Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kaunokkiklaani

Nimimerkki: Suvi

Klaanisi nimi: Kaunokkiklaani

Klaanin ”teema”: Tyypillisesti Kaunokkiklaanin kissat ovat lumoavan kauniita ulkonäöltään ja turhamaisia luonteeltaan. Kissat käyttävät ulkonäköään etujensa saavuttamiseksi ja he arvostelevat muiden ulkonäköjä mielellään. Etenkin naaraskissoissa ominaisuudet korostuvat. Muille klaaneille Kaunokkiklaanin kissat voivat muistuttaa jopa hemmoteltuja kotikisuja. Äärimmilleen vietynä ulkonäkökeskeisyys näkyy jopa taisteluissa, joissa kaunokkiklaanilaiset käyttävät ulkonäköään hyväkseen.

Silmut: 50

Yrtit:
1 x hämähäkinseitti
1 x unikonsiemenet
1 x hiirensappi

Reviiri

Kuvaus reviiristä: Kaunokkiklaanin reviiri on sekametsää. Reviirin eteläosassa kasvaa enemmän lehtipuita suhteessa havupuihin, kun taas pohjoisosassa on enemmän havupuita. Metsän puut kasvavat suhteellisen harvakseltaan. Reviirillä on vähän aluskasvillisuutta, sen määrä on vähentynyt klaania piinanneen kuivuuden myötä.
Reviirillä on jonkin verran jäkälää ja sammalta. Reviirin reunalta virtaa koilliselta rajalta etelään kulkeva joki, jonka yläjuoksulla on kivikkoinen koski. Kaunokkiklaanin reviirin luoteisella rajalla on kaksijalkojen rakentama pienehkö pesä, jota kutsutaan Punapesäksi sen kirkkaanpunaisen värin mukaan.
Klaanin leiri sijaitsee lähellä reviirin keskiosaa, enemmän koillisen suunnassa. Klaanin reviirin länsirajalla sijaitsee jättimäisen suuri järkäle, Tähtienkivi, jota kaksijalat kutsuvat siirtolohkareeksi.

Vedenlähde: Joki, joka virtaa koilliselta rajalta etelän suuntaan. Joen yläjuoksulla on kivikkoinen koski. Alajuoksulla joki virtaa hitaasti ja matalalla, ja sen ylittäminen on sieltä helppoa.

Reviirin merkit: Pohjoisessa reviirin rajaa merkkaa suurikokoinen mänty. Koilisessa reviirin raja on puunpituuden päässä joella olevasta koskesta - joki jatkuu vielä rajan ulkopuolelle. Idässä reviiriä rajaa kallio, joka ei kuulu enää reviirille, ja josta näkee joelle. Eteläisen rajan tunnistaa kolmesta yhteenkasvaneesta koivusta. Lännessä reviiriä rajaa siirtolohkare. Reviiri rajoittuu Punapesään luoteessa.

Kasvillisuus: Sekametsää, vähän aluskasvillisuutta, paikoittain paljon sammalta ja jäkälää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtiklaanin kohtaamispaikka on hyvin suurikokoinen kivi, Tähtienkivi. Kiven päälle on käytännössä mahdotonta päästä. Tähtienkivi on haljennut melkein keskeltä. Päästäkseen yhteyteen Tähtiklaanin kanssa, on mentävä kiven alle kolosta. Kiven alla on luola, jonne tulvii kuun- ja tähtienvaloa Tähtienkiven halkeamasta.

Leiri

Yleinen kuvaus: Kaunokkiklaanin leiri on kallion päällä, jonka toinen puoli on melko loiva. Loivalla puolella kalliota on maakerros ja kasvillisuutta. Loivassa rinteessä on useita kiviä ja siinä kasvaa muutamia puita. Leiri sijaitsee kallion yläosassa olevalla tasanteella. Kallio jatkuu tasanteen jälkeen kivisenä ja jyrkempänä ylemmäs, ja päättyy jyrkkään pudotukseen, josta putoaminen voi tappaa. Pentuja ja oppilaita on kielletty kulkemasta leiriä ylemmäs kalliolla, mutta terävien kivien ja jyrkkyyden vuoksi yleensä vain vanhemmat kissat pääsevät ylipäätään kiipeämään kallion yläosaan.
Leirillä ei ole sisäänkäyntiä, ennen sitä suojasivat saniaistiheiköt, mutta nykyään niitä ei ole. Päällikön pesä on loivassa rinteessä, noin ketunmitan varsinaista leiritasannetta alempana. Se on luolamainen onkalo, jonka edessä on suurehko kivi; onkalon suu avautuu kiven takana. Varsinaisessa leirissä, rinteestä katsottuna heti vasemmassa reunassa kasvaa kaksi suurta mäntyä vieretysten. Niiden juurakoissa on kaksi pesää. Vasemmanpuoleisen männyn alla on pentutarha ja oikeanpuoleisen alla klaaninvanhinten pesä. Oikealla puolella leiriä rinteestä katsottuna sijaitsee kaksi kiveä, joiden välissä on yhden kissan mentävä kolo. Kolo johtaa onkaloon, joka vie oppilaiden pesään; laajempaan maanalaiseen luolaan. Oppilaiden pesästä hieman taaempana sijaitsee kuivuneita saniaisia, joiden alle peittyy soturien pesä. Soturien pesä on myös maanalainen luola, sinne johtava onkalo on jyrkästi alas viettävä. Leirin takaosassa, kallion suuntaisesti, on kaatunut kuusi, jonka oksien alla on parantajan pesä. Kuusen päältä pidetään myös klaanikokoukset.

Leirin sisäänkäynti: Tasanteen etureunassa loivasta rinteestä tultaessa.

Kissat

Päällikkö: Jäätähti - kermanvaalea kolli, jolla on ruskea raidoitus kasvoissa ja jaloissa; jäänsiniset silmät (9 henkeä) 174 kp

Varapäällikkö: Lehtosydän - pienikokoinen harmaa raidallinen naaras, jolla on vihreät silmät 154 kp

Parantaja: Räntäsilmä - vanha ja laiha, nuhjuinen valkoinen kolli, jonka toinen silmä on sokea ja omituisen näköinen 150 kp

Oppilaat: 
Sädetassu - oranssi raidallinen naaras, jolla on valkoinen rinta ja etukäpälät; kirkkaanvihreät silmät 50 kp

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com