Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Uskon, että pystytte käyttämään maalaisjärkeä kirjoittaessanne jotain tuohon alas. Ja heille, jotka yrittävätkin kirjoittaa jotain rumaa, olen suodattanut pois kaikkein rumimmat sanat pois, sillä Aamunkasteessa on nollatoleranssi kirosanojen ja rumimpien sanojen suhteen. 

Vieraskirjaan sallitut ja ei-sallitut

✓ Risut sekä ruusut
✓ Linkinvahtopyynnöt
✓ Ilmoitusasiat ylläpidolle
✓ Jos olet huomannut kirjoitusvirheitä
✓ Kysymykset sun muut

✗ Mainostus, se tänne
✗ Vihaviestit, kaiken voi ilmaista asiallisesti
✗ Kaikki, joka on säännöissä kielletty
✗ Peruskeskustelu muiden pelaajien kanssa, sitä varten on luotu chatti navigaation alapuolelle

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

16.07.2019 12:16
Viimeinen tervehdys, arvon linkinvaihtaja!

Tuon mukanani ikäviä uutisia, sillä tulin kertomaan, että Sateenkaaritaivas lopettaa toimintansa ylläpitäjän kiireiden sekä inspiraation puutteen ja motivaatiopulan vuoksi. Voitte siis poistaa meidät linkkilistaltanne. Mikäli sivustonne on virtuaalikennel ja jokin oma kasvattinne asuu Sateenkaaritaivaassa, voitte vapaasti tulla hakemaan sen takaisin itsellenne. Myös Sateenkaaritaivaan muille koirille saa halutessaan tarjota uutta kotia.

Haikein terveisin,
Ushma

Nimi: Masi
Kotisivut: http://https://soturinsydan.weebly.com//

02.06.2019 18:55
Heippa arvon linkinvaihtaja!

Suntuubi lopettaa toimintansa, mutta tämä ei tarkoita, että Soturin sydän kuolisi samalla.
Olemme muuttaneet tietomme tähän osoitteeseen -> https://soturinsydan.weebly.com/
Mutta varsinainen roolipelaaminen tapahtuu täällä -> http://soturinsydan.forumotion.eu/

Olisiko mahdollista saada linkkimme osoitteen korjaus (ei ole väliä linkittääkö weeblyyn vai foorumille)? Mikäli on jotakin kysyttävää, voitte jättää viestiä Weeblyn yhteys-osioon, jossa on chatti, tai sitten foorumin vieraskirjaan.

Hyvää kesää - toivottaa Soturin sydämen ylläpito

Nimi: Leto
Kotisivut: http://camphalfgod.weebly.com

11.05.2019 14:55
Koska Suntuubi.com lopettaa toimintansa, on Camp Demigod siirtymässä uuteen osoitteeseen, jonka näette yllä. Mikäli haluatte tai ette halua jatkaa linkinvaihtoa, tulettehan informoimaan siitä Camp Demigodin uuteen osoitteeseen?

Leto

Nimi: Zare
Kotisivut: http://https://metsaketo.wixsite.com/mysite/

05.05.2019 17:46
Moikka!
Metsäketo on siirtynyt uuteen osoitteeseen. Ilmoittakaa, jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa kanssamme.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

29.04.2019 20:57
Heips!
Huomasin linkinvaihtolistaa katsellessani, että sivunne ovat olleet epäaktiiviset jo tovin. Tästä syystä poistamme teidät listastamme. Jos olemme kuitenkin väärässä, pyytäkää toki uutta linkinvaihtoa meidän vieraskirjassamme!

Hyvää kevättä!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

22.02.2019 21:57
Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista. ;)
Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

Nimi: Kami

12.02.2019 21:42
Hei hyvä linkinvaihtolainen! Tämä on Niitynkukan linkkikirje kuulumisistamme, voitte halutessanne sen poistaa, jos koette sen tarpeelliseksi.

Niitynkukkaan kuuluu hyvää! Olemme saaneet uuden ulkoasun, muutaman uuden liittyneen ja myös olemme akivisoituneet vuoden 2019 aikana. Olemme myös päivittäneet sivujamme valtavasti ja yritämme jatkaa pää pystyssä eteenpäin! Hiljaista on välillä yhä, mutta on useitakin päiviä, milloin Niitynkukan chatti täyttyy puheensorinasta.

Olisi mukava kuulla myös teidän kuulumisianne! c:
Ystävällisin terveisin Kami & Naru.

