Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Uskon, että pystytte käyttämään maalaisjärkeä kirjoittaessanne jotain tuohon alas. Ja heille, jotka yrittävätkin kirjoittaa jotain rumaa, olen suodattanut pois kaikkein rumimmat sanat pois, sillä Aamunkasteessa on nollatoleranssi kirosanojen ja rumimpien sanojen suhteen. 

Vieraskirjaan sallitut ja ei-sallitut

✓ Risut sekä ruusut
✓ Linkinvahtopyynnöt
✓ Ilmoitusasiat ylläpidolle
✓ Jos olet huomannut kirjoitusvirheitä
✓ Kysymykset sun muut

✗ Mainostus, se tänne
✗ Vihaviestit, kaiken voi ilmaista asiallisesti
✗ Kaikki, joka on säännöissä kielletty
✗ Peruskeskustelu muiden pelaajien kanssa, sitä varten on luotu chatti navigaation alapuolelle

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Suvi / Kaunokkiklaani

21.01.2019 17:03
Hei,
onko mahdollista jatkaa lomaani vielä ainakin 10.2 asti, silloin pahimmat tentit ym olisi ohitse? Tässä vasta palasin kouluun lomalta, ja seuraavat muutama viikkoa on hyvin intensiivistä opiskelua.
Ymmärrän kyllä, jos joudut erottamaan minut. Siinä tapauksessa toivotan hyvää jatkoa paikalle ja kiitän ajastani täällä, vaikka en ole erityisemmin ehtinyt tälle paikalle omistautua :)

Vastaus:

On mahdollista! Sanottakoon vaikka, että tämä on viimeinen loma, jonka annan. En halua, että klaanit jäävät listalle roikkumaan, mutta hyvä että tulit vielä erikseen pyytämään lisälomaa, että tiedän olemassaolostasi! :) Onnea tentteihin!

- Athene (22.1.2019)

Nimi: Leto
Kotisivut: http://halfgod.suntuubi.com

21.01.2019 11:45
Hei! Kyselemäsi linkinvaihto onnistuu! Linkittelen heti.

Leto

Vastaus:

Mahtava juttu! Lisään linkkinne myös heti. ^^

- Athene (22.1.2019)

Nimi: Ellie

20.01.2019 19:13
Äh anteeksi, mietinkin että saatoin unohtaa jotain. Routaklaanin päälliköllä Nevatähdellä on kolme henkeä

Vastaus:

Ei se mitään, Routaklaani on nyt lisätty. Tästä lähtien peliin liittyvät asiat klaanien muokkaus -vieraskirjaan. ;)

- Athene (22.1.2019)

Yksityinen viesti

12.01.2019 17:27

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

08.01.2019 20:45
Heippa!

Kyselit linkinvaihtoa Sateenkaaritaivaan kanssa tuossa joulukuun loppupuolella ja tulin vain kertomaan, että se sopii oikein hyvin. Pahoittelut vielä, että vastaaminen kesti näin kauan D:

Vastaus:

Ei se mitään, kiireitä jokaisella on! Lisään linkkinne nyt. :)

- Athene (10.1.2019)

Nimi: Kerttu

08.01.2019 17:32
Hei!
Löysin tämän paikan virtuaalikennel Sateenkaaritaivaan viekusta, kun selasin sitä. Olen siis hoitajana siellä. Mutta sitten asiaan: Olen miettinyt liittymistä, mutta sitä ennen minulla on joitakin kysymyksiä, joihin haluaisin vastauksen.

1. Jos joskus hankin lisää pentuja, pitääkö molempien vanhempien olla klaanistani, vai voiko esimerkiksi isä olla kulkukissa? Tiedän, että klaani ei siitä tykkää, mutta haluaisin tietää.
2. Saako klaanini kissa jutella satunnaisesti jonkun toisen klaanin kissan kanssa, jos kyseisen klaanin omistaja on siihen antanut luvan?
3. Joo tämä pitäisi tietää, mutta tuleeko pilkku, piste, huutomerkki ja kysymysmerkki ennen vai jälkeen kissan vuorosanan lopettavan lainausmerkin?
4. Kuinka usein tänne pitäisi kirjoittaa?
Kiitos vastauksista!

