Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lummeklaani

Nimimerkki: Wee

Klaanisi nimi: Lummeklaani

Klaanin "teema": Lummeklaanilaiset ovat vahvarakenteisia ja ketteriä. He tykkäävät kiipeillä puissa, varsinkin korkeissa puissa. Kissat eivät ole liian isokokoisia kiipeilyyn. Luonnostaankin Lummeklaanilaiset ovat kuitenkin voimakkaita.

Silmut: 9

Yrtit:
1 x hämähäkin seitti
1 x unikon siemenet
1 x hiirensappi

Täältä löydät Lummeklaanin tarinat.

Reviiri

Kuvaus reviiristä: Klaanin reviiri on pääosin melko tiheää havumetsää aluskasvillisuuksin päivineen. Reviiri on lähes kauttaaltaan täynnä tummia ja korkeita havupuita. Reviirin reunoilla on eri ilmansuunnissa merkkejä, joista tunnistaa reviirin rajat. Reviirin länsipuolella havumetsä harventuu. Sieltä löytyy laakea hiekkakuoppa. Sen ympärillä on tuuheita pensaita, ja pieniä, heiveröisiä puuntaimia. Puut tihenevät etelään kohti. Ne muodostavat pimeän ja tiheän metsäporukan. Kun tiheä metsä loppuu, alkaa kaksijalkala. Tuota metsäpoukamaa kissat kutsuvat pimeäksi metsäksi. Reviirin poikki kulkee pieni metsäpuro, joka solisee rauhallisesti. Se kulkee leirim läheltä ja se jatkaa matkaansa reviirin ulkopuolelle. Puro ei ole syvä eikä leveä, sen yli voi ihan hyvin vaikkapa hypätä tai kahlata. Oppilaiden harjoituspaikkana toimii metsäaukio reviirin keskellä.

Lummeklaanin leiri sijaitsee lähellä reviirin keskiosaa, hiekkakuopan lähellä sijaitsevien isojen kivijen lähistöllä. Kivet ovat kaatuneet toisiaan vasten, jolloin niiden sisällä on turvallista olla. Kiviseinämiä pitkin kiipeilee saniaisia. Kivet ovat kuin pieniä kallioita joissa on jyrkät, terävät huiput. Jos katsoo hyvän välimatkan päästä, voi nähdä kuinka aurinko laskee kivien taakse.

Vedenlähde: Lummeklaanilaiset saavat juotavakseen purosta, joka kulkee reviirin poikki leirin läheltä.

Reviirin merkit:
Reviirin pohjoisrajalla on Loistelatva. Sen ympärillä on korkeita, lävotsetunkemattomia vatukkapensaita. Vatukkapensaiden lähettyviltä voi löytyä myös pientä riistaa tai yrttejä.

Reviirin etelärajan tunnistaa pimeän metsän jälkeen olevasta kaksijalkalan puuseinämästä. Siellä kulkee pieniä ukkospolkuja ristiin rastiin. Puuseinämien sisällä on pieni alue, jossa on kaksijalan pesä. Melkein jokaisessa pesässä asuu kaksijalkojen lisäksi koiria tai kotikisuja. Kaksijalkalaan meno on ehdottomasti kielletty, se on liian vaarallista. Etenkin viherlehtenä rajan ulkopuolelle ei saa mennä, vaikka kaksijalkala alkaa vasta vähän matkan päästä. Se on uskomaton ja vaarallinen sokkelo.

Länsipuolella, suunnilleen rajan tuntumassa on laakea hiekkakuoppa. Se on syvä ja upottava. Hiekka juoksee nopeasti. Hiekka on normaalia tummempaa. Joskus lehtikatona, kun hiekka on jäässä, kuoppaa käytetään taisteluharjoituksissa oppilaille. Muuten sinne ei saa mennä. Etenkin märkänä hiekka on kohtalokasta. Hiekkakuopan luona kasvaa kuitenkin hyvin yrttejä.

Leveä ukkospolku rajaa itärajan. Se lähtee kaksijalkasta ja kiertää kaukaa lähemmäs rajaa. Hirviöitä kulkee polkua pitkin eestaas, mutta vielä yksikään ei ole harhaillut reviirillä. Ukkospolulle ei saa mennä. Raja on kymmenisen ketunmitan päästä ukkospolulta turvallisuuden vuoksi. Tälle rajalle ei saa viedä nuoria oppilaita liian aikaisin. Yksin ainakaan.

Kasvillisuus: Reviiri on suurimmaksi osaksi tiheää havumetsää. Oksat ovat alhaalla ja paksuja, juuri sopivia kiipeilyyn. Myös pieniä koivuja kasvaa lähellä Loistelatvaa pohjoisrajalla.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Loistelatva. Loistelatva on iso, vankka koivu Lummeklaanilaisten leirin rajalla. Sen yläoksistossa on todella paksu oksanhaara. Ylemmällä olevat oksat päästävät valoa oksanhaaran keskelle. Kun asettuu makoilemaan ja painaa kuononsa rakoon, pääsee Tähtiklaanin metsästysmaille.

