Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemus

Nimimerkki: Tähän kirjoitat nettinimesi. Mieti mikä nimi, sillä en pidä siitä, että nettinimiä vaihdetaan kovinkaan usein.

Klaanisi nimi: Minkä niminen klaanisi on? Nimi ei voi olla Myrsky-, Tuuli-, Joki-, tai Varjoklaani. Nimen on oltava järkevä (ei esim. Lusikkaklaani), eli kissojen on tiedettävä tämä asia. 

Klaanin ”teema”: Onko kissoillasi yhdistävää asiaa? Esimerkiksi se, että useat tämän klaanin kissat ovat pienikokoisia. Jos tämäntyyppinen asia yhdistää kissojasi, kirjoita se tähän. 

Reviiri

Kuvaus reviiristä: Kirjoita mahdollisimman pitkä ja havainnollistava kuvaus klaanin reviiristä. Vaadin siihen vähintään 10 virkettä. Ei yhtään vähempää.

Vedenlähde: Näin alkuun, reviirilläsi saa olla yksi vedenlähde. Se voi olla pieni järvi, reviirin halki virtaava joki taikka lampi. Vesiputous se ei saa olla. 

Reviirin merkit: Entä mistä kissasi tietävät, että reviiri loppuu? Reviirin reunalla voi vaikka olla jokin iso tammi, tai kivi. Muista kuvailla hyvin, missä se sijaitsee!

Kasvillisuus: Reviirillä varmaankin kasvaa puita tai sitten se on kivikkoa. Oli se kumpaa tahansa (tai jotain muuta), kirjoita pääkasvillisuus tähän. Tähän kohtaan ei tarvita sen kummempia kuvailuja!

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Reviirilläsi täytyy olla yksi erikoisempi paikka, jossa kissat kommunikoivat Tähtiklaanin kanssa. Sijainti mieluiten reviirin reunalla/ulkopuolella.

Klaanin leiri

Yleinen kuvaus: Tähän kohtaan yleinen kuvaus klaanisi leiristä ja siitä, missä esimerkiksi pentutarha tai soturien pesä sijaitsee. Vaadin vähintään 15 virkettä, sillä tähän on myös kuvailtava leiriä muilta kanteilta.

Leirin sisäänkäynti: Mikä leirin sisäänkäynti on? Yksi virke riittää.

Klaanilaiset

Pelin alussa saat 3 kissaa. Nämä kolme ovat päällikkö, varapäällikkö sekä parantaja.

Päällikkö: Kerro kissasi nimi sekä lyhyt kuvaus. Päällikön henget merkitse sulkujen sisään.

Varapäällikkö: Kerro kissasi nimi sekä lyhyt kuvaus.

Parantaja: Kerro kissasi nimi sekä lyhyt kuvaus.

 

Muuta huomioitavaa

Huomioithan sen, että jätät jokaisen asian väliin välin. Jos näin ei ole, en hyväksy hakemusta, sillä se vaikeuttaa minun työtäni paljon. 

Tässä pelissä ei ole mitään yliluonnollista, joten kissoillasi ei saa olla esimerkiksi siipiä.

Yritä kuvata kaikkea (paitsi kissat) mahdollisimman tarkkaan niin, että hakemus on silti selkeä.

Hakemus  [ Kirjoita ]

Nimi: Wee

19.01.2019 17:57
Nimimerkki: Wee

Klaanisi nimi: Lummeklaani

Klaanin "teema": Lummeklaanilaiset ovat vahvarakenteisia ja ketteriä. He tykkäävät kiipeillä puissa, varsinkin korkeissa puissa. Kissat eivät ole liian isokokoisia kiipeilyyn. Luonnostaankin Lummeklaanilaiset ovat kuitenkin voimakkaita.

Kuvaus reviiristä: Klaanin reviiri on pääosin melko tiheää havumetsää aluskasvillisuuksin päivineen. Reviiri on lähes kauttaaltaan täynnä tummia ja korkeita havupuita. Reviirin reunoilla on eri ilmansuunnissa merkkejä, joista tunnistaa reviirin rajat. Reviirin länsipuolella havumetsä harventuu. Sieltä löytyy laakea hiekkakuoppa. Sen ympärillä on tuuheita pensaita, ja pieniä, heiveröisiä puuntaimia. Puut tihenevät etelään kohti. Ne muodostavat pimeän ja tiheän metsäporukan. Kun tiheä metsä loppuu, alkaa kaksijalkala. Tuota metsäpoukamaa kissat kutsuvat pimeäksi metsäksi. Reviirin poikki kulkee pieni metsäpuro, joka solisee rauhallisesti. Se kulkee leirim läheltä ja se jatkaa matkaansa reviirin ulkopuolelle. Puro ei ole syvä eikä leveä, sen yli voi ihan hyvin vaikkapa hypätä tai kahlata. Oppilaiden harjoituspaikkana toimii metsäaukio reviirin keskellä.

Lummeklaanin leiri sijaitsee lähellä reviirin keskiosaa, hiekkakuopan lähellä sijaitsevien isojen kivijen lähistöllä. Kivet ovat kaatuneet toisiaan vasten, jolloin niiden sisällä on turvallista olla. Kiviseinämiä pitkin kiipeilee saniaisia. Kivet ovat kuin pieniä kallioita joissa on jyrkät, terävät huiput. Jos katsoo hyvän välimatkan päästä, voi nähdä kuinka aurinko laskee kivien taakse.

Vedenlähde: Lummeklaanilaiset saavat juotavakseen purosta, joka kulkee reviirin poikki leirin läheltä.

Reviirin merkit:
Reviirin pohjoisrajalla on Loistelatva. Sen ympärillä on korkeita, lävotsetunkemattomia vatukkapensaita. Vatukkapensaiden lähettyviltä voi löytyä myös pientä riistaa tai yrttejä.

Reviirin etelärajan tunnistaa pimeän metsän jälkeen olevasta kaksijalkalan puuseinämästä. Siellä kulkee pieniä ukkospolkuja ristiin rastiin. Puuseinämien sisällä on pieni alue, jossa on kaksijalan pesä. Melkein jokaisessa pesässä asuu kaksijalkojen lisäksi koiria tai kotikisuja. Kaksijalkalaan meno on ehdottomasti kielletty, se on liian vaarallista. Etenkin viherlehtenä rajan ulkopuolelle ei saa mennä, vaikka kaksijalkala alkaa vasta vähän matkan päästä. Se on uskomaton ja vaarallinen sokkelo.

Länsipuolella, suunnilleen rajan tuntumassa on laakea hiekkakuoppa. Se on syvä ja upottava. Hiekka juoksee nopeasti. Hiekka on normaalia tummempaa. Joskus lehtikatona, kun hiekka on jäässä, kuoppaa käytetään taisteluharjoituksissa oppilaille. Muuten sinne ei saa mennä. Etenkin märkänä hiekka on kohtalokasta. Hiekkakuopan luona kasvaa kuitenkin hyvin yrttejä.

Leveä ukkospolku rajaa itärajan. Se lähtee kaksijalkasta ja kiertää kaukaa lähemmäs rajaa. Hirviöitä kulkee polkua pitkin eestaas, mutta vielä yksikään ei ole harhaillut reviirillä. Ukkospolulle ei saa mennä. Raja on kymmenisen ketunmitan päästä ukkospolulta turvallisuuden vuoksi. Tälle rajalle ei saa viedä nuoria oppilaita liian aikaisin. Yksin ainakaan.

Kasvillisuus: Reviiri on suurimmaksi osaksi tiheää havumetsää. Oksat ovat alhaalla ja paksuja, juuri sopivia kiipeilyyn. Myös pieniä koivuja kasvaa lähellä Loistelatvaa pohjoisrajalla.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Loistelatva. Loistelatva on iso, vankka koivu Lummeklaanilaisten leirin rajalla. Sen yläoksistossa on todella paksu oksanhaara. Ylemmällä olevat oksat päästävät valoa oksanhaaran keskelle. Kun asettuu makoilemaan ja painaa kuononsa rakoon, pääsee Tähtiklaanin metsästysmaille.

Yleinen kuvaus: Kun astuu sisään hieman piikikkäästä sisäänkäyntitunnelista, näkee edessään aukion. Aukion reunat ovat korkeat ja kiviset. Kiviseinämässä on isoja, mustia koloja. Siellä on kissojen pesät. Käännyttyään oikealle, näkee ison kiven. Sen päällä on ulkoneva tasanne. Se on kivitasanne, paikka jolta päällikkö kertoo kaiken tärkeän. Kun kiveä nousee ylös ja kävelee syvemmäksi tasannetta, pääsee päällikön pesään. Sen aukko on saniaisten peitossa. Päällikön pesä on hyvin tilava ja hämärä. Sen vasemmassa nurkassa on sammalpeti, jota on vuorattu erilaisten lintujen sulilla. Peti näyttää todella pehmeältä. Keskellä pesää on pieni kuoppa, jossa on vettä. Se vesi on puhdasta ja kirkasta sadevettä, päällikön oma pieni juomapaikka. Se täytetään aina märän sammaleen avulla. Pesässä on lämmintä ja kotoisaa. Päällikön oma tuoresasaalis löytyy pedin vierestä.

Kun astuu alas isolta kiveltä ja kääntyy tasanteen alle, tulee vastaan uusi tunneli. Sinne astuessaan joutuu kävelemään hetken verran hämärää tunnelia. Sitten pääsee parantajan pesään. Parantajan oma pesä on nurkan takan pienessä umpikujassa. Sekin on lämmin ja pehmeä, tuoksuu hieman yrteiltä. Parantajan makuusijan nurkan takana on tilava alue. Siellä on pienempi tunneli, jonka päässä on kohollaan oleva kivi. Sen alle on kaivettu kuoppia joissa parantaja säilyttää yrttejään. Tilaa yrteille on paljon. Yrttitunneli lähtee pieneltä aukiolta, josta on varattu taaimmainen suojaisa osa sairaille. Petejä on hyvin. Vieressä on isompi kuoppa, jossa on paljon märkää sammalta. Katossa on myös pieni reikä, josta sammal kastuu kätevästi kun sataa. Tuuli ei kuitenkaan puhalla tilavaan ja kotoisaan pesään.