Vastaus:

Terve! Hyvä juttu, että uskalletaan kysyä, jos on kysyttävää. Ja minäpä vastaan niin hyvin kuin osaan. :)

1. Jos haluat pennun isäksi kulkukissan, sinun on kysyttävä siihen lupa minulta (Athenelta).
2. Ei saa, ellei reviirit ole lähekkäin.
3. "Jos lause päättyy muuten pisteeseen, se merkitään seuraavasti ->", ja jos puhuminen päättyy huutomerkkiin tai kysymysmerkkiin, se lopetetaan "Näin!".
4. Kahden viikon sisään tulisi kirjoittaa tarinaa. Aamunkaste vaatii kuitenkin muillakin tavoin aktiivisuutta, muun muassa tehtävät.

- Athene (10.1.2019)

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

04.01.2019 09:10
Voi voi kun yhä useampi ihminen osaa tehdä niin upeita ulkoasuja! Teillä on aivan ihana ulkoasu, voi kun itsekin osaisin. (;

Kyselisin vielä kehujen päälle linkinvaihtoa?


Vastaus:

Nooh, kiitos kiitos.. taustalla suuri säätö ja sitäkin suurempi työmaa. :D
Kannattaa vain harjotella pää kylmänä, kyllä se siitä!

Linkinvaihto sopii vallan mainiosti, tulen vielä sinne ilmoittamaan asiasta!

- Athene (4.1.2019)

Yksityinen viesti

03.01.2019 20:11

Nimi: Silverglow
Kotisivut: http://haltinmyytti.suntuubi.com/

03.01.2019 17:43
Moi! Kyselitte linkinvaihtoa, ja tulimme ilmoittamaan, että se sopii vallan mainiosti! Lisäämme linkkinne heti! Hyvää alkanutta vuotta teillekin! <3

Ps. Ihana ulkoasu :D

Vastaus:

Kiva juttu, lisään linkkinne nyt! Ja kiitos ulkoasuun liittyvistä kehuista! <3

Hyvää alkanutta vuotta!

- Athene (4.1.2019)

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

03.01.2019 12:35
Heips! Vaikutatte oikein mukavalta roolipeliltä! Mutta asiaan; tulin tänne päin pyytämään linkinvaihtoa foorumiroolipelini Kohtalon kynsien kanssa. Jos kehtaisitte vastata vielä meille päin, että tietäisin vastauksestanne :)
Hyvää alkanutta vuotta 2019 ja onnea ja menestystä!

Vastaus:

Kiitos paljon kehuista! Linkinvaihto sopii erinomaisesti! Heitän ihan kohta vastausta sinnekin päin. :) Hyvää alkanutta vuotta!

- Athene (3.1.2019)

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

02.01.2019 09:22
Linkinvaihto Morbuksen kanssa sopii hyvin! Lisäämme linkkinne.

Vastaus:

Tosi kiva juttu! Lisään linkkinne. ^^

- Athene (3.1.2019)

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

30.12.2018 20:22

Hei! Olen täällä linkkarikirjeen kanssa, joten siis: Minulle kuuluu hyvää ja toivon, että teillekkin kuuluu hyvää? Olen joulukuun aikana ollut aika kiireinen, mutta olen kuitenkin saanut lisättyä uusia tekstejä Tarinamökkiin ja nyt olen pystynyt olemaan siellä aktiivisempi. Vuoteni on mennyt mukavasti, vaikkakin kolhuja on ollut. Joulunikin on mennyt oikein mukavasti herrkuja syödessä, pelejä pelaillessa ja elokuvia katsellessa ja toivon, että uusi vuosikin menee oikein mukavasti huomenna. Ja viimeiseksi: Onnellista, loistavaa, parasta, ihmeellistä, iloista, mahtavaa ja positiivista uutta vuotta kaikille!

P.s pahoittelut tämän lyhyydestä... en oikein osaa kirjoittaa kuulumisiani. (:
P.p.s Kuulemme mielellämme teidän kuulumisianne Tarinamökin puolella!

