Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toivoklaani

Nimimerkki: Kaiku

Klaanisi nimi: Toivoklaani

Klaanin ”teema”: Toivoklaanin kissoille tyypillistä on hyvä ponnistuskyky ja tasapaino, joista on hyötyä epätasaisessa maastossa. Klaanin kissoille on myös tyypillistä oikeudenmukainen luonne ja vahva usko paremmasta tulevaisuudesta.

Silmut: 0

Yrtit:
1 x hämähäkin seitti
1 x unikon siemenet
1 x hiirensappi

Reviiri

Kuvaus reviiristä: Toivoklaanin reviiri on pääosin kivikkoista kuusimetsää. Maaperä on täynnä sammaleenpeittämiä erikokoisia kiviä ja pieniä kallioita, jotka tekevät maastosta epätasaista ja varsinkin harjaantumattomalle kissalle vaikeakulkuista. Sammaleen lisäksi maata peittävät mustikanvarvut, kuusista tippuneet neulaset ja siellä täällä saniaiset.

Klaanin leiri sijaitsee aivan reviirin itäisellä reunalla alueen ainoan vedenlähteen, joen, vieressä. Leiri itsessään on varsin vaatimaton, sillä se koostuu vain kallioiden, kivien ja joen ympäröimästä aukeasta sekä osittain kivien alle sijoittuvista pesistä. Joki taas on liian leveä ja vaarallinen kissojen ylitettäväksi ainakin leirin lähettyvillä, sillä veden keskellä sijaitsevat kivet aiheuttavat veteen pyörteitä. Lähellä klaanin eteläistä rajaa pyörteitä ei ole, ja sieltä kissat välillä kalastavatkin ravintoa.

Kuten sanottu, reviirin itäisenä rajana toimii leveä joki. Etelässä raja kulkee puurajaa pitkin; kuusimetsän loputtua alkaa kaksijalkojen pelto, jonka rajaa pitkin kulkee yleensä vedetön oja. Kissat pysyttelevät yleensä kaukana pellosta välttyäkseen kaksijalkojen kohtaamiselta. Lännessä rajana on kaksijalkojen vanha ukkospolku, jota käytetään harvakseltaan. Siitä huolimatta kissat välttelevät sen ylittämistä. Ukkospolku kääntyy pellon kohdatessaan reviiristä poispäin ja sen toisella puolella kasvaa samanlaista kuusimetsää kuin Toivoklaanin reviirilläkin. Pohjoisessa aluetta rajaavat kukkulat, joiden juurella hajuraja kulkee. Joen lähtöpisteen uskotaan olevan kukkuloilla, sillä sieltä joki reviirille laskee.

Yhteyden tähtiklaaniin Toivoklaanin kissat saavat kukkuloilla sijaitsevan Heijastusten lähteen luona. Kivien ympäröimä lähde sijaitsee kahden kukkulan välisen notkelman pohjalla. Nimensä se on saanut lähteen pohjassa sijaitsevien, kuun valoa heijastavien kivien takia. Yhteys Tähtiklaaniin saadaan juomalla lähteen kirkasta vettä.

Vedenlähde: Joki

Reviirin merkit: Pohjoisessa rajan toimivat kukkulat, idässä leveä joki, etelässä oja ja kaksijalkojen pelto ja lännessä vanha ukkospolku.

Kasvillisuus: Kivikkoista kuusimetsää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Heijastusten lähde

Leiri

Yleinen kuvaus: Toivoklaanin leiri on ulkonäöltään varsin vaatimaton. Leirin keskipiste on tasainen aukio, jota rajaavat maaston muodot. Idässä leiriä rajaa joki ja sen rannassa sijaitseva kivikko. Lännessä ja etelässä rajana on suurehko kallio, jonka leirin puoleinen sivu on korkea ja pystysuora ja siksi liian haastava kiivettäväksi. Kissat kutsuvat kalliota usein Harmaaksi kallioksi. Kallio mataloituu lähempänä jokea, mutta on silti tarpeeksi korkea suojatakseen leiriä mahdollisilta tunkeilijoilta. Pohjoisessa leiriä rajaavat kaatunut kuusi, suurikokoiset kivet sekä elävät kuuset. Kulku leiriin käy luoteesta, eli kallion ja suuren siirtolohkareen välisestä reitistä.

Suurin osa pesistä sijaitsee kallion halkeamissa taionkaloissa. Lähimpänä leirin sisäänkäyntiä sijaitsee soturien pesä. Se on halkeamista suurin luonnostaankin, jonka lisäksi sen kokoa on kasvatettu kaivamalla maata pois. Lisäsuojaa pesälle tuo sen edessä kasvavat saniaiset, jotka eristävät sen aukiosta. Seuraava halkeama on huomattavasti pienempi, ja kiitos sen edessä kasvavan pienikokoisen kuusen, se jää helposti huomaamatta. Huomaamattomuudestaan huolimatta halkeama on sisältä kohtalaisen tilava ja rauhallinen, ja toimiikin siksi klaaninvanhimpien pesänä. Seuraava pesä ei sijaitse kallion halkeamassa, vaan sen alla olevassa onkalossa, joka on piilotettu muutaman pienemmän kiven taakse. Kyseessä on päällikön pesä. Klaanikokouksia klaanin päällikkö johtaa istuen pesänsä yläpuolella sijaitsevalla tasanteella, jota kutsutaan Harmaaksi tasanteeksi. Neljäs ja viimeinen kalliossa sijaitseva pesä on pentutarha; se sijaitsee pienen pihlajan suojaamassa suuressa onkalossa kohtalaisen lähellä joen rantaa. Oppilaiden pesä sekä parantajan pesä sijaitsevat leirin pohjoisreunalla. Parantajan pesä sijaitsee toisella puolella sitä samaa siirtolohkaretta, joka rajaa leirin sisäänkäyntiä. Kaatuneen kuusen juurakko nojaa vasten lohkaretta toimien siten pesän kattona. Oppilaat taas asustavat lähellä jokea kuopassa, jota rajaavat kivet ja jonka kattona toimii kaatuneen kuusen latva.

Leirin sisäänkäynti: Kallion ja siirtolohkareen välinen tunneli
 

Kissat

Päällikkö: Hopeatähti – solakka hopeanharmaa naaras keltaisilla silmillä (8 henkeä jäljellä) 174 kp

Varapäällikkö: Saniaiskäpälä – pienikokoinen ruskeankirjava kolli vihreillä silmillä (Asteritassun mestari) 154 kp

Parantaja: Nokisydän – musta kolli keltaisilla silmillä 154 kp

Oppilaat:
Asteritassu - hopeanharmaa naaras sinisillä silmillä ja valkoisella vatsalla ja rinnalla (mestari Saniaiskäpälä) 59 kp

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com