Keskusaukiolla on myös muita tunneleita. Parantajanpesän vieressä on tunneli pentutarhaan. Siellä on kuningattarien ja pentujen oma maailma. Lämmin, turvallinen ja maidontuoksuinen. Pentutarhan vieressä vasemmalla puolella on soturien pesään johtava tunneli. Soturienpesä on suoraan sisäänkäyntiä vastapäätä. Se on tilava pesä. Soturien pesän vieressä on oppilaiden oma pesä. Tunneli on pienempi, pesä myös. Vähän viileämpi pesäkolo. Siellä on kuitenkin valoisaa ja viihtyisää. Lehtikatona voi olla hieman kylmä, sillä katossa olevaa viiltoa on hankalaa paikkailla. Oppilaiden tunnelin vieressä on pensas. Pensaasta johtaa tunneli tarpeidentekopaikalle. Parin jäniksenmitanpäästä, sisäänkäynnin vasemmalla puolella on klaaninvanhimpien pesä. Se on tilavan ja lyhyen tunnelin päässä oleva pesä. Klaaninvanhimpien pesässä on matalia, laakeita ja sileitä kiviä. Mukavia makuusijoille. Tuoresaaliskasa sijaitsee Suurtasanteelle päästävän kiven vieressä. Se on pieni kuoppa, johon kaikki saalis ei kokonaan mahdu. Sen takia saaliista tehdään hyvä keko kuopan kohdalle.

Leirin sisäänkäynti: Leirin sisäänkäynti on lehdettömästä piikkipaatsamapensaanoksista muodostunut lyhyt tunneli. Se on sisältäpäin vuorattu kuusen- ja männynoksilla, sekä saniaisilla. Tunnelin ulkopuolella molemmin puolin on kolme suurta kiveä tukemassa tunnelia.

Päällikkö: Hunajatähti, vaaleanruskea naaras valkoisella vatsalla, omaa vaaleanvihreät silmät (6 henkeä)

Varapäällikkö: Tuhkasielu, itsenäinen siniharmaa kollikissa, siniset silmät. Tuuhea turkki, pelkää hieman korkeita paikkoja.

Parantaja: Peippolehti, ruskeankirjava ujo naaras, jolla on meripihkanväriset silmät.

Vastaus:

Hyväksytty! Lisään klaanin ja sille silmut sekä yrtit. ^^

- Athene (20.1.2019)

Nimi: Ellie

19.01.2019 13:45
Nimi: Ellie

Klaanisi nimi: Routaklaani

Klaanin ”teema”: Klaanin kissat ovat melkeimpä poikkeuksetta hyvin pienikokoisia, mutta niillä on paksut ja pörröiset turkit, jonka takia pienuus ei juuri erotu. Routaklaanin kissojen takareidet soveltuvat mainiosti korkeisiin loikkiin. Pitkillä hypyillä kissat voivat kätevästi hyppiä puusta puuhun. Pienikokoisuus näkyy myös näppärissä käpälissä, joilla pesät punotaan.

Reviiri
Kuvaus reviiristä: Routaklaanin reviiri koostuu sankasta lehtimetsästä.
Vedenlähde: melko lähellä klaanin leiriä (läntisellä puolella) kulkee voimakasvirtainen joki, joka vie helposti mukanaan. Kuohuva joki kulkee ukkospolun ali, eli ukkospolusta on tehty silta.
Hiirenkorvan aikaan joki tulvii aina, joten joen ympärillä on suota. Viherlehden aikana suo kuitenkin kuivuu, mutta joki virtaa eloisana.

Reviirin merkit: Leiri sijaitsee melkeinpä keskellä Routaklaanin reviiriä. Pohjoisella rajalla on iso pystyyn kuollut hopeapaju, johon salama iski monen monta vuodenaikaa sitten. Pohjoisesta Länteen reviiriä halkoo pieni ukkospolku, jossa ei kuitenkaan kulje hirveästi hirviöitä. Lännessä maamerkkinä toimii iso pyöreä kivi. Etelässä sijaitsee metsän ainoita koivuja, joten rajana toimii kyseinen koivikko. Lännestä etelään ei varsinaisesti merkitse rajaa mikään, mutta kiveltä koivikkoon kulkee ajan saatossa muodostunut suorahko polku. Idässä maamerkkinä toimii korkea kallio, jonka ylittäminen on hankalaa, sillä se on usein liukas ja märkä. Kallion päällä, tai siinä lähettyvillä sijaitsee ilmeisesti järvi tai lampi, jonka takia vettä valuu kallion sivuja pitkin. Kallion juuressa onkin pieni lätäkkö, koska vettä valuu nopeammin kuin se ehtii imeytyä maahan.

Kasvillisuus: Pääosin lehtimetsää, mutta itäisellä puolella muutama kuusi, ja etelässä koivuraja. Tammet ovat kuitenkin ylivoimaisesti hallitsevin puukanta reviirillä. Aluskasvillisuus on tiheää ja runsasta. Yksi syy puissa kulkemiseen, se on nopeampaa ja vaivattomampaa.
Tähtiklaanin kohtauspaikka: Itäisellä rajalla olevassa kalliossa on luola, joka toimii kohtauspaikkana. Paikka kantaa nimeä Kuunkolo. Iltahämärällä luolaan valoa tuo kuu, joka heijastaa hohtoaan luolaan pienen lätäkön avulla. Luolassa kuuluu hento liplatus tippuvan veden takia.

Klaanin leiri
Yleinen kuvaus: Routaklaanin leiri koostuu kolmesta melkeimpä samassa kohdasta kasvavasta Tammesta, joiden epätavallisen paksut oksat risteytyvät ilmassa.
Routaklaanin reviiri ei siis sijaitse maassa, kuten monen muun klaanin reviirit sijaitsevat, vaan puun oksilla, petoeläinten ulottumattomissa. Puustossa sijaitsee siis niin sanotusti toinen maailma.
Leiriä varjostaa viherlehden aikaan paksu lehtikerros, jolloin leiri pysyy ihanan viileänä. Lehtikadon aikana leiri on helposti huomattavissa, mutta muina aikoina se hukkuu lehtien peittoon.

Leirissä pesät on rakennettu tarkasti punomalla oksien väliin. Pesät ovat kestäviä ja tiiviitä, eikä viima pääse kulkeutumaan alapuolelta. Lisää suojaa pesiin tuo katto ja seinät, eli pesät ovat ikään kuin pyramidin muotoisia nyyttejä. Pesän pohjalla on pehmeä sammalpeti.
Pesien lisäksi koko leirin alue on punottu tasaiseksi matoksi, jotta pentujen olisi turvallista liikuskella leirissä. Leirin kanssa tehdään jatkuvasti töitä, jotta turvallisuus voidaan taata.

Leiriin saapuessa ensimmäisenä on havaittavissa tähystysoksa, eli paikka, jossa voi turvallisesti tapahtumia ilman vaaraa.

Soturien pesä sijaitsee sisäänkäynnistä melkeimpä heti oikealla, tukeviin oksiin punottuna. Tilaa pesässä riittää jopa kymmmenelle soturille.

Vastapäätä soturien pesää sijaitsee Päällikön pesä. Onkalo on siis kolmen puun risteymäkohdassa, joiden väliin on onnistuttu punomaan pesä. Päällikön pesä toimii leirin sydämenä, ja kokoontumiset pidetään pesän suulle avautuvalla aukealla.

Oppilaiden pesä sijaitsee seuraavana soturien pesästä. Oppilaiden pesä on hieman kauempana puiden rungosta kuin soturien pesä, sillä oppilaiden painon kannatteluun ei tarvita yhtä voimakkaita oksia.

Klaanivanhimpien pesä on turvallisella paikalla, lähempänä runkoa kuin sotureiden ja oppilaiden pesä.
Pentutarha, eli leirin suojaisin ja lämpimin pesä sijaitsee klaanivanhimpien pesän lähellä.

Parantajan pesä sijaitsee leirin perällä. Se on leirin ainoa paikka, jonne täytyy kulkea varovaisesti, sillä sinne ei ole ollut mahdollista punoa tietä. Tie pesälle kulkee siis yhen paksun oksan kautta. Oksan päädyssä kuitenkin on vain parantajan pesä. Yrttivarastoille pääsee paljon helpommin, sillä ne ovat tyhjässä pesässä leirin laidalla. Parantaja siis hoitaa potilaansa potilaspesässä.

Koska leiri on korkealla puissa, ei kaikkia loukkaantuneita kissoja ole mahdollista siirtää ylös. Näin sattuessa puun juurakossa on kolo, jonne voidaan tarpeen tullen muodostaa väliaikainen pesä.

Leirin sisäänkäynti: Kolmesta tammesta vain yhden oksat ylettyvät maan tasolle. Puuhun voi siis halutessaan kiivetä, mutta useimmiten sisälle loikataan oksia pitkin.

Klaanilaiset

Päällikkö: Nevatähti, vaaleanharmaa kolli sinisin silmin. Häntä pöyhkeä ja pitkä. Päättäväinen ja jalomielinen.
Varapäällikkö: Väärämieli, nuori pikimusta kolli, jolla on melkoisen lyhyt pinna. Kissa on lihaksikas ja leveälapainen. Silmät kirkkaan vihreät.
Parantaja: Auringonkajo, kaunis kullankeltainen nuori naaraskissa, jonka tassut, vatsa ja hännän pää ovat valkoiset. Silmät taivaan siniset. Luonteeltaan ystävällinen ja sydämellinen.
 