Vastaus:

Mukava kuulla linkinvaihtajilta kuulumisia! Tulen itsekin uudenvuoden jälkeen kertomaan kuulumisiani, mutta nyt on liian kiireistä..

Kiva kuulla, että Tarinamökkiin on tullut uutta luettavaa, vaikka oletkin ollut kiireinen! Minullakin on riittänyt kaikkea kiirettä ennen joulua, mutta nyt on onneksi vapaata ennen koulun alkamista! Hyvää uuttavuotta sinullekin!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Zoom
Kotisivut: http://surkuhupaisa.suntuubi.com/

30.12.2018 17:43
Vielä tänne vieraskirjankin puolelle tulin ilmoittelemaan, että linkinvaihto sopii hyvin. Aamunkasteen linkki löytyykin jo Surkuhupaisan etusivulta!

Vastaus:

Hyvä! Olisin muuten todellakin unohtanut koko asian! :'D Kiitos eilisistä avuista ulkanvaihdon yhteydessä! Ja kiva, kun voin tulla vastedeskin pyytämään apua, en ole mikään mestari ulkoasujen kanssa. Hyvää alkavaa vuotta!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Naru
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

30.12.2018 13:02
Hei! Linkinvaihto Niitynkukan kanssa käy! :>

Vastaus:

Jeps! Lisäsin jo linkkinne! Hyvää uuttavuotta!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Tunturisusi

29.12.2018 19:00
Palaute Athenen ensimmäisestä tarinasta:

Vou mikä aloitus! Sait kyllä kiinnostukseni heräämään, enkä malta odottaa, mitä Särmän suhteen tapahtuu. (+ Särmä-nimi on kyl tosi hieno, en oo aiemmin sen nimiseen kissaan törmännykään! fun fact: se on myös mun äikänkirjasarjan nimi, eli pystyn samaistumaan pelkoosi Hämymieli :D) Alla poimintoja tekstistä, joihin kannattaa seuraavassa luvussa keskittyä:

- Se vs. Hän. Normaalisti ihmisestä sanotaan hän ja eläimestä se, mutta kun kissat ovat tarinan päähenkilöitä ja toimijoita, on luontevampaa käyttää heistä nimitystä hän (ja ihmisestä mahdollisesti nimitystä se). Kissaan samaistuminen tulee myös helpommaksi, kun se mielletään näin ihmismäisemmäksi
- Kannattaa aloittaa virkkeet välillä muillakin sanoilla kuin tekijöiden nimityksillä (esim. kissa, Hämymieli, kolli, hän, parantaja etc.). Tietysti näitäkin alkuja saa ja tulee käyttää, mutta tekstiin saa aivan uudenlaista kiinnostavuutta, kun pyrkii aloittamaan virkkeitä välillä muillakin sanoilla. (Tämän aloittaminen on haastavaa ja ite aika usein ihan tarkotuksella mietin, että miten eri tavalla voisin tän asian muotoilla, että saisin muun alun ku kissaa kuvaavan sanan)
- Sit viel tällänen sk knoppi, että kun parantaja/päällikkö/tai kuka vain menee tapaamaan Tähtiklaania, hän ei saa syödä sitä ennen (eli he eivät syö matkayrttejä).

Kuvailet hyvin kaikkea sitä, mitä kissat tekevät. Pidin erityisesti keskustelussa esiintyvistä häntien ja viiksien heilahduksista etc. Ne loivat aidon tilanteen tuntua! Pidin myös siitä, etteivät henkilöhahmosi olleet yksiselitteisiä ja reagoineet kaikkeen samoin. On kiinnostavaa nähdä, miten he tulevat kehittymään.

Antaisin tarinalle 34 silmua

Vastaus:

Kiitos myös sinulle! Lisäsin myöskin tavoitteet peliin sellaisenaan. Mahtavaa, kun olet valmis auttamaan Aamunkastetta!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Zinna

29.12.2018 18:45
Eli, tässäpä arvio Athenen ja Usvaklaanin ensimmäisestä tarinasta.

