Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Saniaisklaani

Nimimerkki: Kaste

Klaanin nimi: Saniaisklaani

Klaanin teema: Kaikille Saniaisklaanin kissoille heidän syntymästään asti on tyypillistä, että he ovat todella pienikokoisia, ja ketteriä.

Silmut: 50

Yrtit:
1 x hämähäkin seitti
1 x unikon siemenet
1 x hiirensappi
 

Reviiri

Kuvaus reviiristä: Saniaisklaanin reviiri on enimmäkseen havumetsää. Metsässä kasvaa harvakseltaan mäntyjä ja lehtikuusia, sekä todella paljon kuusia. Maa on pehmeää, sammalen peittämää ja sananjalkoja, sekä saniaisia kasvaa todella monessa paikassa metsää, esimerkiksi puiden juurilla. Metsän eteläpuolella on suuri kivikko, ja kivikon läheisyydessä on usein vaarallisia kivivyöryjä, ja juuri sen takia pennut ja oppilaat pidetään kaukana kivikosta. Pohjoispuolella on pieni joki, joka virtaa kauas, kukaan Saniaisklaanin kissa ei ole ikinä siellä käynyt, mutta huhujen mukaan joki päättyy suureen koskeen, ja koskesta se jatkuu kauas. Metsän länsipuolella on vähäkasvuisempaa maastoa, enimmäkseen suon tyylistä vetistä multaa, ja juuri siksi siellä ei klaanin kissat oleskele. Itäpuoli on todella lajirikas, ja metsä on todella tiheää ja aluskasvillisuutta on todella paljon. Kivikon läheisyydessä on suuri kuoppa, joka on täynnä sammaleisia kivijä, kivivyöryjen takia. Itäpuolella on pieni umpeutunut rotko, jonka päällä kasvaa pehmeää sammalta, saniaisia ja varpuja.

Vedenlähde: Saniaisklaanin vedenlähde on pitkälle jatkuva, pieni joki. Joki kulkee lähellä leiriä.

Reviirin merkit:
Pohjoinen: Joki
Joki sijaitsee lähellä aika lähellä leiriä, mutta sinne on jonkin verran matkaa leiriltä.
Etelä: Kivikko
Kivikko sijaitsee todella kaukana leiristä, ja se on suuri kivikasa, jonka yli on mahdotonta päästä.
Länsi: Tuulitammi
Tuulitammi sijaitsee suon toisella puolella, ja kun kävelee suolla, saattaa joissakin kohdissa tuntea Tuulitammen juuret. Tuulitammi on kauimpana leiristä, sen oksat ovat pitkät ja sen lehvästö on vehreä.
Itä: Sananjalkamuuri
Sananjalkamuuri on todella tiheä, se sijaitsee lähimpänä leiriä, mutta sinne kävellessä menee kuitenkin aikaa, hetken. Sananjalkamuuri on todella tiheä, ja sen läpi on vaikea päästä.

Kasvillisuus: Saniaisia ja sananjalkoja löytää usein, samoin sammalta ja varpuja. Pensaita ja puita on myös todella paljon.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtiklaanin kohtauspaikka on leirin ulkopuolella, ja paikkaa kutsutaan Perhoskiveksi. Perhoskivi sijaitsee sananjalkamuurin toisella puolella, ja ukkospolku täytyy ylittää päästäkseen Perhoskivelle.

Leiri

Yleinen kuvaus: Saniaisklaanin leiri on todella suuri, ja sinne mahtuu suurikin joukko kissoja. Leiriä ympäröi piikkihernepensastiheikkö, leiriin on todella, todella vaikea päästä. Pesät on tehty vahvoista oksista ja osa pesistä on suuria pensaita. Oksapesiä on muurattu lehdillä ja sammalella, jotta sisälle ei tuulisi. Kun tulee sisälle leiriin, näkee suoraan edessään soturin pesän, joka on todella suuri piikkihernepensas, jota on vuorattu sammalella. Sotureiden pesän vieressä on heti toinen tiheä ja hieman pienempi piikkihernepensas, joka on oppilaiden pesä. Oppilaiden pesää vastapäätä on suuri kuusi, jonka oksat ovat niin pitkät ja tiheät, että ne tekevät sisällä olevalle kissalle todella lämpimän olon. Pesä toimii pentutarhana. Aivan pentutarhan vieressä on vahvoista oksista kasattu pesä, jota on vuorattu sammalella. Pesä on suuri, ja todella lämmin, se toimii klaaninvanhimpien pesänä. Klaaninvanhiempien pesän viereen jää tyhjää tilaa, ja siihen on kaivettu riistakuoppa, jonka pohjalle on laitettu varpuja, jotta alimmat riistat eivät sotkeentuisi. Toisessa päässä leiriä on vahvoista oksista tehty pesä, joka on koko klaanin lämpimin pesä. Pesä on parantajan pesä. Kun sisälle menee, tulee pieni "mäki", ja kun laskeutuu alas, pääsee heti potilaiden vuoteille ja pienessä kuopassa on parantajan ja parantajaoppilaan nukkumapaikat. Mäen alla on yrttivarasto. Parantajan pesän vieressä on taas vahvoista oksista kasattu pesä, jonka lopussa on luolaa. Luolan perällä päällikkö nukkuu, ja pesän suuaukolla roikkuu saniaisverho. Tarpeidentekopaikka on tunneli, jonne pääsee oppilaiden pesän vierestä. Vuoteet on sammalvuoteita ja pesien pehmukkeina on saniaisia ja sananjalkoja.

Leirin sisäänkäynti: Leirin sisäänkäynti on piikkihernepensastunneli. 

Kissat

Päällikkö: Saniaistähti - kullanruskea kolli, jolla on tummanvihreät silmät. Auttavainen ja ystävällinen. (2 henkeä) 170 kp

Varapäällikkö: Varpusvarjo - harmaavalkoinen naaras, sinisillä silmillä, ja rampautuneella jalalla. Iloinen ja huumorintajuinen. 170 kp

Parantaja: Murattituli - tummaruskea juovikas naaras, jolla on paatsamanvihreät silmät. Hiljainen, mutta avulias. 150 kp

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com