Nimi: Ellie

01.02.2019 17:01
Minäkin tulin heittämään tänne mielipidettä sivuista! :3
Aluksi pidin sivujen aihetta hassuna, sillä oli outoa kirjoittaa koko klaanin voimin tarinoita. Silloin kuitenkin tajusin, että juuri tuo ominaisuus luo miltei loputtomasti mahdollisuuksia eri juonikäänteille, eikä siinä silloin ole mukana ketään pilaamassa suunnitelmiasi esim epäaktiivisuudella >:D
Tämän pienen hetkeni ajan täällä olen huomannut vähän epäaktiivisuutta, mutta eipä se juuri minua haittaa. Hyvä vaan, että saa ite tarinat valmiiksi talteen, joita voi sitten myöhemmin tykittää. Ja ehkä minäkin tästä vielä rauhoitun, kun uutuuden tunne katoaa.
Eipä mulla muuta, nyt menen iloisesti noutamaan palkintoni

Vastaus:

Mahtavaa, että tulit heittämään mielipidettä! Kiva että Aamunkaste on kiva paikka, yritetään tehdä siitä vieläkin kivempi! Mene vain noutamaan palkintosi.. :)

- Athene (5.2.2019)

Nimi: Untuva

28.01.2019 17:32
(hih, täällä tavoitetta suorittamassa, mutta olisin varmaan jossain vaiheessa tullut muutenkin mielipiteeni ilmaisemaan :3)
Eli ajattelin nyt kertoa mielipiteeni Aamunkasteesta, ja mitä ikinä mielipiteeseeni kuuluukaan, niin se on oma mielipiteeni, eikä minun ole muu tarkoitus kuin vain rehellisesti kertoa, mitä mieltä olen. Okei, no mennään asiaan.
Aamunkaste eroaa muista sivustoista uniikilla idealla, se on jo plussaa. On aina kiinnostava liittyä sellaisiin paikkoihin, joita suntuubi ei vielä pursua(vaikka toki näitäkin versioita on monesti näkynyt, niin uniikki on idea silti). Ilman liittyneitähän Aamunkaste ei olisi niin kiva paikka, mutta liittyneiden ja ihanan ylläpitäjän avulla paikka nousee taas näkymättömässä arvoasteikossa ylemmäs. Vaikka ehkä vähän epäaktiivisuutta ilmassa, niin on niitä kivoja, aktiivisia hetkiä, joiden takia täällä haluaa olla!
Itse tykkään eniten siitä, että saa päättää mitä klaanilleen käy. Sattumat tuovat peliin mukavasti lisämaustetta, sillä silloin voi vaikkapa soturi kuolla kupsahtaa tuosta noin vain.
Ei minulla mitään negatiivista sitten ollutkaan, vaikka olisin ajatellut pystyväni jostain jotain kaivamaan. No, ei kai sitten. XD Sehän on Aamunkasteen kannalta vaan hyvä asia!
(ja vaikka tämä pätkä kuinka sekava olisikin, ei välitetä siitä :3)

Vastaus:

Kiitos paljon kehuista, tosiaan, ei tämä idea alun perin minun ollut, mutta en ole törmännyt lähiaikoina aktiivisiin Aamunkasteen kaltaisiin sivustoihin. Ja tosiaan, ollaan vähän oltu epäaktiivisia, mutta nyt, kun kokeet on ohi, pitäisi pystyy päivittelee ja kirjottaa tarinoita enempi. :)

- Athene (1.2.2019)

Nimi: Zinna

27.01.2019 18:46
Ensinnäkin, anteeksi että en ole nyt hetkeen täällä käynyt :'D
Ja toiseksi on minun varmaan pakko erota. En tätä välttämättä haluaisi tehdä, sillä tämä paikka on aivan mahtava! En kuitenkaan ole onnistunut mitenkään löytämään inspiraatiota tälle tarinalle, vaikka kuinka olen yrittänyt. Myös koeviikko on nyt menossa, ja pian pukkaavat kirjoitukset päälle, joten tuskin aikaakaan löytyisi hirvittävästi.

Joten haluaisin siis erota. Anteeksi tästä vaivasta ja kaikkea hyvää tämän paikan jatkoon! (Melko varmasti käyn vielä stalkkailemassa täällä aina toisinaan, heh.)