Kokonaisuudessaan tarina oli kiva lukea. Se eteni ihan mukavasti, mutta kappaleet olivat välillä melko pitkiä. Alkukappaleessa vaihtui pariin kertaan muoto hän/se, mikä häiritsi lukemista hiukan. Myös muutaman kirjoitusvirheen bongasin, mutta niitä nyt sattuu aina välillä kaikille. Hiukan jäin myös kaipaamaan kuvailua ympäristöstä (etenkin leiristä ja reviiristä). Itse pidin paljon siitä, ettei Hämymieli ole täysin stereotypinen, lempeä ja ystävällinen parantaja, vaan hänestä löytyy myös tiettyä kiivautta ja rohkeutta kulkea omaa polkua.

Tarinan loppu oli omalla tavallaan turhauttava - mutta hyvällä tavalla. Se auttoi ymmärtämään Hämymielenkin ajatuksia: vain tämän takia hän tuhlasi kokonaisen päivän ja uhmasi klaanitovereitaan. Loppu jäi kuitenkin mielenkiintoiseen kohtaan, ja jäin kyllä odottamaan jatkoa.

Silmuja itse antaisin 30.

Vastaus:

Kiitos Zinna vaivannäöstä!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

29.12.2018 16:42
Hei! Linkinvaihto Tarinamökin kanssa käy mainiosti! Lisäsin juuri linkkinne, ja toivon teidän lisäävän linkkimme kahden viikon kuluessa. Hyvää uutta vuotta kaille jo näin etuajassa!

Vastaus:

Hienoa! Anteeksi myöhäinen vastaus, mutta se johtunee Aamunkasteen ulkanvaihtotappelusta. Lisään Tarinamökin linkin kuitenkin nyt heti, ettei asia jää roikkumaan!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Suvi / Kaunokkiklaani

27.12.2018 21:38
Hei, tiedän että liityin vasta vähän aikaa sitten ja olen ehtinyt tekemään vain yhdet tehtävätkin, mutta kysyisin, että voiko täältä ottaa taukoa tai muuten olla epäaktiivisempi? Minulla on tammikuussa tulossa yksi isompi koe ja muutenkin koulukiireitä. En haluaisi erota, koska olen jo suunnitellut klaanilleni kaikenlaista ja pidän tästä paikasta. Toivottavasti jonkinlaiset järjestelyt onnistuisivat.

Vastaus:

Järjestelyt onnistuvat ehdottomasti! Merkkaan sinut tauolle saman tien. On hyvä tiedostaa, että koulujutut menevät nsuntuubin edelle, sulle peukut siitä!

Pyrithän ilmoittamaan itsestäsi viimeistään ennen helmikuuta, mieluiten jo tammikuun puolivälillä. Onnea kokeeseen!

- Athene (28.12.2018)

Nimi: Tunturisusi

27.12.2018 15:15
Tässä ois ehotuksia tavoitteiksi. Yritin katsoa, että järjestys ois sopiva että ne hankaloituis