//toivottavasti kelpaa :3

Vastaus:

Hakemus oli erinomainen, mutten voi hyväksyä sitä vielä, sillä et kertonut päällikön henkien määrää. Heti kun ilmoitat sen tähän vieraskirjaan, lisään Routaklaanin!

- Athene (20.1.2019)

Nimi: Kerttu

10.01.2019 23:22
Nimimerkki: Kerttu

Klaanisi nimi: Naavaklaani

Klaanisi "teema": Naavaklaanilaiset kykenevät hyppäämään korkealle ja ovat hieman normaalikokoisia kissoja pienempiä.

Kuvaus reviiristä: Naavaklaanin reviiri on enimmäkseen sekametsää, mutta eteenkin reviirin eteläosassa enemmistö puulajeista kuuluu lehtipuihin. Koillisesta pohjoiseen virtaa pieni joki, joka pysyttelee suurimmaksi osaksi lähellä reviirin rajaa. Noin puolivälissä koillisen ja pohjoisen välissä joki tekee jyrkän mutkan syvemmälle Naavaklaanin reviirille. Se tulee lähelle leiriä, ja yleensä tätä leirin lähellä olevaa paikkaa kissat käyttävät juomapaikkanaan. Reviirin itäpuolella maa nousee viistosti kallion päälle, josta avautuu näköala puuttomalle nummikaistaleelle. Tämän nummikaistaleen puolelta kallio laskee melko jyrkästi alas, mutta siitä huolimatta jyrkässä rinteessä pystyy kulkemaan kunhan osaa asettaa tassunsa varovasti. Tässä jyrkässä rinteessä reviirin raja kulkee puolivälissä rinnettä, kahden kitukasvuisen männyn mukaan.

Lännessä sijaitsee pieni kosteikko, jossa kasvaa paljon pajuja ja sieltä löytää hyvin esim. karhunlaukkaa ja hierakkaa. Lounaassa kasvava kolmen tammen ja kahden koivun muodostama suora rivi, on Naavaklaanin kissoille erittäin tärkeä paikka jo sen vuoksi, että sieltä saa yleensä ympäri vuoden hyvin riistaa. Tätä puiden muodostamaa riviä kutsutaan Toivorajaksi, koska edellä mainitun hyvän riistapaikan lisäksi Toivoraja merkkaa reviirin rajaa. Kun Toivorajalta kulkee syvemmälle klaanin reviirille saapuu isolle hiekkapohjaiselle harjoitteluaukiolle. Tällä aukiolla mestarit pitävät yleensä taisteluharjoituksia oppilailleen. Yleensä klaanin kissat kutsuvat harjoitteluaukiota Muta-aukioksi, koska sateisella säällä aukion pohja menee mutavelliksi.

Melko keskellä klaanin reviiriä sijaitsee pieni metsäaukio. Tältä aukiolta Naavaklaanin leiriin on vain vähän matkaa. Leiriin pääsee kulkemalla itään niin kauan, että voi nähdä suuren kiven. Kahden hännänmitan päässä tästä kivestä, pitää kääntyä oikealle, jolloin pääsee kissojen tallomalle polulle. Tämä polku johtaa kaatuneen männyn yli leiriin. Lähellä pohjoista rajaa sijaitsee pyökkivesakko, josta aina pohjoisen puolen rajalle asti puusto harvenee ja karhunvatukkapensaat ovat valloittaneet ison osan vapautuneesta tilasta, joten kulkeminen suoraan pyökkivesakolta pohjoisen rajalle voi olla todella haastavaa.

Luoteessa on hyvin vanha kaksijalkojen rakentama ja sittemmin hylätty syväkivi (kaivo), joka on vaarallinen paikka, eivätkä oppilaat saa mennä sen luokse ilman soturia. Jos syväkiven sisään putoaa voi sieltä olla mahdotonta päästä pois, mutta kukaan ei tiedä asiaa varmasti, sillä kukaan Naavaklaanilainen ei ole pudonnut sinne. Tosin joskus menneinä aikoina, ennen Naavaklaanin saapumista on Tähtiklaanin mukaan kivionkaloon pudonnut nuori kolli, mutta sen enempää kukaan Naavaklaanilainen ei tiedä.

Klaanin reviirin maa-aine on pääsääntöisesti moreenia, mutta kosteikkojen lähellä on turvetta. Maa on pehmeää ja joustavaa käpälien alla. Kosteikkoja peittää suo ja yleisesti ottaen Naavaklaanin reviiriltä löytää helposti sammalta ja saniaisia vuoteiden pehmikkeiksi.

Vedenlähde: Naavaklaanin vedenlähde on pieni joki, joka kulkee läheltä reviirin rajaa koillisesta pohjoiseen, tehden mutkan lähemmäs leiriä.

Reviirin merkit: Pohjoinen: Suurpuu - kaksi todella suurta pihlajaa vierekkäin.
Itä: kallion jyrkän rinteen puoliväli, raja kulkee kahden kitukasvuisen männyn rungosta runkoon.
Etelä: kaksijalkojen viherlehtipaikka.
Länsi: ensimmäiset pihlajat kosteikon jälkeen.
Koillinen: kivikon alta virtaava joki.
Kaakko: kiven juurella kasvava kissanmintturypäs, raja kulkee heti kissanminttukiven takaa.
Lounas: Toivoraja - kolme tammea ja kaksi koivua, muodostavat suoran rivin.
Luode: ukkospolku, joka johtaa kauempana sijaitsevaan kaksijalkalaan.

Kasvillisuus: sekametsää, eteläosassa enemmän lehtipuita, runsas aluskasvillisuus, vähän kivikkoa

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Kuuputous
Kuuputoukselle pääsee kun vaeltaa vuorille ja etsii salaman muotoisen kallionhalkeaman. Halkeama johtaa vuoren sisään, jossa on vesiputous, jota klaanin kissat kutsuvat Kuuputoukseksi. Vesiputouksen veteen tulee koskettaa nenällä, jolloin kissa saa yhteyden Tähtiklaaniin. Kuuputouksesta ei missään nimessä saa juoda!

Yleinen kuvaus: Naavaklaanin leirin ympärillä kiertää piikkiherneistä ja karhunvatukoista tehty muuri. Muuri on niin tiheä, ettei kissa pääse helpolla siitä läpi.

Kun leiriin tulee sisään avautuu näkymä aukiolle, jossa on yksi iso kanto ja hieman kauempana orapihlajapensas. Iso kanto on nimeltään Suurkanto. Sen päältä päällikkö puhuu klaanille. Kauempana suoraan piikkihernetunnelia vastapäätä on
orapihlajapensas, joka toimii soturien pesänä. Soturien pesän vasemmalta puolelta lähtee tunneli hiekkatörmän sisään. Tunneli on muutaman ketunmitan verran kokonaan pelkkää hiekkaa, mutta vähän pidemmälle mennessä tunneli levenee ja muuttuu kallioluolaksi. Luolan reunoilla on paikkoja sammalvuoteille. Tämä on klaaninvahimpien pesä. Vaikka pesä on suhteellisen hämärä, tunnelista tulvii kuitenkin sen verran valoa, että siellä on miellyttävä olla. Päällikön pesä sijaitsee Suurkannon takana. Siellä on karhunvatukoista ja saniaisista punottu isoa palloa muistuttava lämmin pesä, joka on tuettu kahteen kiveen asettelemalla pesä niiden väliin.

Oppilaiden pesä on punottu piikkiherneistä ja karhunvatukoista ja se on leirin sisäänkäynniltä katsottuna oikealla. Pentutarha sijaitsee tarpeidentekopaikan lähellä ja sen seinämät ovat kaksi kertaa paksummat kuin muissa pesissä, jotta pennut pysyisivät mahdollisimman hyvin suojassa mahdollisen hyökkäyksen sattuessa. Pentutarhassa on hyvin tilaa useammalle kuningattarelle pentuineen. Klaanin tuoresaaliskasan paikka on maahan kaivetussa kuopassa melkein keskellä leiriä.

Parantajan pesä on lehtiverhon takana, piikkihernetunnelilta katsottuna vasemmalla. Parantajan pesä on ison kiven alla, josta pääsee kapeaan käytävään, jossa on parantajan yrttivarastot. Sairasvuoteet sijaitsevat lähellä leirin lehtiverhoa vain kolmen hännänmitan päässä siitä.

Leirin sisäänkäynti: Leirin sisäänkäynti on piikkiherneistä punottu tunneli.

Päällikkö: Savutähti - tummanharmaa kolli, hännässä kauniisti laskeutuvaa pidempää karvaa, siniset silmät (4 henkeä jäljellä)

Varapäällikkö: Varisturkki - pikimusta kolli

Parantaja: Tuulilintu - valkea naaras ruskeilla korvilla, epätavallisen siniset silmät

Vastaus:

Hyväksytty! Klaani lisätään ja sille laitetaan aloitusvarat.

- Athene (17.1.2019)

Nimi: Kaste

07.01.2019 16:47
Nimimerkki: Kaste

Klaanin nimi: Saniaisklaani

Klaanin teema: Kaikille Saniaisklaanin kissoille heidän syntymästään asti on tyypillistä, että he ovat todella pienikokoisia, ja ketteriä.

