Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Viikon 3 sattuma-arvonta
18.01.2019 14:11 | Athene

Sattuma-arvonta

Tällä kertaa sattumaan osallistuivat:

Usvaklaani
Tuiskuklaani
Savuklaani
Yöklaani
Viidakkoklaani
Kimalaisklaani

Palkintoina toimivat:

Uusi pentu - voit jättää lunastamatta, mutta jos lunastat, tee se klaanin muokkaus-osiossa 
Yrttiarpa - ei tarvitse lunastaa, lisätään klaanille sattuman yhteydessä (voit peruuttaa lunastamisen blogipostauksen kommenteissa
Päällikkö menettää hengen - ei voi jättää lunastamatta, henki vähennetään arvonnan yhteydessä
Kaksijalkoja reviirillä - kaksijalkoja tunkeutuu reviirille retkeilemään, joka aiheuttaa lisäpartioita (kaksijaloista ja yhteenotosta on kerrottava tarinassa)

Tulokset:

Usvaklaani - kaksijalkoja reviirillä
Tuiskuklaani - ei mitään
Savuklaani - yrttiarpa
Yöklaani - ei mitään
Viidakkoklaani - päällikkö menettää hengen
Kimalaisklaani - uusi pentu


 - Athene | Kommentoi Apulaishaku Aamunkasteessa!
12.01.2019 13:26 | Athene

Aamunkasteen apulaishaku

On tullut aika hankkia Aamunkasteeseen pikkuapulainen, joka auttelee täällä minua päivittelemään sivuja. Jokainen halukas voi tehdä hakemuksen, mutta tällä hetkellä valitsen yhden (1) apulaisen. Kukaan ei saa loukkaantua, jos häntä ei valita. Hakemus lähetetään vieraskirjaan YKSITYISELLÄ. Alle listattu asioita, joita apulaisen olisi tarkoitus tehdä.

Tehtävien hoitaminen
Tavoitteiden hoitaminen
Kaupan hoitaminen

Minä (Athene) hoidan vieraskirjan sekä tarinat. Apulaisen on kuitenkin arvioitava omat tarinani, sillä olisi typerää minun yrittää arvioida omiani. Apulaisen on kyettävä päivittämään joka toinen päivä. 

Hakemus

Hakemus on vapaa teksti, eli itse kirjoitat tekstin, jossa tulisi ilmi ainakin seuraavat asiat (on myös mukavaa, jos kerrot jotain itsestäsi (mm. ikähaarukka)):

Aktiivisuus
Kuinka kauan ehtii kerralla päivittämään
Kokemus suntuubista (mm. sivujen luonti, ulkoasun vaihto, piilolinkitys)
Miksi ylipäänsä haluaisi juuri Aamunkasteeseen apulaiseksi
Luotettavuus


 - Athene | Kommentoi Perjantain sattuma 11.10
12.01.2019 07:35 | Athene

Sattuma-arvonta

Anteeksi, ettäen ehtinyt eilen arpoa sattumaa, joten teene sen nyt lauantaina. 

Alle listattu osallistuvat klaanit:
Tuiskuklaani
Usvaklaani
Savuklaani
Yöklaani 
Kimalaisklaani

Alle listattu kaikki mahdolliset palkinnot (3):
Yhden pennun tai oppilaan silmä arpeutuu - silmä arpeutuu pysyvästi, ja se tulee kertoa kissan lyhyessä esittelyssä klaanin sivuilla (uuden lyhytesittelyn lähetät klaanin muokkaukseen)
Uusi kanto klaanin leiriin - lunasta klaanin muokkaus -sivulla muuttaen myös koko klaanin leirin kuvausta (voi jättää lunastamatta)
Ilmainen pentuarpa - arvan käytät vasta sitten, kun tarvitset sitä (lunasta se blogin kommenteissa)

Noniin, alla sitten tulokset:
Tuiskuklaani - pentuarpa
Usvaklaani - ei mitään
Savuklaani - ei mitään
Yöklaani - arpeutuva silmä
Kimalaisklaani - uusi kanto


 - Athene | Kommentit (1)Kommentoi Perjantain sattuma-arvonta (4.1)
04.01.2019 12:42 | Athene

Sattuma-arvonnan tulokset

Kyseessä on ensimmäinen Aamunkasteen sattuma-arvonta. Viikolla 1 arvontaan osallistuivat alle listatut klaanit:

Tuiskuklaani
Usvaklaani
Savuklaani
Yöklaani
Kimalaisklaani
Viidakkoklaani

Viikolla 1 mahdolliset palkinnot ja niiden selitykset listattuna alhaalla (kaksi klaania jää ilman mitään):