Vastaus:

Voi, harmin paikka, mutta ymmärrän syysi täysin! Toivotan sinulle myös hyviä jatkoja kirjoitusten parissa ja muutenkin näin tulevaisuuteen! Toivottavasti joskus nähdään vielä. :)

- Athene (28.1.2019)

Nimi: C.
Kotisivut: http://crowncastle.suntuubi.com/

27.01.2019 12:45
Onpas täällä nätti ulkoasu! Värit sointuvat hyvin yhteen ja tuo yläkuvan kissa on todella suloinen <3

Vastaus:

Kiitos paljon kehuista C! Itseasiassa ulkoasu meinaa varmaan piakkoin taas vaihtua, johtuen siitä, kun minä kyllästyin tähän, mutta nyt yhtäkkiä taas muistin sen kaiken työn CSS kanssa sun muuta, joten ehkä mä vielä jätän tän. xD

- Athene (28.1.2019)

Nimi: Suvi / Kaunokkiklaani

21.01.2019 17:03
Hei,
onko mahdollista jatkaa lomaani vielä ainakin 10.2 asti, silloin pahimmat tentit ym olisi ohitse? Tässä vasta palasin kouluun lomalta, ja seuraavat muutama viikkoa on hyvin intensiivistä opiskelua.
Ymmärrän kyllä, jos joudut erottamaan minut. Siinä tapauksessa toivotan hyvää jatkoa paikalle ja kiitän ajastani täällä, vaikka en ole erityisemmin ehtinyt tälle paikalle omistautua :)

Vastaus:

On mahdollista! Sanottakoon vaikka, että tämä on viimeinen loma, jonka annan. En halua, että klaanit jäävät listalle roikkumaan, mutta hyvä että tulit vielä erikseen pyytämään lisälomaa, että tiedän olemassaolostasi! :) Onnea tentteihin!

- Athene (22.1.2019)

Nimi: Leto
Kotisivut: http://halfgod.suntuubi.com

21.01.2019 11:45
Hei! Kyselemäsi linkinvaihto onnistuu! Linkittelen heti.

Leto

Vastaus:

Mahtava juttu! Lisään linkkinne myös heti. ^^

- Athene (22.1.2019)

Nimi: Ellie

20.01.2019 19:13
Äh anteeksi, mietinkin että saatoin unohtaa jotain. Routaklaanin päälliköllä Nevatähdellä on kolme henkeä

Vastaus:

Ei se mitään, Routaklaani on nyt lisätty. Tästä lähtien peliin liittyvät asiat klaanien muokkaus -vieraskirjaan. ;)

- Athene (22.1.2019)

Yksityinen viesti

12.01.2019 17:27

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

08.01.2019 20:45
Heippa!

Kyselit linkinvaihtoa Sateenkaaritaivaan kanssa tuossa joulukuun loppupuolella ja tulin vain kertomaan, että se sopii oikein hyvin. Pahoittelut vielä, että vastaaminen kesti näin kauan D:

Vastaus:

Ei se mitään, kiireitä jokaisella on! Lisään linkkinne nyt. :)

- Athene (10.1.2019)

Nimi: Kerttu

08.01.2019 17:32
Hei!
Löysin tämän paikan virtuaalikennel Sateenkaaritaivaan viekusta, kun selasin sitä. Olen siis hoitajana siellä. Mutta sitten asiaan: Olen miettinyt liittymistä, mutta sitä ennen minulla on joitakin kysymyksiä, joihin haluaisin vastauksen.

1. Jos joskus hankin lisää pentuja, pitääkö molempien vanhempien olla klaanistani, vai voiko esimerkiksi isä olla kulkukissa? Tiedän, että klaani ei siitä tykkää, mutta haluaisin tietää.
2. Saako klaanini kissa jutella satunnaisesti jonkun toisen klaanin kissan kanssa, jos kyseisen klaanin omistaja on siihen antanut luvan?
3. Joo tämä pitäisi tietää, mutta tuleeko pilkku, piste, huutomerkki ja kysymysmerkki ennen vai jälkeen kissan vuorosanan lopettavan lainausmerkin?
4. Kuinka usein tänne pitäisi kirjoittaa?
Kiitos vastauksista!

Vastaus:

Terve! Hyvä juttu, että uskalletaan kysyä, jos on kysyttävää. Ja minäpä vastaan niin hyvin kuin osaan. :)

1. Jos haluat pennun isäksi kulkukissan, sinun on kysyttävä siihen lupa minulta (Athenelta).
2. Ei saa, ellei reviirit ole lähekkäin.
3. "Jos lause päättyy muuten pisteeseen, se merkitään seuraavasti ->", ja jos puhuminen päättyy huutomerkkiin tai kysymysmerkkiin, se lopetetaan "Näin!".
4. Kahden viikon sisään tulisi kirjoittaa tarinaa. Aamunkaste vaatii kuitenkin muillakin tavoin aktiivisuutta, muun muassa tehtävät.