Kuvaus reviiristä: Saniaisklaanin reviiri on enimmäkseen havumetsää. Metsässä kasvaa harvakseltaan mäntyjä ja lehtikuusia, sekä todella paljon kuusia. Maa on pehmeää, sammalen peittämää ja sananjalkoja, sekä saniaisia kasvaa todella monessa paikassa metsää, esimerkiksi puiden juurilla. Metsän eteläpuolella on suuri kivikko, ja kivikon läheisyydessä on usein vaarallisia kivivyöryjä, ja juuri sen takia pennut ja oppilaat pidetään kaukana kivikosta. Pohjoispuolella on pieni joki, joka virtaa kauas, kukaan Saniaisklaanin kissa ei ole ikinä siellä käynyt, mutta huhujen mukaan joki päättyy suureen koskeen, ja koskesta se jatkuu kauas. Metsän länsipuolella on vähäkasvuisempaa maastoa, enimmäkseen suon tyylistä vetistä multaa, ja juuri siksi siellä ei klaanin kissat oleskele. Itäpuoli on todella lajirikas, ja metsä on todella tiheää ja aluskasvillisuutta on todella paljon. Kivikon läheisyydessä on suuri kuoppa, joka on täynnä sammaleisia kivijä, kivivyöryjen takia. Itäpuolella on pieni umpeutunut rotko, jonka päällä kasvaa pehmeää sammalta, saniaisia ja varpuja.

Vedenlähde: Saniaisklaanin vedenlähde on pitkälle jatkuva, pieni joki. Joki kulkee lähellä leiriä.

Reviirin merkit:
Pohjoinen: Joki
Joki sijaitsee lähellä aika lähellä leiriä, mutta sinne on jonkin verran matkaa leiriltä.
Etelä: Kivikko
Kivikko sijaitsee todella kaukana leiristä, ja se on suuri kivikasa, jonka yli on mahdotonta päästä.
Länsi: Tuulitammi
Tuulitammi sijaitsee suon toisella puolella, ja kun kävelee suolla, saattaa joissakin kohdissa tuntea Tuulitammen juuret. Tuulitammi on kauimpana leiristä, sen oksat ovat pitkät ja sen lehvästö on vehreä.
Itä: Sananjalkamuuri
Sananjalkamuuri on todella tiheä, se sijaitsee lähimpänä leiriä, mutta sinne kävellessä menee kuitenkin aikaa, hetken. Sananjalkamuuri on todella tiheä, ja sen läpi on vaikea päästä.

Kasvillisuus: Saniaisia ja sananjalkoja löytää usein, samoin sammalta ja varpuja. Pensaita ja puita on myös todella paljon.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtiklaanin kohtauspaikka on leirin ulkopuolella, ja paikkaa kutsutaan Perhoskiveksi. Perhoskivi sijaitsee sananjalkamuurin toisella puolella, ja ukkospolku täytyy ylittää päästäkseen Perhoskivelle.

Yleinen kuvaus: Saniaisklaanin leiri on todella suuri, ja sinne mahtuu suurikin joukko kissoja. Leiriä ympäröi piikkihernepensastiheikkö, leiriin on todella, todella vaikea päästä. Pesät on tehty vahvoista oksista ja osa pesistä on suuria pensaita. Oksapesiä on muurattu lehdillä ja sammalella, jotta sisälle ei tuulisi. Kun tulee sisälle leiriin, näkee suoraan edessään soturin pesän, joka on todella suuri piikkihernepensas, jota on vuorattu sammalella. Sotureiden pesän vieressä on heti toinen tiheä ja hieman pienempi piikkihernepensas, joka on oppilaiden pesä. Oppilaiden pesää vastapäätä on suuri kuusi, jonka oksat ovat niin pitkät ja tiheät, että ne tekevät sisällä olevalle kissalle todella lämpimän olon. Pesä toimii pentutarhana. Aivan pentutarhan vieressä on vahvoista oksista kasattu pesä, jota on vuorattu sammalella. Pesä on suuri, ja todella lämmin, se toimii klaaninvanhimpien pesänä. Klaaninvanhiempien pesän viereen jää tyhjää tilaa, ja siihen on kaivettu riistakuoppa, jonka pohjalle on laitettu varpuja, jotta alimmat riistat eivät sotkeentuisi. Toisessa päässä leiriä on vahvoista oksista tehty pesä, joka on koko klaanin lämpimin pesä. Pesä on parantajan pesä. Kun sisälle menee, tulee pieni "mäki", ja kun laskeutuu alas, pääsee heti potilaiden vuoteille ja pienessä kuopassa on parantajan ja parantajaoppilaan nukkumapaikat. Mäen alla on yrttivarasto. Parantajan pesän vieressä on taas vahvoista oksista kasattu pesä, jonka lopussa on luolaa. Luolan perällä päällikkö nukkuu, ja pesän suuaukolla roikkuu saniaisverho. Tarpeidentekopaikka on tunneli, jonne pääsee oppilaiden pesän vierestä. Vuoteet on sammalvuoteita ja pesien pehmukkeina on saniaisia ja sananjalkoja.

Leirin sisäänkäynti: Leirin sisäänkäynti on piikkihernepensastunneli.

Päällikkö: Saniaistähti - kullanruskea kolli, jolla on tummanvihreät silmät. Auttavainen ja ystävällinen.

Varapäällikkö: Varpusvarjo - harmaavalkoinen naaras, sinisillä silmillä, ja rampautuneella jalalla. Iloinen ja huumorintajuinen.

Parantaja: Murattituli - tummaruskea juovikas naaras, jolla on paatsamanvihreät silmät. Hiljainen, mutta avulias.


Vastaus:

Hakemus hyväksytty, mutta lisään klaanin vasta sitten, kun olet ilmoittanut päällikön henkien lukumäärän klaanin muokkaus -osioon.

Huomaathan, että pilkutuksessa 'ja'-sanan eteen tulee pilkku vain silloin, kun sen erottamien lauseiden tekijä vaihtuu.

Klaanille lisätään perusyrtit sekä 50 silmua.

- Athene (10.1.2019)

Nimi: Kipinä

04.01.2019 23:46
Laitoin hakemukseni parenpana versiona :)

Nimi: Kipinä

04.01.2019 23:45
Nimimerkki: Kipinä

Klaanin nimi: Kuuklaani

Klaanin teema: Klaanin fyysinen piirre on se, että heidän kyntensä ovat erityisen terävätjo syntyessään. Klaanin aate on olla voittamattomia, mutta he eivät ole kykenemättömiä tekemään yhteistyötä. Osaavat arvostaa myös muita klaaneja.

Reviiri on suurimmakseen osakseen sekametsää. Se on tiheää ja erittäin lajirikas paikka. Reviirillä on niitty jossa kasvaa kukkia ja on oiva paikka metsästää myyriä. Se siaitsee keskiosassa metsää. Reunemmalla on koski, joka on vaarallinen jos sinne sattuu putoamaan. Siksi oppilaita pidetäänkin pois sen luolta. Se siaitsee eteläpuolella, ja on yksi rajamerkki. Hiekka-aukio siaitsee vähän matkaa niityltä. Siellä koulutetaan yleensa oppilaita, se on oiva paikka siihen. Lampi on reviirin juomapaikka, ja se on lähellä leiriä. Reviirillä on myös vuori, ja se onkin pohjoispuolen rajamerkki. Vuoren päälle ei hirveän usein kiivetä. Voi sinne tosin vähän matkaa kavuta, ja saalistaa muutaman kotkan. Ukkospolku on reviirin itäpuolen rajamerkki. Se ei ole hirveän aktiivinen, mutta hirviöitä kannattaa aina varoa. Kuollut puu on länsimetsän rajamerkki. Sen nimi kertoo jo että minkä näköinen se on. Vuorella on vesiputous, mutta se laskeutuu jokeen, joka taas tekee matkallaan kosken

Lampi toimiin vedenlähteenä, se on leirin lähellä.

Leirin kasvillisuus on sekametsää.

Reviirin reunalla on kaunis puu, jonka lehdet ovat vaaleanpunaisia. Se on kirsikkapuu, mutta kissat eivät tiedä sitä. Sen on istuttanut silloin joskus luultavemmin kaksijalka, mutta ne ovat jo häipyneet kauan sitten. Puuta kutsutaan Taivastammeksi. Ei se tammi ole, mutta Kuuklaanin kissat tahtovat uskoa niin. Jos koskettaa kuonolla sen juuria, runkoa tai oikeastaan ihan mitä vain kohtaa puuta pääsee vaihtamaan kieliä Tähtiklaanin kanssa.

Reviirin rajamerkit:
Pohjoinen: Vuori
Itä: Ukkospolku
Etelä: Koski
Länsi: Kuollut puu.

Klaanin leiri siaitsee lähellä lampea. Sitä ympyröi kivimuuri, eli kasa kiviä. Pesät ollaan tehty oksista, ja niiden lattialle on ripoteltu saniaisia pehmukkeeksi. Tietenkin sammaleet ovat makuualustat. Päällikönpesä on rakennettu leirin perälle. Se on erillainen kuin useimman pesät, sillä leirissä on suurkivi, jossa päällikkö puhuu. Sen allapuolella on pieni “luola” jossa siaitsee päällikön pesä. Myös parantajan pesä on outo. Se on maanalla, vanha jäniksenkolo jota on laajennettu. Sotireiden pesä on vasemmassa laidassa. Sen vieressä on tarpeidenteko paikka. Muut pesät ovatkin vasemmassa laidassa. Tuoresaalis kasa on sisäänkäynnin vieressä. Ainiin, parantajan pesä on vasemmassa laidassa.

Sisäänkäyntinä toimii aukko kivimuurissa.

Leirin sisäänkäynti- Kivien välissä oleva aukko.

Päällikkö: Taivastähti- Vaaleanruskea kolli jolla on meripihkanväriset silmät. 9 henkeä jäljellä. Rauhallinen ja oikeudenmukainen. Ei tosin anna kenenkään alistaa Kuuklaania.

Vastaus:

Korjaatko hakemuksesta vielä nuo yhdet kohdat. Esimerkiksi ennen reviiriä kirjoitat ensin 'Kuvaus reviiristä:', samalla tavalla, kuin mallilomake on tehty. Tämä selkeyttää hakemusta ja eri kohtia klaanin sivuilla.