Uusi klaaninvanhin - Klaaniisi tulee uusi klaaninvanhin, joka täytyy lunastaa tämän blogikirjoituksen alapuolella. Tämän palkinnon voi jättää lunastamatta sanomalla, ettei lunasta, tai sanomatta mitään ennen seuraavaa sattuma-arvontaa.
1 x hanhikki - Parantajasi yrttivarastoa täydennetään hanhikilla. Tämä palkinto lisätään klaanillesi suoraan sattuma-arvonnan julkistamisen yhteydessä, eikä sinun tarvitse erikseen sitä lunastaa. Tätä palkintoa ei voi jättää lunastamatta.
Reviirillä kaatunut puu - Reviirillä kaatuu puu. Kenenkään ei ole pakollista loukkaantua, mutta riista on säikäytetty pois yhden tarinan ajan (sinun on kirjoitettava tilanteesta ainakin yksi tarina, ennen kuin riista palautuu). Ei voi jättää lunastamatta.
Reviirille eksyy kettu, koira tai mäyrä - Reviirille eksyy koira, kettu tai mäyrä (pelaaja voi itse valita, muttei sitä tarvitse ilmoittaa missään). Yhden kissan on loukkaannuttava hyökkäyksen takia ainakin lievästi (esim. haava, viilto), kissan ei siis ole kuoltava. Hyökkäyksestä on kirjoitettava tarina. Tätä ei voi jättää lunastamatta.

Sattuma-arvonnan tulokset alhaalla:

Tuiskuklaani - reviirillä kaatunut puu
Usvaklaani - ei mitään
Savuklaani - klaanin reviirille eksyy kettu, koira tai mäyrä
Yöklaani - klaaninvanhin
Viidakkoklaani - hanhikki
Kimalaisklaani - ei mitään

Seuraava sattuma-arvonta suoritetaan viikon 2 perjantaina (11.1.2019). Tarkempi ajankohta selviää, kun perjantai lähestyy.


 - Athene | Kommentit (3)Kommentoi Sattuma-arvonnat
03.01.2019 15:55 | Athene

Sattuma-arvonnat peliin!

Huomio Aamunkasteen pelaajat! Olen päättänyt lisätä peliin uuden ominaisuuden, sattuma-arvonnat! Arvonnassa arvotaan klaaneille uusia asioita (aina on mukana myös negatiivisiakin asioita), ja arvonta tapahtuu kerran viikossa, tässä tapauksessa perjantaina! Arvontaan on pakollista osallistua, jos klaanissa on 5 kissa, tai enemmän. Muut klaanit voivat halutessaan osallistua sattuma-arvontaan, heidän on nyt ilmoitettava asia tämän blogipostauksen kommenteissa.

Vuoden 2019 ensimmäiseen sattumaan, joka suoritetaan perjantaina 4.1 ilman tarkempaa ajankohtaa, osallistuvat pakollisesti nämä klaanit:

Tuiskuklaani
Usvaklaani
Savuklaani
Yöklaani
Kimalaisklaani

Sattuma-arvonnasta tehdään vielä erillinen postaus, jonka alla lunastetaan tulokset. Tulokset on lunastettava klaanilleen ennen seuraavaa sattumaa (viikon kuluessa).

Sattumien on siis tarkoitus tuoda peliin jonkinlaista jännitystä, eikä suinkaan suoda pelaajille mielipahaa. Se, että klaanillesi tällä kertaa osuu esimerkiksi jonkin kissan vammautuminen, tai jopa kuolema, ei tarkoita sitä, että olisin puolueellinen, vaan sitä, että onni ei ollut tällä kertaa sinun puolellasi. Arvonnat ovat tasaväkisiä, ja suoritan ne jollain arvontakoneella.

Koska klaaneissa ei ole vielä paljon kissoja, voi negatiivisin asia olla kissan vammautuminen. Ei siis vielä kissojen kuolemia, sillä muuten voi joku kokea asian liian murskaavana. Muita mahdollisia palkintoja sattumissa voi olla esimerkiksi uusi paikka reviirille, taikka uusi yrtti. Sattumista voi myös tulla arpi jollekin kissalle. Painotan asiaa vielä kerran, että vaikka tulisi kuinka negatiivinen asia, se on nielaistava hännänhuiskautuksen myötä. Ilman negatiivisia asioita sattumista katoaisi tyystin jännitys.

Noniin, toivottavasti olet lukenut huolella! Jos on kysyttävää, kysy ihmeessä kommentilla tähän postaukseen taikka chatissa (olen aika usein tavoitettavissa sielläkin)!


 - Athene | Kommentit (1)Kommentoi


©2019 Aamunkaste - suntuubi.com