1. Tee tehtävä kissalla - palkinto: 5 silmua
2. Osta jotain kaupasta - palkinto: 1 x kultapiisku
3. Mainosta sivustoa kolmessa paikassa (linkkaa paikat kun ilmoitat tavoitteen tehdyksi, että mainokset voidaan varmistaa) - palkinto: 5 kp:tä haluamallesi kissalle
4. Kirjoita tarina - palkinto: uusi pentu klaaniisi
5. Ole tehnyt vähintään kolmena eri päivänä tehtävät - palkinto: saat seuraavista tehtävistäsi kp:t tuplana (ilmoita palkinnon lunastus tehtävien suorituksen yhteydessä)
6. Klaanisi parantajalla on ainakin viittä eri yrttiä varastossaan - palkinto: saat yhden uuden yrtin sitä, mitä sinulla on vähiten (jos useampaa on saman verran, saat valita niistä, mitä haluat toisen)
7. Klaanissasi on ainakin viisi kissaa - palkinto: kissoista nuorin saa 7 kp:tä
8. Kerro vieraskirjaan mielipiteesi pelistä - palkinto: 5 silmua
9. Sinulla vähintään 30 silmua - palkinto: 10 silmua
10. Kirjoita tarina, jossa kissa törmää kaksijalkaan - palkinto: 1 x fenkoli & 1 x rosmariini
11. Klaanillasi on ainakin kaksi vedenlähdettä - palkinto: pistearpa
12. Tee oppilaalla ja mestarilla “taisteluharjoitukset” tehtävä - palkinto: kummallekin kissalle 5 kp:tä
13. Kirjoita tarina, jossa klaanin reviirin rajalta löydetään kiinnostava paikka, joka lisätän klaanin reviiriin - palkinto: uusi paikka (se, josta tarinassa kirjoitetaan)
14. Päivitä klaanin reviirin kuvaus “klaanin muokkaus” -osiossa - palkinto: 5 silmua
15. Vähintään yksi klaanisi kissoista on noussut tason (pennusta oppilaaksi, oppilaasta soturiksi) - palkinto: tälle kissalle 5 kp:tä
16. Vähintään yhdellä klaanisi kissalla on 220 kp:tä - palkinto: tälle kissalle 10 kp:tä
17. Klaanissa on vähintään seitsemän kissaa - palkinto: uusi klaaninvanhin klaaniisi
18. Kirjoita tarina, jossa joku/jotkut klaanin kissoista menevät tervehtimään Tähtiklaania - palkinto: 15 silmua
19. Klaanisi parantaja on käyttänyt ainakin yhden yrtin - palkinto: yksi vapaavalintainen yrtti
20. Klaaniisi on syntynyt ainakin yksi pentua - palkinto: jokaiselle ensimmäisen pentueesi kissalle 10 kp:tä

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

26.12.2018 15:52
Hei!

Tässä luvatut ideat, jotka akp:ssa olivat, mutta jotka täältä puuttuvat:

Tavoitteet
Nämä olivat tehtäviä, joita pelaajat suorittavat ja joita suorittamalla sai palkintoja. Tavoitteita pystyi suorittamaan vain järjestyksessä. Ne olivat hauska lisä sivustolle, mukava tapa ansaita palkintoja ja lisää inspiraatiota klaanin tarinoihin.
Esimerkkejä tavoitteista:
1. Tee tehtävä kissalla - palkinto: 5 silmua
2. Osta jotain kaupasta - palkinto: 1 x kultapiisku
3. Kirjoita tarina, jossa partion kimppuun hyökkää mäyrä - palkinto: 10 kp:tä haluamallesi kissalle
4. Vähintään yksi klaanisi oppilaista on siirtynyt soturiksi - palkinto: uusi pentu klaaniin
5. Klaanillasi on ainakin kaksi vedenlähdettä - palkinto: pistearpa
Ja tähän tyyliin. Tavoittelistaa rakentaessa täytyy ottaa huomioon, että alkupään tehtävien pitää olla helppoja(, koska niitä tekevät aloittelevat pelaajat) ja siitä sitten hankaloitua(, mutta toki on kiva, että välissä aina pari helpompaakin). Eli ei toiseksi tehtäväksi tuon “oppilaasta on tullut soturi” -tyylisiä, koska niiden tekemisessä menee reilu viikko.
Näistä ainakin akp:ssa pelaajat kovasti tykkäsivät, toivottavasti olisi iloa myös täällä. Voitte vaikka järjestää tapahtuman, jossa pelaajat saavat ehdottaa tavoitteita, niin ei yp:eiden tarvitse hurjaa määrää kehitellä.