- Athene (5.1.2019)

Nimi: Kipinä

04.01.2019 23:18
Nimimerkki: Kipinä

Klaanin nimi: Kuuklaani

Klaanin teema: Klaanin fyysinen piirre on se, että heidän kyntensä ovat erityisen terävätjo syntyessään. Klaanin aate on olla voittamattomia, mutta he eivät ole kykenemättömiä tekemään yhteistyötä. Osaavat arvostaa myös muita klaaneja.

Reviiri on aika lailla sekametsää. Siellä on kaksi koskea, ja suuri niitty. Kuuklaanin reviirillä on myös vuori, ei korkea mutta usein kissat eivät kiipeä sinne. Tosin jos jaksaa kavuta vähänmatkaa, saa oivat saalistuspaikan kotkille. Vuorelta lähtee vesiputous joka laskeutuu alas lampeen. Reviirillä on myös aukioita, ja eräs hiekkapaikka. Hiekkapaikalla yleensä koulutetaan oppilaita. Sitä kutsutaan nimellä Hiekkaniitty, vaikka erikoinen nimi onkin. Niittyä kutsutaan vain Niityksi, ja erästä kivikkoa kustutaan Kuukiveksi. Nämä kaikki siaitsevat aika lailla keskiosassa reviiriä, paitsi vuori joka on yksi rajamerkeistä. Reviirin eteläpuolen rajalla on ukkospolku. Tämä ukkospolku ei ole kauhean aktiivinen, mutta hirviöitä kannattaa aina varoa.

Lampi toimiin vedenlähteenä, se on leirin lähellä.

Leirin kasvillisuus on sekametsää.

Reviirin reunalla on kaunis puu, jonka lehdet ovat vaaleanpunaisia. Se on kirsikkapuu, mutta kissat eivät tiedä sitä. Sen on istuttanut silloin joskus luultavemmin kaksijalka, mutta ne ovat jo häipyneet kauan sitten. Puuta kutsutaan Taivastammeksi. Ei se tammi ole, mutta Kuuklaanin kissat tahtovat uskoa niin. Jos koskettaa kuonolla sen juuria, runkoa tai oikeastaan ihan mitä vain kohtaa puuta pääsee vaihtamaan kieliä Tähtiklaanin kanssa.

Ukkospolku rajaa etelöosan reviiristä. Kun näkyy suuri tammi pohjaispuolella, se on rajamerkki. Kaatunut puu taas itäpuolen rajamerkki. Vuoren läpi ei oikein voi mennä, joten se ottaa länsipuolen reviiristä.

Klaanin leiri on rakennettu oksista eräälle aukiolle. Sen lähellä on koski että lampi, josta saa vettä ja rohkeimmat voivat käydä uimassa kesäisin. Leirin pesät on rakennettu oksista ja lehdistä suurimmakseen osakseen. Niiden lattialle on levitelty saniaisia pehmikkeeksi. Tietenkin sammaleet toimivat nukkumapaikkoina. Päällikön pesä on leirin perällä. Sen tunnistaa siitä että suurkivi, jossa päällikkö kertoo ilmoitusasiansa, on sen vieressä. Sitä on myös käytetty rakentaessa päällikönpesää yhtenä seinänä. Parantajanpesä on poikkeuksellisin näistä kaikista muista, sillä se on maan alla. Se on vanha jäniksenkolo, jota on tietenkin laajennettu. Pesä siaitsee vasemmassa reunassa. Sen vieressä on klaaninvanhimpien pesä. Leirin toisella puolella on sotureidenpesä, jonka vieressä on oppilaidenpesä. Kauinmaisessa nurkassa, sotureidenpesän takana on tarpeidentekopaikka. Tuoresaaliskasa on lähellä sisäänkäyntiä. Leiri on ympyröity kivillä. Pentutarha on kivimuurin tekemässä luolassa.

Leirin sisäänkäynti- Kivien välissä oleva aukko.

Päällikkö: Taivastähti- Vaaleanruskea kolli jolla on meripihkanväriset silmät. 9 henkeä jäljellä. Rauhallinen ja oikeudenmukainen. Ei tosin anna kenenkään alistaa Kuuklaania.

Varapäällikkö: Tuulihäntä- Vaaleakilpikonnakuvioinen naaras. Hieman ylimielinen.

Parantaja: Tervaturkki- Siniharmaa kolli. Lempeä ja ystävällinen

Nimi: Naru

30.12.2018 18:12
Nimimerkki: Naru

Klaanisi nimi: Kimalaisklaani

Klaanin ”teema”: Kimalaisklaanilaiset ovat usein kevyitä ja heillä on usein pörröinen turkki, ja vain harvoin he ovat kovinkaan suuria. Kimalaisklaanilaisille yleinen aate on rauhanomaisuus ja sodanvastaisuus. Onkin todella harvinaista nähdä klaanin jäseniä taistelemassa muulloin kuin pakon edessä, sillä yleensä klaani pyrkii etsimään rauhanomaisen ratkaisun kiistoihin. Muuta mainittavaa on, että klaanin johdossa (päällikkö, varapäällikkö ja parantaja) on oltava aina sekä naaraita, että kolleja. Yleisin malli on kaksi naarasta ja yksi kolli, mutta kiellettyä se ei ole toisinkaan päin.

Kuvaus reviiristä: Kimalaisklaanin reviirillä on paljon lehtimetsää ja muita lehtikasveja. Erityisesti reviirillä törmää pajupuihin, mutta itäosissa myös tammet ovat yleisiä. Puiden juurella on lähes poikkeuksetta matalaa kasvillisuutta, ja eteläosissa suuret pensaat ovat loistavia piilopaikkoja riistalle. Lännessä ja etelässä on vanha Ukkospolku, jota pitkin kulkee hirviöitä vain todella harvoin. Virallisesti reviiri päättyy Ukkospolulle, mutta toisinaan kimalaisklaanilaiset saattavat juosta varomatta reviirin ulkopuolelle ylijuosseen riistan perässä.

Pohjoispuolella puiden määrä harvenee, ja reviirin rajalle tultaessa törmää kivikolle, jota kissat kutsuvat Kiviniityksi. Kiviniitty on laaja kivikko, jonka päällä on pidemmän päälle hankala kulkea, mutta kivien ympäristöstä löytää helposti paljon kuivaa sammalta. Sen vuoksi kiireisen, kuivan sammaleen toivossa kissat voivat käydä hakemassa sitä sieltä, mutta alueella ei saa käydä yksin alueen mahdollisen vaarallisuuden vuoksi. Kiviniityn toisella puolella on kaksijalkala, mutta kaksijaloista on vain harvoin haittaa kimalaisklaanilaisten elämiselle, sillä ne eivät ole kovinkaan kiinnostuneita Kiviniityn metsän puolelta.

Kimalaisklaanin reviirin halki kulkee joki, joka yhdistyy reviirin ulkopuolella idässä suuren järven kanssa. Kissat kulkevat joen yli hylätyn kaksijalkojen sillan halki, sillä harva (oppilaita lukuun ottamatta) haluaa koettaa onneaan ja päästä joen yli astinkivien kautta tai uimalla. Idässä reviiriä merkkaa vanha kaksijalkojen rakentama puurakennelma, joka kiertää Kiviniitylle ja hylätylle Ukkospolulle saakka.

Järven ja joen yhtymäkohdan lähellä on valtava tammi, jota kimalaisklaanilaiset kutsuvat Tähtitammeksi. Tähtitammi on vanha tammi, jonka alaosassa on onkalo, johon jokainen klaanin päällikkö ja parantaja on tuonut valitsemansa esineen, yleensä kiven, kuun sisällä valmistumisestaan tai valinnastaan. Kimalaisklaanilaiset uskovat esineiden parantavan yhteyttä Tähtiklaaniin, ja niihin muuten kuin uuden lisätessä koskeminen on kiellettyä, ja vanhojen paikkoja ei saa vaihtaa missään nimessä. Oikeaoppisesti Tähtitammen latvaan pitäisi kiivetä ja nukkua siellä, mutta jotkut korkeita paikkoja pelkäävät voivat vaihtaa kieliä Tähtiklaanin kanssa myös onkalossa tai puun juurella.

Vedenlähde: Reviirin halki kulkeva joki, joka yhdistyy reviirin ulkopuolella olevaan järveen.

Reviirin merkit: Pohjoisessa merkkinä on kivikko, lännessä ja etelässä vanha Ukkospolku ja idässä reviirin päättymistä merkkaa ränsistynyt kaksijalkojen rakentama, pitkä puurakennelma.

Kasvillisuus: Lehtimetsää ja muuta lehtikasvillisuutta.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtitammi

Yleinen kuvaus: Kimalaisklaanin leiri on rakennettu mahdollisimman keskelle reviiriä, ja se on tarkoin useiden pajupuiden ja pensaiden piilossa, ja lähellä leirin eteläistä reunaa kasvaa vanha mäntykin. Ulkopuolelta sen tunnistaa leiriksi vain hajusta ja jotain voi myös päätellä siitä, että pajujen juurella kasvaa orapihlajaa luonnottoman näköisenä. Kyseiset orapihlajat esi-isät ovat kuulemma kaksijalkojen alueelta hakeneet Kiviniityn toiselta puolen. Leiriin pääsee pajujen piilossa olevasta tunnelista pohjoispuolelta, ja ajan kuluessa se on painunut hieman alaspäin verrattuna muuhun leiriin ja sen ympäristöön. Leirissä on usein hieman hämärää, koska auringon valo ei pääse mutkitta lehtien läpi, ja öisin vahtia pidetäänkin yleensä tunnelin ulkopuolella paremman näkyvyyden vuoksi.