Leiri

Yleinen kuvaus: Kun astuu sisään hieman piikikkäästä sisäänkäyntitunnelista, näkee edessään aukion. Aukion reunat ovat korkeat ja kiviset. Kiviseinämässä on isoja, mustia koloja. Siellä on kissojen pesät. Käännyttyään oikealle, näkee ison kiven. Sen päällä on ulkoneva tasanne. Se on kivitasanne, paikka jolta päällikkö kertoo kaiken tärkeän. Kun kiveä nousee ylös ja kävelee syvemmäksi tasannetta, pääsee päällikön pesään. Sen aukko on saniaisten peitossa. Päällikön pesä on hyvin tilava ja hämärä. Sen vasemmassa nurkassa on sammalpeti, jota on vuorattu erilaisten lintujen sulilla. Peti näyttää todella pehmeältä. Keskellä pesää on pieni kuoppa, jossa on vettä. Se vesi on puhdasta ja kirkasta sadevettä, päällikön oma pieni juomapaikka. Se täytetään aina märän sammaleen avulla. Pesässä on lämmintä ja kotoisaa. Päällikön oma tuoresasaalis löytyy pedin vierestä.

Kun astuu alas isolta kiveltä ja kääntyy tasanteen alle, tulee vastaan uusi tunneli. Sinne astuessaan joutuu kävelemään hetken verran hämärää tunnelia. Sitten pääsee parantajan pesään. Parantajan oma pesä on nurkan takan pienessä umpikujassa. Sekin on lämmin ja pehmeä, tuoksuu hieman yrteiltä. Parantajan makuusijan nurkan takana on tilava alue. Siellä on pienempi tunneli, jonka päässä on kohollaan oleva kivi. Sen alle on kaivettu kuoppia joissa parantaja säilyttää yrttejään. Tilaa yrteille on paljon. Yrttitunneli lähtee pieneltä aukiolta, josta on varattu taaimmainen suojaisa osa sairaille. Petejä on hyvin. Vieressä on isompi kuoppa, jossa on paljon märkää sammalta. Katossa on myös pieni reikä, josta sammal kastuu kätevästi kun sataa. Tuuli ei kuitenkaan puhalla tilavaan ja kotoisaan pesään.

Keskusaukiolla on myös muita tunneleita. Parantajanpesän vieressä on tunneli pentutarhaan. Siellä on kuningattarien ja pentujen oma maailma. Lämmin, turvallinen ja maidontuoksuinen. Pentutarhan vieressä vasemmalla puolella on soturien pesään johtava tunneli. Soturienpesä on suoraan sisäänkäyntiä vastapäätä. Se on tilava pesä. Soturien pesän vieressä on oppilaiden oma pesä. Tunneli on pienempi, pesä myös. Vähän viileämpi pesäkolo. Siellä on kuitenkin valoisaa ja viihtyisää. Lehtikatona voi olla hieman kylmä, sillä katossa olevaa viiltoa on hankalaa paikkailla. Oppilaiden tunnelin vieressä on pensas. Pensaasta johtaa tunneli tarpeidentekopaikalle. Parin jäniksenmitanpäästä, sisäänkäynnin vasemmalla puolella on klaaninvanhimpien pesä. Se on tilavan ja lyhyen tunnelin päässä oleva pesä. Klaaninvanhimpien pesässä on matalia, laakeita ja sileitä kiviä. Mukavia makuusijoille. Tuoresaaliskasa sijaitsee Suurtasanteelle päästävän kiven vieressä. Se on pieni kuoppa, johon kaikki saalis ei kokonaan mahdu. Sen takia saaliista tehdään hyvä keko kuopan kohdalle.

Leirin sisäänkäynti: Leirin sisäänkäynti on lehdettömästä piikkipaatsamapensaanoksista muodostunut lyhyt tunneli. Se on sisältäpäin vuorattu kuusen- ja männynoksilla, sekä saniaisilla. Tunnelin ulkopuolella molemmin puolin on kolme suurta kiveä tukemassa tunnelia. 

Kissat

Päällikkö: Hunajatähti, vaaleanruskea naaras valkoisella vatsalla, omaa vaaleanvihreät silmät (6 henkeä) 170 kp

Varapäällikkö: Tuhkasielu, itsenäinen siniharmaa kollikissa, siniset silmät. Tuuhea turkki, pelkää hieman korkeita paikkoja. (Kuutamotassun mestari) 170 kp

Parantaja: Peippolehti, ruskeankirjava ujo naaras, jolla on meripihkanväriset silmät. 150 kp
Oppilaat:
Kuutamotassu, pikimusta naaras jolla on valkoinen kuono ja vihreät silmät. (mestari Tuhkasielu) 50 kp
©2019 Aamunkaste - suntuubi.com