Sattumat
Joka perjantai akp:ssa oli sattuma, joka julkaistiin blogissa. Meillä oli käytäntönä, että ne joilla on viisi tai enemmän kissoja ovat mukana, mutta te voitte tietysti itse päättää. Sattuman ideana on, että yp arpoo 3-7 juttua(esimerkkejä alhaalla) ja klaanit, joille nämä jutut tapahtuvat. Sitten pelaajilla on seuraavan viikon sattumaan aikaa tehdä/lunastaa juttunsa, jos oman klaanin kohdalle jtn osui. Aina oli niin, että joillekin klaaneille ei tullut mitään, eli juttuja hiukan vähemmän kuin klaaneja. Tietysti kun klaanit arvotaan, voi myös jollekin osua useampi homma.
Esimerkkejä sattumista:
1. Klaanin kissa x(arvo kissa) kuolee - klaani x (arvo klaani)
2. Reviirin rajalle eksyy kulkuri, joka päättää liittyä klaaniin oppilaana (eli klaani saa uuden oppilaan) - klaani x (arvo klaani)
3. Klaanin reviirille tulee kaksijalkoja piknikille - klaani x (arvo klaani)
4. Klaanin reviirille eksyy mäyrä - klaani x (arvo klaani)
5. Klaanin kissa x(arvo kissa) sairastuu vakavasti, klaanin omistaja saa päättää, kuoleeko hän vai ei - klaani x (arvo klaani)
Ja tähän tyyliin. Tietysti olisi kohteliasta katsoa, ettei kenenkään tarinan päähenkilö kuole, mutta sellaisesta voit itse päättää. Jos päällikkö osuu kuolevaksi, hän menettää vain yhden hengen. Toivottavaa olisi, että näistä asioista aina myös kirjoitettaisiin tarinaan eli ihmiset saavat lisää inspiä.
Tämä oli myös yksi pelaajien suosikki jutuista ja perjantaita aina odotettiin innolla. Näihin myös kiva kysyä ideoita pelaajilta.

Tapahtumat
Akp:ssa järjestettiin aina silloin tällöin(ehkä kerran kuussa) jonkinlainen tapahtuma. Ne lisäsivät peliin aina jotain uutta kiinnostavaa ja niistä pystyi myös voittamaan erilaisia palkintoja. Yleensä tapahtumat kestivät viikosta kahteen.
Esimerkkejä tapahtumista
- arpajaiset (eli arpoja pystyi saamaan erilaisista pelitoiminnosta kuten tekemällä tehtäviä tai kirjoittamalla tarinaa, sekä ostamalla rahalla ja sitten illalla aina arvottiin, mitä palkintoja kukin sai)
- klaanin syntytarinan kirjoitus (kaksi viikkoa oli aikaa kirjoittaa klaanin syntytarina, josta sit tietysti sai normisti rahaa. hauska lisä klaanin tietoihin myös eli sinne talletettiin)
- korttien kerääminen (tähän mulla on pidempi selitys, jtn en tähän laita, mutta jos kiinnostaa niin tuu kysymään. perusideana että kerätään kortteja, joista paljastuu eri tyyppejä ja niitä tyyppejä keräämällä voitetaan palkintoja)
- nimien etsiminen (sivustolle piilotettiin soturikissoista tunnettujen henkilöiden nimiä ja mitä enemmän niitä löysi, sitä paremman palkinnon sai. toimii hyvin yhen tai kahenki päivän tapahtumana, jos vaan etukäteen ilmotetaan, että tällänen on tulossa)
Ja tähän tyyliin. Näihinkin voi saada hyviä ideoita pelaajilta eli kannattaa kysyä apua.

Kissojen tarkemmat tiedot
Jokaisen kissan nimessä oli linkki, jonka kautta pääsi lukemaan kissan tarkemmat tiedot. (perustietona tuo kuvaus tietysti näkyvissä klaanin sivuilla) Tarkemmat tiedot olivat vapaaehtoisia, eli pelaajat saivat halutessaan niitä koota ja laittaa sille tarkoitetulle sivulle, josta yp:t ne kopioivat. Tarkemmissa tiedoissa oli erilaisia kohtia kuten:
- kissan nimet kaikkina elämänvaiheina (pentu, oppilas, soturi etc)
- kissan suku (sisarukset, äiti, isä, pennut etc)
- tarkempi ulkonäön kuvaus
- luonnekuvaus
- suhteet muihin (kenen kaveri oli etc ja näistä nimistä oli linkit nimettyjen kissojen sivuille)
- missä luvuissa kissa esiintyi
- miten kissa kuoli
Nämä olivat kaikki vapaaehtoisia eli pelaaja sai halutessaan täyttää vaikka vain kissan sukulaiset ja luonteen. Sitten tietoja päiviteltiin.