Kun vilkaisee tunnelilta leiriä ympäri, näkee lähellä sisäänkäyntiä leveän kuopan maassa, jossa on tuoresaaliskasa, sekä vanhan tammen rungon, joka jatkuu leirin lehtikaton yläpuolelle monta ketunmittaa. Rungosta erkaantuu vahva oksa aika lähellä maata, ja oksalla päällikkö puhuu ja tekee ilmoituksensa. Tammen juuret muodostavat käytännössä kehikon, jonka alle kissat ovat kaivaneet tunnelin, josta pääsee päällikön pesään. Päällikön pesässä on pimeää, mutta se on vuorattu tarkoin sammaleella, joten siellä on lämmin ja hyvä nukkua.

Päällikön pesästä vasemmalle on syvennys muuten pyöreän muotoisessa leirissä. Siellä on parantajain pesä. Syvennyksen edessä on isohko kivi, jonka takana parantaja säilyttää yrttejään ja nukkuu itse. Sairastuneet ja vammautuneet voivat halutessaan nukkua missä tahansa, mutta yleisin paikka on pajujen ja pensaiden keskellä käytännössä osittain ulkopuolella leiristä. Sinne pääsee parhaiten ison kiven päältä loikkaamalla, ja on turvallinen ja hyvä paikka nukkua, kunhan pesänaluset ovat kunnossa ja ei pyöri hirveästi, sillä takiaiset saattavat tarttua turkkiin pahastikin, jos ei ole varovainen.

Parantajain pesän vieressä on pentutarha, ja se on leirin pesistä huolellisimmin suojeltu. Pesän ympärillä on lisää lehtipensaita ja pajuja, joita on vahvistettu aina tarvittaessa. Lehtikadonkin aikana pentutarhassa pysyy varmasti lämpimänä, sillä Kimalaisklaanille pennut ja kuningattaret ovat yleisesti olleet suuressa arvossa. Pesässä nukkuvat myös klaaninvanhimmat, suunnilleen keskellä olevan pensaan toisella puolen.

Oppilaat ja soturit nukkuvat leirin etuosassa tunnelista katsottuna, soturit oikealla ja oppilaat vasemmalla. Näille ei ole erityisiä pesiä, mutta yleensä leirin katto on tarpeeksi pitämään lämmön leirissä. Lehtikatojen aikana soturit ja oppilaat nukkuvat usein samassa paikassa, ja halutessaan rakentavat itselleen väliaikaisen suuren pesän oikeaan päätyyn. Tarpeiden tekemistä varten kissat menevät ulos leiristä läheisen omenapuun juurelle.

Leirin sisäänkäynti: Pajujen ja pensaiden peitossa oleva tunneli, jonka pohja on matalammalla kuin muu maa ympärillä.

Päällikkö: Aamutähti – tummaturkkinen, kilpikonnakuvioinen naaras vihrein silmin ja pörheällä turkilla (kuusi henkeä)

Varapäällikkö: Lumikkoturkki – pienikokoinen, punertavan ruskeaturkkinen kolli meripihkan värisin silmin

Parantaja: Hunajasydän – pitkäturkkinen, kellertävään taittavan vaalea tabbykuvioinen naaras vihrein silmin

Vastaus:

Kimalaisklaani on hyväksytty! Klaani vaikuttaa mielenkiintoiselta, jään odottamaan tarinoita Kimalaisklaanin elämästä!

Kimalaisklaani saa alkajaisiksi 50 silmua sekä perusyrtit.

- Athene (31.12.2018)

Nimi: Kaiku

27.12.2018 21:20
Nimimerkki: Kaiku

Klaanisi nimi: Toivoklaani

Klaanin ”teema”: Toivoklaanin kissoille tyypillistä on hyvä ponnistuskyky ja tasapaino, joista on hyötyä epätasaisessa maastossa. Klaanin kissoille on myös tyypillistä oikeudenmukainen luonne ja vahva usko paremmasta tulevaisuudesta.

Kuvaus reviiristä: Toivoklaanin reviiri on pääosin kivikkoista kuusimetsää. Maaperä on täynnä sammaleenpeittämiä erikokoisia kiviä ja pieniä kallioita, jotka tekevät maastosta epätasaista ja varsinkin harjaantumattomalle kissalle vaikeakulkuista. Sammaleen lisäksi maata peittävät mustikanvarvut, kuusista tippuneet neulaset ja siellä täällä saniaiset.

Klaanin leiri sijaitsee aivan reviirin itäisellä reunalla alueen ainoan vedenlähteen, joen, vieressä. Leiri itsessään on varsin vaatimaton, sillä se koostuu vain kallioiden, kivien ja joen ympäröimästä aukeasta sekä osittain kivien alle sijoittuvista pesistä. Joki taas on liian leveä ja vaarallinen kissojen ylitettäväksi ainakin leirin lähettyvillä, sillä veden keskellä sijaitsevat kivet aiheuttavat veteen pyörteitä. Lähellä klaanin eteläistä rajaa pyörteitä ei ole, ja sieltä kissat välillä kalastavatkin ravintoa.

Kuten sanottu, reviirin itäisenä rajana toimii leveä joki. Etelässä raja kulkee puurajaa pitkin; kuusimetsän loputtua alkaa kaksijalkojen pelto, jonka rajaa pitkin kulkee yleensä vedetön oja. Kissat pysyttelevät yleensä kaukana pellosta välttyäkseen kaksijalkojen kohtaamiselta. Lännessä rajana on kaksijalkojen vanha ukkospolku, jota käytetään harvakseltaan. Siitä huolimatta kissat välttelevät sen ylittämistä. Ukkospolku kääntyy pellon kohdatessaan reviiristä poispäin ja sen toisella puolella kasvaa samanlaista kuusimetsää kuin Toivoklaanin reviirilläkin. Pohjoisessa aluetta rajaavat kukkulat, joiden juurella hajuraja kulkee. Joen lähtöpisteen uskotaan olevan kukkuloilla, sillä sieltä joki reviirille laskee.

Yhteyden tähtiklaaniin Toivoklaanin kissat saavat kukkuloilla sijaitsevan Heijastusten lähteen luona. Kivien ympäröimä lähde sijaitsee kahden kukkulan välisen notkelman pohjalla. Nimensä se on saanut lähteen pohjassa sijaitsevien, kuun valoa heijastavien kivien takia. Yhteys Tähtiklaaniin saadaan juomalla lähteen kirkasta vettä.

Vedenlähde: Joki

Reviirin merkit: Pohjoisessa rajan toimivat kukkulat, idässä leveä joki, etelässä oja ja kaksijalkojen pelto ja lännessä vanha ukkospolku.

Kasvillisuus: Kivikkoista kuusimetsää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Heijastusten lähde

Yleinen kuvaus: Toivoklaanin leiri on ulkonäöltään varsin vaatimaton. Leirin keskipiste on tasainen aukio, jota rajaavat maaston muodot. Idässä leiriä rajaa joki ja sen rannassa sijaitseva kivikko. Lännessä ja etelässä rajana on suurehko kallio, jonka leirin puoleinen sivu on korkea ja pystysuora ja siksi liian haastava kiivettäväksi. Kissat kutsuvat kalliota usein Harmaaksi kallioksi. Kallio mataloituu lähempänä jokea, mutta on silti tarpeeksi korkea suojatakseen leiriä mahdollisilta tunkeilijoilta. Pohjoisessa leiriä rajaavat kaatunut kuusi, suurikokoiset kivet sekä elävät kuuset. Kulku leiriin käy luoteesta, eli kallion ja suuren siirtolohkareen välisestä reitistä.

Suurin osa pesistä sijaitsee kallion halkeamissa taionkaloissa. Lähimpänä leirin sisäänkäyntiä sijaitsee soturien pesä. Se on halkeamista suurin luonnostaankin, jonka lisäksi sen kokoa on kasvatettu kaivamalla maata pois. Lisäsuojaa pesälle tuo sen edessä kasvavat saniaiset, jotka eristävät sen aukiosta. Seuraava halkeama on huomattavasti pienempi, ja kiitos sen edessä kasvavan pienikokoisen kuusen, se jää helposti huomaamatta. Huomaamattomuudestaan huolimatta halkeama on sisältä kohtalaisen tilava ja rauhallinen, ja toimiikin siksi klaaninvanhimpien pesänä. Seuraava pesä ei sijaitse kallion halkeamassa, vaan sen alla olevassa onkalossa, joka on piilotettu muutaman pienemmän kiven taakse. Kyseessä on päällikön pesä. Klaanikokouksia klaanin päällikkö johtaa istuen pesänsä yläpuolella sijaitsevalla tasanteella, jota kutsutaan Harmaaksi tasanteeksi. Neljäs ja viimeinen kalliossa sijaitseva pesä on pentutarha; se sijaitsee pienen pihlajan suojaamassa suuressa onkalossa kohtalaisen lähellä joen rantaa. Oppilaiden pesä sekä parantajan pesä sijaitsevat leirin pohjoisreunalla. Parantajan pesä sijaitsee toisella puolella sitä samaa siirtolohkaretta, joka rajaa leirin sisäänkäyntiä. Kaatuneen kuusen juurakko nojaa vasten lohkaretta toimien siten pesän kattona. Oppilaat taas asustavat lähellä jokea kuopassa, jota rajaavat kivet ja jonka kattona toimii kaatuneen kuusen latva.

Leirin sisäänkäynti: Kallion ja siirtolohkareen välinen tunneli

Päällikkö: Hopeatähti – Solakka hopeanharmaa naaras keltaisilla silmillä (8 henkeä jäljellä)

Varapäällikkö: Saniaiskäpälä – Pienikokoinen ruskeankirjava kolli vihreillä silmillä.

