Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Routaklaani

Nimi: Ellie

Klaanisi nimi: Routaklaani

Klaanin ”teema”: Klaanin kissat ovat melkeimpä poikkeuksetta hyvin pienikokoisia, mutta niillä on paksut ja pörröiset turkit, jonka takia pienuus ei juuri erotu. Routaklaanin kissojen takareidet soveltuvat mainiosti korkeisiin loikkiin. Pitkillä hypyillä kissat voivat kätevästi hyppiä puusta puuhun. Pienikokoisuus näkyy myös näppärissä käpälissä, joilla pesät punotaan.

Silmut: 54

Yrtit:
1 x hämähäkin seitti
1 x unikon siemenet
1 x hiirensappi
1 x kultapiisku
2 x timjami
1 x fenkoli
1 x rosmariini

Täältä löytyvät Routaklaanin tarinat.

Reviiri

Kuvaus reviiristä: Routaklaanin reviiri koostuu sankasta lehtimetsästä.
Vedenlähde: melko lähellä klaanin leiriä (läntisellä puolella) kulkee voimakasvirtainen joki, joka vie helposti mukanaan. Kuohuva joki kulkee ukkospolun ali, eli ukkospolusta on tehty silta.
Hiirenkorvan aikaan joki tulvii aina, joten joen ympärillä on suota. Viherlehden aikana suo kuitenkin kuivuu, mutta joki virtaa eloisana.

Reviirin merkit: Leiri sijaitsee melkeinpä keskellä Routaklaanin reviiriä. Pohjoisella rajalla on iso pystyyn kuollut hopeapaju, johon salama iski monen monta vuodenaikaa sitten. Pohjoisesta Länteen reviiriä halkoo pieni ukkospolku, jossa ei kuitenkaan kulje hirveästi hirviöitä. Lännessä maamerkkinä toimii iso pyöreä kivi. Etelässä sijaitsee metsän ainoita koivuja, joten rajana toimii kyseinen koivikko. Lännestä etelään ei varsinaisesti merkitse rajaa mikään, mutta kiveltä koivikkoon kulkee ajan saatossa muodostunut suorahko polku. Idässä maamerkkinä toimii korkea kallio, jonka ylittäminen on hankalaa, sillä se on usein liukas ja märkä. Kallion päällä, tai siinä lähettyvillä sijaitsee ilmeisesti järvi tai lampi, jonka takia vettä valuu kallion sivuja pitkin. Kallion juuressa onkin pieni lätäkkö, koska vettä valuu nopeammin kuin se ehtii imeytyä maahan.

Kasvillisuus: Pääosin lehtimetsää, mutta itäisellä puolella muutama kuusi, ja etelässä koivuraja. Tammet ovat kuitenkin ylivoimaisesti hallitsevin puukanta reviirillä. Aluskasvillisuus on tiheää ja runsasta. Yksi syy puissa kulkemiseen, se on nopeampaa ja vaivattomampaa.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Itäisellä rajalla olevassa kalliossa on luola, joka toimii kohtauspaikkana. Paikka kantaa nimeä Kuunkolo. Iltahämärällä luolaan valoa tuo kuu, joka heijastaa hohtoaan luolaan pienen lätäkön avulla. Luolassa kuuluu hento liplatus tippuvan veden takia.

Leiri

Yleinen kuvaus: Routaklaanin leiri koostuu kolmesta melkeimpä samassa kohdasta kasvavasta Tammesta, joiden epätavallisen paksut oksat risteytyvät ilmassa.
Routaklaanin reviiri ei siis sijaitse maassa, kuten monen muun klaanin reviirit sijaitsevat, vaan puun oksilla, petoeläinten ulottumattomissa. Puustossa sijaitsee siis niin sanotusti toinen maailma.
Leiriä varjostaa viherlehden aikaan paksu lehtikerros, jolloin leiri pysyy ihanan viileänä. Lehtikadon aikana leiri on helposti huomattavissa, mutta muina aikoina se hukkuu lehtien peittoon.