Suhteet, kuolleet ja lähteneet -listat
Jokaisen klaanin kissalistan alapuolella oli suhdelista, jossa lukivat kumppanit ja pennut tyylillä:
- Kiviturkki x Naalikynsi = Taimipentu ja Vaaksapentu (laita joko naaras tai kolli nimistä aina ensin niin pysyy selkeänä, itse laitoin naaraan)
Lähteneiden lista oli, jos klaanista oli joku eronnut ja se oli tyyliin:
- Suomusilmä - lähti, koska rakastui kotikisuun
Kuolleiden listassa oli tyylillä:
- Kiviturkki - kuoli ketun tappamana
Ja jos Kiviturkki oli kuollut, suhdelistaan tehtiin lisäys:
- Kiviturkki (rip) x Naalikynsi = Taimipentu ja Vaaksapentu
Tietysti, jos klaanissa ei ole kuolleita, lähteneitä tai kumppaneita, listoja ei ollut. Kuolleita kissoja sai myös lisätä menneisyydestä eli ennen klaanin toimintaa ja samoin suhteita.
Tämä selkeytti todella hyvin kissojen välisiä kontakteja, etenkin jos ei ole tarkempia kissatietoja. Näitä kaikki pelaajat ylläpitivät myös itse ilmoittamalla johonkin asialle varattuun chattiin tai vaikka samaan kuin tarkemmat kissatiedot.

Huomioitavaa!
Nämä lisäykset vaativat yp:ltä aktiivisuutta ja sen takia olisikin hyvä ottaa varayp:eitä. Akp:ssa niitä oli vilkkaimmillaan neljä auttelemassa. Voit myös erikseen nimittää varayp:t esimerkiksi tapahtumiin ja kissatietojen päivittämiseen(tai saman tyypin kumpaankin, mikä susta tuntuu parhaalta). Mutta kannattaa ottaa apua ja pyytää pelaajilta ideoita. Tämä on työteliäs sivusto ja nämä lisät oikeasti tekisivät pelistä entistä mielekkäämmän eli harkitse tosissasi näiden käyttämistä.

Toivottavasti tästä oli apua ja sivusto menestyisi vielä kauan!

Vastaus:

Kiitos paljon, Unisiipi! Tuo perjantain sattuma kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, sellaisen ehkä otan mukaan.

Kyselen vähän pelaajilta, että mitä mieltä he ovat näistä, ja otan sitten, jos on pelaajilla kiinnostusta.

- Athene (26.12.2018)

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

25.12.2018 13:40
Kyselemänne linkinvaihto Tähtisateen kanssa sopii mainiosti!

Täällä on aivan ihana ulkoasu ja varmasti erottuu niin ideallaan kuin ulkoasullaankin muista suntuubin sivuista.
Kiinnostuin heti ensi vilkaisulla tästä paikasta ja mieleni tekisi jo liittyäkin(hupsis mites tässä nyt näin kävi?)! Olen aikaisemmin ollut tällaisessa samankaltaisessa paikassa ja pidin kyllä ideasta. Katsotaan riittäisikö aika tänne vai pitääkö liittyminen jättää toiseen kertaa.^^

Hyvää joulun aikaa! <3

Vastaus:

Mahtavaa! Lisään linkkinne nyt, kun olen kirjautunut. Hyvää vuoden loppua!

- Athene (26.12.2018)

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

24.12.2018 21:08
Hei!​

Kävit eilen laittamassa romppiksen puolelle viestiä ja ajattelin, että selvyyden vuoksi olisi parasta vastata julkisella viestillä. Jos joku tulee vielä ideasta valittamaan, voit ohjata lukemaan tämän viestin.

Tosiaan, tein vuoden 2016 alussa soturikissapelin, jonka nimi oli Aamukajastuksen polku(akp). Siinä pelaajat pystyivät tekemään omat klaanit samoin kuin täällä. Siellä oli kauppa, josta ostettiin lisää kissoja, yrttejä ja paikkoja, toiminnot, joilla kissoille hankittiin kokemuspisteitä, tarinat, joista sai rahaa, metsät, joissa roolipelattiin muiden kanssa, sekä vielä pari muutakin juttua, jotka täältä uupuvat.