Parantaja: Nokisydän – Musta kolli keltaisilla silmillä

//Jouduin lähettämään hakemuksen uudestaan, koska tajusin osan väleistä kadonneeen

Vastaus:

Hyväksytty! Muistathan, että Tähtiklaani kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, niin kuin kaikki klaanien nimet.

Toivoklaanille on lisätty silmut ja perusyrtit! Pelaamisen ja tarinoiden kirjoittelun iloa!

- Athene (28.12.2018)

Nimi: Kaiku

27.12.2018 19:42
Nimimerkki: Kaiku

Klaanisi nimi: Toivoklaani

Klaanin ”teema”: Toivoklaanin kissoille tyypillistä on hyvä ponnistuskyky ja tasapaino, joista on hyötyä epätasaisessa maastossa. Klaanin kissoille on myös tyypillistä oikeudenmukainen luonne ja vahva usko paremmasta tulevaisuudesta.

Kuvaus reviiristä: Toivoklaanin reviiri on pääosin kivikkoista kuusimetsää. Maaperä on täynnä sammaleenpeittämiä erikokoisia kiviä ja pieniä kallioita, jotka tekevät maastosta epätasaista ja varsinkin harjaantumattomalle kissalle vaikeakulkuista. Sammaleen lisäksi maata peittävät mustikanvarvut, kuusista tippuneet neulaset ja siellä täällä saniaiset.
Klaanin leiri sijaitsee aivan reviirin itäisellä reunalla alueen ainoan vedenlähteen, joen, vieressä. Leiri itsessään on varsin vaatimaton, sillä se koostuu vain kallioiden, kivien ja joen ympäröimästä aukeasta sekä osittain kivien alle sijoittuvista pesistä. Joki taas on liian leveä ja vaarallinen kissojen ylitettäväksi ainakin leirin lähettyvillä, sillä veden keskellä sijaitsevat kivet aiheuttavat veteen pyörteitä. Lähellä klaanin eteläistä rajaa pyörteitä ei ole, ja sieltä kissat välillä kalastavatkin ravintoa.
Kuten sanottu, reviirin itäisenä rajana toimii leveä joki. Etelässä raja kulkee puurajaa pitkin; kuusimetsän loputtua alkaa kaksijalkojen pelto, jonka rajaa pitkin kulkee yleensä vedetön oja. Kissat pysyttelevät yleensä kaukana pellosta välttyäkseen kaksijalkojen kohtaamiselta. Lännessä rajana on kaksijalkojen vanha ukkospolku, jota käytetään harvakseltaan. Siitä huolimatta kissat välttelevät sen ylittämistä. Ukkospolku kääntyy pellon kohdatessaan reviiristä poispäin ja sen toisella puolella kasvaa samanlaista kuusimetsää kuin Toivoklaanin reviirilläkin. Pohjoisessa aluetta rajaavat kukkulat, joiden juurella hajuraja kulkee. Joen lähtöpisteen uskotaan olevan kukkuloilla, sillä sieltä joki reviirille laskee.
Yhteyden tähtiklaaniin Toivoklaanin kissat saavat kukkuloilla sijaitsevan Heijastusten lähteen luona. Kivien ympäröimä lähde sijaitsee kahden kukkulan välisen notkelman pohjalla. Nimensä se on saanut lähteen pohjassa sijaitsevien, kuun valoa heijastavien kivien takia. Yhteys Tähtiklaaniin saadaan juomalla lähteen kirkasta vettä.

Vedenlähde: Joki

Reviirin merkit: Pohjoisessa rajan toimivat kukkulat, idässä leveä joki, etelässä oja ja kaksijalkojen pelto ja lännessä vanha ukkospolku.

Kasvillisuus: Kivikkoista kuusimetsää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Heijastusten lähde

Yleinen kuvaus: Toivoklaanin leiri on ulkonäöltään varsin vaatimaton. Leirin keskipiste on tasainen aukio, jota rajaavat maaston muodot. Idässä leiriä rajaa joki ja sen rannassa sijaitseva kivikko. Lännessä ja etelässä rajana on suurehko kallio, jonka leirin puoleinen sivu on korkea ja pystysuora ja siksi liian haastava kiivettäväksi. Kissat kutsuvat kalliota usein Harmaaksi kallioksi. Kallio mataloituu lähempänä jokea, mutta on silti tarpeeksi korkea suojatakseen leiriä mahdollisilta tunkeilijoilta. Pohjoisessa leiriä rajaavat kaatunut kuusi, suurikokoiset kivet sekä elävät kuuset. Kulku leiriin käy luoteesta, eli kallion ja suuren siirtolohkareen välisestä reitistä.
Suurin osa pesistä sijaitsee kallion halkeamissa. Lähimpänä leirin sisäänkäyntiä sijaitsee soturien pesä. Se on halkeamista suurin luonnostaankin, jonka lisäksi sen kokoa on kasvatettu kaivamalla maata pois. Lisäsuojaa pesälle tuo sen edessä kasvavat saniaiset, jotka eristävät sen aukiosta. Seuraava halkeama on huomattavasti pienempi, ja kiitos sen edessä kasvavan pienikokoisen kuusen, se jää helposti huomaamatta. Huomaamattomuudestaan huolimatta halkeama on sisältä kohtalaisen tilava ja rauhallinen, ja toimiikin siksi klaaninvanhimpien pesänä. Seuraava pesä ei sijaitse kallion halkeamassa, vaan sen alla olevassa onkalossa, joka on piilotettu muutaman pienemmän kiven taakse. Kyseessä on päällikön pesä. Klaanikokouksia klaanin päällikkö johtaa istuen pesänsä yläpuolella sijaitsevalla tasanteella, jota kutsutaan Harmaaksi tasanteeksi. Neljäs ja viimeinen kalliossa sijaitseva pesä on pentutarha; se sijaitsee pienen pihlajan suojaamassa suuressa onkalossa kohtalaisen lähellä joen rantaa. Oppilaiden pesä sekä parantajan pesä sijaitsevat leirin pohjoisreunalla. Parantajan pesä sijaitsee toisella puolella sitä samaa siirtolohkaretta, joka rajaa leirin sisäänkäyntiä. Kaatuneen kuusen juurakko nojaa vasten lohkaretta toimien siten pesän kattona. Oppilaat taas asustavat lähellä jokea kuopassa, jota rajaavat kivet ja jonka kattona toimii kaatuneen kuusen latva.

Leirin sisäänkäynti: Kallion ja siirtolohkareen välinen tunneli

Päällikkö: Hopeatähti – Solakka hopeanharmaa naaras keltaisilla silmillä (8 henkeä jäljellä)

Varapäällikkö: Saniaiskäpälä – Pienikokoinen ruskeankirjava kolli vihreillä silmillä.

Parantaja: Nokisydän – Musta kolli keltaisilla silmillä

Nimi: Athene

25.12.2018 20:50
Nimimerkki: Athene

Klaanisi nimi: Usvaklaani

Klaanisi ”teema”: Usvaklaanin naaraat ovat aina olleet solakoita ja laihoja, mutta kollit ovat lihaksikkaita ja hyviä uimareita. Lähes jokainen klaanissa omaa sinertävät silmät. Useimmilla usvaklaanilaisilla on paksu, sateen kestävä turkki.

Kuvaus reviiristä: Usvaklaanin reviiri sijaitsee vuorenrinteen suojaamassa laaksossa. Kauniin laakson läpi virtaa joki lännestä itään, ukkospolun suuntaisesti. Sieltä kissat saavat juomavetensä jokaisena päivänä. Joki on lähtöisin korkealta vuorilta, jonne ei kukaan tähtiklaanilainenkaan ole käpäläänsä asettanut. Usvaklaanissa kuitenkin uskotaan, että Tähtiklaanin mailta lähtee tuo virta. Joki laskee laaksoa alaspäin. Alhaalla laaksossa on kaksijalkala, joka on estänyt vuosikausien kissoja seuraamasta jokea alaspäin. Klaanin uskoon kuuluu, että kaksijalkalan takana olisi Synkkä Metsä, paikka, jonne jokainen uskoaan nöyryyttänyt klaanilainen lähetetään.

Vähän matkaa joesta kulkee joen suuntaisesti suuri ukkospolku, joka ilmestyy vuoren sisästä. Se vie kaksijalkalan läpi aina Synkän Metsän alueelle saakka. Kissat eivät ikinä ylitä jokea ukkospolun puolelle, sillä ukkospolku on vienyt monelta urhealta riskin ottajilta hengen. Ukkospolun ollaan huhuttu myös vieneen ensimmäisen päällikön, Usvatähden, kaikki yhdeksän henkeä samalla kertaa. Ainoa syy, miksi ukkospolku joskus ylitetään, piilee Tähtien luolassa. Tuoreet päälliköt kulkevat Tähtien luolaan vastaanottamaan yhdeksän henkeään. Klaanin reviirin ja Tähtien luolan välissä kulkee kuitenkin tuo vaarallinen ukkospolku. Ikään kuin liian heikot karsittaisiin jo ennen luolaa pois. Moni klaanilainen on sitä mieltä, että kyseinen ajatus on liian julma ollakseen totta, mutta parantajat tietävät totuuden. Jos kissa on ollut kyllin onnekas selvittyään ukkospolun, hänen täytyy vielä kulkea puolikkaan auringonkierron ajan vuoren viertä. Sen jälkeen hän saapuu Tähtien luolaan.