Leirissä pesät on rakennettu tarkasti punomalla oksien väliin. Pesät ovat kestäviä ja tiiviitä, eikä viima pääse kulkeutumaan alapuolelta. Lisää suojaa pesiin tuo katto ja seinät, eli pesät ovat ikään kuin pyramidin muotoisia nyyttejä. Pesän pohjalla on pehmeä sammalpeti.
Pesien lisäksi koko leirin alue on punottu tasaiseksi matoksi, jotta pentujen olisi turvallista liikuskella leirissä. Leirin kanssa tehdään jatkuvasti töitä, jotta turvallisuus voidaan taata.

Leiriin saapuessa ensimmäisenä on havaittavissa tähystysoksa, eli paikka, jossa voi turvallisesti tapahtumia ilman vaaraa.

Soturien pesä sijaitsee sisäänkäynnistä melkeimpä heti oikealla, tukeviin oksiin punottuna. Tilaa pesässä riittää jopa kymmmenelle soturille.

Vastapäätä soturien pesää sijaitsee Päällikön pesä. Onkalo on siis kolmen puun risteymäkohdassa, joiden väliin on onnistuttu punomaan pesä. Päällikön pesä toimii leirin sydämenä, ja kokoontumiset pidetään pesän suulle avautuvalla aukealla.

Oppilaiden pesä sijaitsee seuraavana soturien pesästä. Oppilaiden pesä on hieman kauempana puiden rungosta kuin soturien pesä, sillä oppilaiden painon kannatteluun ei tarvita yhtä voimakkaita oksia.

Klaanivanhimpien pesä on turvallisella paikalla, lähempänä runkoa kuin sotureiden ja oppilaiden pesä.
Pentutarha, eli leirin suojaisin ja lämpimin pesä sijaitsee klaanivanhimpien pesän lähellä.

Parantajan pesä sijaitsee leirin perällä. Se on leirin ainoa paikka, jonne täytyy kulkea varovaisesti, sillä sinne ei ole ollut mahdollista punoa tietä. Tie pesälle kulkee siis yhen paksun oksan kautta. Oksan päädyssä kuitenkin on vain parantajan pesä. Yrttivarastoille pääsee paljon helpommin, sillä ne ovat tyhjässä pesässä leirin laidalla. Parantaja siis hoitaa potilaansa potilaspesässä.

Koska leiri on korkealla puissa, ei kaikkia loukkaantuneita kissoja ole mahdollista siirtää ylös. Näin sattuessa puun juurakossa on kolo, jonne voidaan tarpeen tullen muodostaa väliaikainen pesä.

Leirin sisäänkäynti: Kolmesta tammesta vain yhden oksat ylettyvät maan tasolle. Puuhun voi siis halutessaan kiivetä, mutta useimmiten sisälle loikataan oksia pitkin.

Kissat

Päällikkö: Nevatähti, vaaleanharmaa kolli sinisin silmin. Häntä pöyhkeä ja pitkä. Päättäväinen ja jalomielinen. (3 henkeä) 187 kp

Varapäällikkö: Väärämieli, nuori pikimusta kolli, jolla on melkoisen lyhyt pinna. Kissa on lihaksikas ja leveälapainen. Silmät kirkkaan vihreät. (Pakkastassun mestari) 181 kp

Parantaja: Auringonkajo, kaunis kullankeltainen nuori naaraskissa, jonka tassut, vatsa ja hännän pää ovat valkoiset. Silmät taivaan siniset. Luonteeltaan ystävällinen ja sydämellinen. 154 kp

Oppilaat:
Pakkastassu, Tummanharmaa kollikissa vasemmalla valkoisella etukäpälällä ja hännän päädyllä. Jäänsiniset silmät, varsinkin oppilasaikoina aikamoinen jääräpää. (Väärämielen oppilas) 50 kp

Pennut:
Vasapentu: Vaaleanruskearaidallinen naaraskissa sinisillä silmillä. Rinta valkoinen ja pöyhkeä, luonteeltaan uskalias mutta kunnioittava. 17 kp

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com