Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tuiskuklaani

Nimimerkki: Tunturisusi

Klaanisi nimi: Tuiskuklaani

Klaanin ”teema”: Tuiskuklaanin kissat sietävät todella hyvin kylmää ja märkää paksujen turkkiensa ansiosta.

Silmut: 22

Arvat: pentuarpa

Yrtit:
1 x hämähäkinseitti
1 x unikonsiemenet
1 x hiirensappi
1 x kultapiisku

Täältä löydät Tuiskuklaanin tarinat!

Reviiri

Kuvaus reviiristä:
Tuiskuklaanin reviiri koostuu lähinnä kuusimetsästä ja kallioista, aivan reviirin eteläosissa on myös koivumetsää. Maisema on ympäri vuoden luminen, kinokset eivät siis sula viherlehden aikanakaan. Klaanin leiri sijaitsee reviirin keskellä, Aurinkokallion onkalossa. Valtavan kallion toisella puolella on puhdasvetinen järvi. Vesi on tosin hyvin kylmää ja järvi syvä, joten erityisesti nuorempia kissoja varoitellaan paikasta. Järven rannalla seisoo Vanha kuusi, joka on kaikkia muita puita korkeampi. Sen alimpien oksien alle mahtuu hyvin piiloutumaan ja täältä löydetäänkin toisinaan kulkureita. Lyhyen matkan päässä leiristä sijaitsee Lumiaukio, jolla mestarit kouluttavat oppilaitaan.

Reviiri rajautuu lännessä kaksijalkalaan. Kaksijalkala on rajattu kevyellä verkkoaidalla, jonka läpi kissa pääsee halutessaan ahtautumaan. Aidan vieressä kulkee pieni puro, jonka vesi on jossain määrin saastunutta. Etelässä Tuiskuklaanin reviirin rajana kulkee kaksijalan ukkospolku. Ukkospolun toisella puolella pienen kävelymatkan päässä on matala kallio, jonka luolassa sijaitsee Hopealampi. Siellä kissat käyvät vaihtamassa unia Tähtiklaanin kanssa. Klaanin itäraja kulkee hyvin tiheän kuusikon kohdalla. Kissojen on hankala kulkea tiheässä metsikössä, mutta sieltä löytyy yleensä hyvin riistaa, joten hankalina lehtikatoina kissat saattavat poiketa reviiriltään ja yrittää metsästää tiheässä kuusikossa. Pohjoisessa Tuiskuklaanin reviiriä rajaa valtava kallioalue, joka kasvaa lopulta vuoristoksi ja jonka suurissa luolissa asuu toisinaan susia. Kissat välttelevät paikkaa ja reviirin pohjoisosa on muutenkin heikossa suosiossa.

Vedenlähde: järvi

Reviirin merkit: lännessä kaksijalkala, etelässä ukkospolku, idässä tiheä kuusikko ja pohjoisessa vuoristo

Kasvillisuus: lehtimetsää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Hopealampi

Leiri

Yleinen kuvaus:
Tuiskuklaanin leiri sijaitsee maanalaisessa luolastossa, jonne pääsee suuressa kalliossa olevan tunnelin kautta. Kalliota kutsutaan Aurinkokallioksi, koska siihen paistaa hyvin aurinko ja kivet lämpenevät herkästi. Tullessasi tunnelin kautta, tupsahdat sisälle avoimeen luolaan, josta lähtee pienempiä tunneleita eri pesiin. Suoraan vasemmalla sisäänkäyntitunnelista lähtee tunneli parantajan pesälle. Parantajan pesän viereinen tunneli vie oppilaiden ja soturien pesille, jotka sijaitsevat samassa pienemmässä luolassa, oppilaat vasemmalla ja soturit oikealla seinustalla. Luolan takaseinustalla on irtolohkare, jonka ympärillä oppilaat usein leikkivät.
Oppilaiden ja soturien pesille lähteneen tunnelin vieressä, eli pääluolan perällä on kuningattarien pieni luola. Luola on kaikista lämpimin, koska se on kauimmaisena ulos vievästä tunnelista ja koska se on lähellä kuumien lähteiden luolaa, jonka suuaukko lähtee aivan pentutarhan tunnelin vierestä. Toisella puolella kuumien lähteiden luolaa on klaaninvanhimpien luola, joka on myös kohtuullisen lämmin. Klaaninvanhimpien luolan vieressä on valtava Suurkivi, jonka päältä lähtee tunneleista viimeisin, joka vie pieneen päällikön pesään. Suurkiven ja pääluolasta ulos vievän suuaukon välissä on vielä jonkin verran tilaa esim. oppilaiden leikeille. Tuoresaaliskasa sijaitsee kuumien lähteiden luolassa, jossa riista pysyy tuoreena mahdollisimman pitkään.

Leirin sisäänkäynti: Aurinkokalliosta lähtevä tunneli kallion sisällä olevaan luolaan

Kissat

Päällikkö: Pilvitähti - vanha, pieni valkoinen kolli (1 henki jäljellä) 347 kp

Varapäällikkö: Routakäpälä - valtava tummanharmaa naaras (Hankitassun mestari) 297 kp

Parantaja: Härmälehti - tumma juovikas kolli, jolla on kirkkaat silmät 317 kp

Soturit: 
Naakkakynsi - pienikokoinen harmaaraidallinen kolli sinisillä silmillä 204 kp

Oppilaat:
Hankitassu - kaunis valkea naaras harmailla silmillä
132 kp

Kuningattaret:
Kiurusulka - harmaavalkoraidallinen naaras 165 kp

Pennut:
Hillapentu - pitkähäntäinen naaras keltaisilla silmillä 32 kp

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com