En väitä, etteikö kukaan ennen minua olisi keksinyt versiota, jossa pelaajilla on omat klaaninsa, mutta koska yhtäläisyyksiä sivujemme välillä on näin paljon, eikä sivustollasi ole paljoa eriäviä ideoita, ymmärrän hyvin, miksi joku on nähnyt sivuston omani kaltaisena. Poistin sivustoni vuoden 2017 alussa ja sen jälkeen suntuubissa on pyörinyt erilaisia versioita siitä. Ensin yritimme pienellä porukalla pyytää hyvin samankaltaisia sivustoja merkitsemään minun nimeni idean keksijäksi, mutta ajan kanssa, ja kun siirryin erilaisiin juttuihin, emme enää niin tarkkaan seuranneet uusia sivustoja. Varmaan jollain tällaisella sivustolla olet ideaan tutustunut ja sieltä se on muistunut mieleen.

Tässä vajaassa kahdessa vuodessa idea on tuntunut jo yleistyvän ja siihen törmää toisinaan. Olen iloinen, että toimintoni, kauppani ja metsäni jäivät henkiin, vaikka en itse niitä enää ylläpitänyt. Tietysti ideasta toivoisi yhä saavansa kunnian, mutta kun siitä on useasti ilman merkintää käytetty, ei sitä voi enää vaatia.

No, kaipa tässä on nyt siihen päädytty, että en minä tälle idealle vaadi enää omaa nimeäni. Olisin kuitenkin iloinen, jos olisit valmis sen merkitsemään sivun infoon. Vastapalveluksena voin kertoa sinulle ne palaset ideastani, jotka täältä puuttuvat. Voit sitten itse päättää, haluatko ottaa ne mukaan omalle sivullesi vai et. Jos näin vaihtokaupalla saataisiin tilanne hoidettua.

Jään odottamaan vastaustasi. Hyvää joulunaikaa!

Vastaus:

Hei! Kirjoitan vielä pidemmän vastauksen sinne Romukoppaan päin, mutta tähän lyhyesti.

Tulistuin tuolle chattivalitukselle pääosin sen tähden, kun tuli lapsellisella nimimerkillä chattiin valittamaan. Pidän sinua nyt järkevänä ihmisenä, kun jaksoit raahautua vieraskirjaan ja pistää asiallisen viestin.

Tosiaan. Missään vaiheessa ei ole ollut tarkoitus ”varastaa” kenenkään ideaa, mutta minulla ei ole oikeasti ollut minkäänlaista hajua, että kuka tämän idean on laittanut aluilleen.

—> enemmän siis siellä teidän viekussa

- Athene (joulupäivänä)

Nimi: Huurrekukka
Kotisivut: http://kuuralampi.suntuubi.com/

23.12.2018 17:39
Tulit kysymään sitä linkinvaihtoa, niin minulle käy mainiosti! Olen linkittänyt sivusi jo etusivulla näkyvään linkinvaihto-osioon.

Vastaus:

Mahtava juttu! ^^ Lisäsin juuri teidän linkkinne listaan! Mukavaa joulua!

- Athene (jouluaattona)

Nimi: Huurrekukka
Kotisivut: http://kuuralampi.suntuubi.com/

23.12.2018 17:36
Tulit kysymään sitä linkinvaihtoa, niin minulle käy mainiosti!

Nimi: Masi
Kotisivut: http://soturinsydanskrp.suntuubi.com/?cat=1

23.12.2018 12:14
Heippa!
Kyselitte linkinvaihtoa Soturin sydämestä, ja halusin tulla kertomaan, että se sopii mainiosti! Olen linkittänyt teidät sivuillemme ja aloitamme mielellämme linkinvaihdon heti kanssanne ^^

Hyvää lehtikadon aikaa ♥

Vastaus:

Hei! Hienoa, että sopii, linkitän teidät nyt saman tien!

Hyvää lehtikadon aikaa teillekin päin! :)


- Athene (jouluaattona)

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com