- Athene (10.1.2019)

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

04.01.2019 09:10
Voi voi kun yhä useampi ihminen osaa tehdä niin upeita ulkoasuja! Teillä on aivan ihana ulkoasu, voi kun itsekin osaisin. (;

Kyselisin vielä kehujen päälle linkinvaihtoa?


Vastaus:

Nooh, kiitos kiitos.. taustalla suuri säätö ja sitäkin suurempi työmaa. :D
Kannattaa vain harjotella pää kylmänä, kyllä se siitä!

Linkinvaihto sopii vallan mainiosti, tulen vielä sinne ilmoittamaan asiasta!

- Athene (4.1.2019)

Yksityinen viesti

03.01.2019 20:11

Nimi: Silverglow
Kotisivut: http://haltinmyytti.suntuubi.com/

03.01.2019 17:43
Moi! Kyselitte linkinvaihtoa, ja tulimme ilmoittamaan, että se sopii vallan mainiosti! Lisäämme linkkinne heti! Hyvää alkanutta vuotta teillekin! <3

Ps. Ihana ulkoasu :D

Vastaus:

Kiva juttu, lisään linkkinne nyt! Ja kiitos ulkoasuun liittyvistä kehuista! <3

Hyvää alkanutta vuotta!

- Athene (4.1.2019)

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

03.01.2019 12:35
Heips! Vaikutatte oikein mukavalta roolipeliltä! Mutta asiaan; tulin tänne päin pyytämään linkinvaihtoa foorumiroolipelini Kohtalon kynsien kanssa. Jos kehtaisitte vastata vielä meille päin, että tietäisin vastauksestanne :)
Hyvää alkanutta vuotta 2019 ja onnea ja menestystä!

Vastaus:

Kiitos paljon kehuista! Linkinvaihto sopii erinomaisesti! Heitän ihan kohta vastausta sinnekin päin. :) Hyvää alkanutta vuotta!

- Athene (3.1.2019)

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

02.01.2019 09:22
Linkinvaihto Morbuksen kanssa sopii hyvin! Lisäämme linkkinne.

Vastaus:

Tosi kiva juttu! Lisään linkkinne. ^^

- Athene (3.1.2019)

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

30.12.2018 20:22

Hei! Olen täällä linkkarikirjeen kanssa, joten siis: Minulle kuuluu hyvää ja toivon, että teillekkin kuuluu hyvää? Olen joulukuun aikana ollut aika kiireinen, mutta olen kuitenkin saanut lisättyä uusia tekstejä Tarinamökkiin ja nyt olen pystynyt olemaan siellä aktiivisempi. Vuoteni on mennyt mukavasti, vaikkakin kolhuja on ollut. Joulunikin on mennyt oikein mukavasti herrkuja syödessä, pelejä pelaillessa ja elokuvia katsellessa ja toivon, että uusi vuosikin menee oikein mukavasti huomenna. Ja viimeiseksi: Onnellista, loistavaa, parasta, ihmeellistä, iloista, mahtavaa ja positiivista uutta vuotta kaikille!

P.s pahoittelut tämän lyhyydestä... en oikein osaa kirjoittaa kuulumisiani. (:
P.p.s Kuulemme mielellämme teidän kuulumisianne Tarinamökin puolella!

Vastaus:

Mukava kuulla linkinvaihtajilta kuulumisia! Tulen itsekin uudenvuoden jälkeen kertomaan kuulumisiani, mutta nyt on liian kiireistä..

Kiva kuulla, että Tarinamökkiin on tullut uutta luettavaa, vaikka oletkin ollut kiireinen! Minullakin on riittänyt kaikkea kiirettä ennen joulua, mutta nyt on onneksi vapaata ennen koulun alkamista! Hyvää uuttavuotta sinullekin!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Zoom
Kotisivut: http://surkuhupaisa.suntuubi.com/

30.12.2018 17:43
Vielä tänne vieraskirjankin puolelle tulin ilmoittelemaan, että linkinvaihto sopii hyvin. Aamunkasteen linkki löytyykin jo Surkuhupaisan etusivulta!

Vastaus:

Hyvä! Olisin muuten todellakin unohtanut koko asian! :'D Kiitos eilisistä avuista ulkanvaihdon yhteydessä! Ja kiva, kun voin tulla vastedeskin pyytämään apua, en ole mikään mestari ulkoasujen kanssa. Hyvää alkavaa vuotta!

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Naru
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

30.12.2018 13:02
Hei! Linkinvaihto Niitynkukan kanssa käy! :>

Vastaus:

Jeps! Lisäsin jo linkkinne! Hyvää uuttavuotta!

- Athene (31.12.2018)

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com