Muu reviiri koostuu pääosin lehtimetsästä, sekä vähän matkaa vuorten rinteellä kanervikoista. Klaanin leiri sijaitsee vuoren rinteen juurella, vähän matkaa joesta, ukkospolusta toiseen suuntaan. Leiri on suuressa hiekkakuopassa, jonka korkeat seinämät suojaavat leiriä erinomaisesti. Leiriltä on käveltävä jonkun matkaa joelle.
Reviirillä sijaitsee myöskin muutama merkittävä paikka. Kun leiriltä lähtee kävelemään jokea alaspäin, saapuu yksinäisen tammen luo, joka on isompi kuin mikään toinen reviirillä kasvava puu. Tammen juurella on hiekkakuoppa, jossa mestarit kouluttavat oppilaitaan. Tammi on myös erinomainen paikka opetella kiipeilyä. Kauniina päivinä tammi myös vetää puoleensa paljon riistaeläimiä.

Useimpina aamuina laaksoon on laskeutunut sankka aamu-usva. Aamupartiot ovat vaikeita, sillä Usvaklaanin reviirille usein laskeutuva usva on yhtä sankka kuin kuolevan kissan ajatukset. Ennen auringonhuipun aikaa usva kuitenkin mystisesti katoaa. Sanotaan, että Tähtiklaani nostaa sen pois.

Vedenlähde: Reviirin läpi virtaava joki.

Reviirin merkit: Pohjoisessa ukkospolku, joka kulkee lännen vuoresta idästä kaksijalkalaan. Etelässä rajana havumetsä, joka on synkkä varsinkin aamu-usvan aikaan.

Reviirin kasvillisuus: Lehtimetsä, mutta korkeamalla vuorenrinteellä kanervikkoa.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtien luola

Leirin yleiskuvaus: Leiri sijaitsee jonkin matkan päässä joelta, vuorenrinteen juurella olevassa suuressa hiekkakuopassa. Leiriin tullaan sisään kapeaa käytävää pitkin, jota reunustaa piikikkäät pensaat. Käytävä on noin seitsemän ketun mittainen. Kun käytävä muuttuu hiekkaiseksi leirin aukioksi, nähdään heti vasemmalla suuri kivi, Suurkivi. Päällikkö pitää puheensa siellä. Suurkiven takana on muutama pienempi kivi, jotka auttavat päällikköä hyppäämään Suurkivelle. Pienemmät kivet myös piilottelevat takanaan päällikön pesää, joka on pieni luola hiekkakuopan kyljessä. Pällikön pesä on alkuun matala, mutta sitten siitä tulee suuri luola. Sotureiden pesä sijaitsee pienen matkan päässä päällikön pesästä. Siellä on korkea katto, ja sekin on kaiverrettu kallioisen hiekkakuopan kylkeen. Kun sisäänkäynniltä lähdetään oikealle, saavutaan oppilaiden pesään, joka on pienehkö, sekasorron vallassa oleva luola. Siitä jonkun matkan päässä on Suurkiveä puolet pienempi siirtolohkare, joka peittää taakseen maidontuoksuisen pentutarhan pehmeine seinineen ja lämpimine vuoteineen. Parantajain pesä sijaitsee aivan leirin perällä klaaninvanhimpien pesän lähellä. Kummankin pesän edessä on pieni lammikko suolaista vettä. Jos pesään haluaa mennä, on kasteltava tassunsa. Parantajain pesässä usein leijuu usein mintun tuoksu, mutta klaaninvanhimpien pesään astuttaessa on muistettava hiirensapen haju. Jokainen makuusija on kanervilla pehmustettu.

Klaanin leirin pesien keskellä on tyhjä hiekka-aukio, jossa moni klaaninvanhin vaihtaa kuulumisia ja nauttii auringosta. Keskellä aukiota ei ole ikinä hiekkakuopan seinää, joka varjostaisi alueen. Aivan Suurkiven juurella on tuoresaaliskasalle oma pieni kuoppa. Klaaninvanhimmat haluaisivat muuttaa tuoresaaliskasan paikkaa, sillä he eivät pidä siitä, että Suurkiven lähellä jatkuvasti haahuillaan, mutta muiden mielestä kuoppa, jossa saalista nykyään säilytetään, on tehty juuri sitä varten. Hiekkakuopan reunoilla useat oppilaat mittelevät pentuja vastaan ja lyövät sammalpalloilla toisiaan.

Vaikka leiri onkin vain suuri kuoppa keskellä harvaa metsää, kuopan seinämät ovat melko korkeat ja kohonneet maasta. Jos viholliset haluavat ulkopuolelta kiivetä seinämää ylöspäin, saa hän pettyä, sillä seinämän ulkopuoli on sileää ja upottavaa juoksuhiekkaa, joka on korkealta vuorelta alas siivilöitynyttä.

Leirin sisäänkäynti: Piikkikasveilla muodostettu tunneli.

Päällikkö: Sumutähti - harmaa, mutta laiha kolli jäänsinisin silmin (7 henkeä)
Varapäällikkö: Sadetuuli - vitivalkoinen naaras, omaa meripihkan väriset silmät
Parantaja: Hämymieli - kolli, jolla kastanjanruskea turkki ja vaaleankeltaiset silmät

Vastaus:

Nonni vihdoin sinäkin oot hakemuksen jaksautunu väsää..

- Athene (26.12.2018)

Nimi: Untuva

25.12.2018 18:09
Nimimerkki: Untuva

Klaanisi nimi: Yöklaani

Klaanin "teema": Useimmat Yöklaanin kissat ovat ruumiinrakenteeltaan pienikokoisia, mutta sitäkin ketterämpiä ja nopeampia. Kissojen jalat eivät ole sopusuhtaiset muuhun kehoon verrattuna, sillä ne ovat melko pitkät. Klaanin keskuudessa korostuu kyky olla nopea, ketterä sekä saalistaa yöllä. Eniten näkee tummia turkkeja, mikä auttaa yöllä vaanimisessa, mutta myös vaaleita esiintyy. Vaalean turkin omaavia saatetaankin klaanin kesken syrjiä.

Reviiri

Kuvaus reviiristä: Yöklaanin reviirillä on niin lehtimetsää kuin havumetsääkin. Hieman yli puolet reviiristä on havumetsää, jossa kasvaa eniten kuusia. Kuuset kasvavat niin vierekkäin, että oksien välistä pääsee maahan vain vähän auringon valoa. Havumetsää kasvaa koillisessa ja lehtimetsää lounaassa. Kuuset ovat hiljattain valloittamassa lehtipuiden aluetta, mutta yöklaanilaiset ovat tästä vain mielissään.

Koilliseen kulkiessa havumetsän poikki törmää isoon kiviseinämään, jota ei ole mahdollista kiivetä taikka kiertää. Kiviseinämä on yhtä korkea kuin isoimmat kuuset metsässä ja se jatkuu sivuille hyvin pitkälle asti. Kukaan yöklaanilaisista ei ole koskaan ottanut selvää, mitä kiviseinämän toisella puolella on. Kiviseinämässä on kuitenkin koloja sekä tunneleita, jotka vesi on tehnyt joskus aikoja sitten. Tunnelit toimivat pienikokoisille kissoille turvapaikkana petoeläimien varalta. Jos kettu sattuu yllättämään metsässä yksin ollessa, juostaan silloin pieneen onkaloon kiviseinämässä ja odotetaan siellä, kunnes vaara on ohi. Juuri tämän takia tunneleista on mahdollista löytää hiiriä tai myyriä. Tunneleista on mahdollisuus päästä toisiin tunneleihin ja yhteen tunneleista käydään aina välillä viemässä tuoresaalista. Oppilaille opetetaan heti ensimmäisinä päivinään tunneleissa selviytymistä. Täytyy matkata pitkä matka kiviseinämän viertä, jotta pääsee erääseen erityiseen tunneliin. Sinne pääsee vain yhtä reittiä. Tunnelin päässä on avoin tila, jonka keskellä on kivi sekä katossa reikä luomassa kuun valoa kivelle. Tilassa on reunoilla hyvin vanhoja luita, joita kauan eläneet kissat ovat sinne joskus jättäneet. Tunneliin on asiattomilta pääsy kielletty ja sen suulla on sammalverho peittämässä sisäänkäyntiä.

Kävellessä lounaassa lehtimetsän poikki törmää suohon, jonne kenelläkään klaanissa ei ole lupaa mennä. Suossa on paljon paikkoja, jonne voi upota, ja siksi sinne on pääsy kielletty. Oppilaille opetetaan heti ensimmäisinä päivinään suon vaarallisuudesta. Välillä on pakko paeta ja siksi opetetaankin loikkimaan vain näkyvillä kivillä ja oksilla. Kissat ovat kauan aikaa sitten yrittäneet ylittää suota asettamalla oksan pätkiä peräkkäin, mutta he ovat epäonnistuneet ja uponneet sinne.

Kaakkoon mentäessä löytää nopeasti pienen järven. Yöklaanilaiset uivat välillä järvessä, sillä se ei ole kovinkaan syvä. Järvessä elää paljon kaloja, eniten ahvenia. Lähellä järven keskikohtaa on melko iso kivi, jossa soturit tykkäävät loikoilla auringon paisteessa. Kivi ja järvi onkin ainoita kohtia, joihin paistaa suoraan aurinko.

Luoteessa vastaan tulee Kaksijalkojen viherlehtipaikka, jossa he käyvät vain harvoin viherlehden aikaan. Sinne on kaikilta pääsy kielletty viherlehden aikaan, mutta muuten siellä saa käydä saalistamassa vapaasti. Parantaja käy siellä useasti hakemassa yrttejä. Viherlehden aikaan lähistöllä liikuskelee kotikisuja, mutta he eivät suhtaudu vihamielisesti yöklaanilaisiin. He käyvät välillä Yöklaanin reviirillä riistavarkaissa, mutta eivät tiedä sen olevan laitonta.

Melko keskellä reviiriä on jättimäinen vaahtera, jota eivät ole kuusetkaan pystyneet päihittämään. Kynsivaahtera on saanut nimensä useista kynsien jäljistä rungossaan, sillä puussa oppilaat opettelevat kiipeämistä. Kynsivaahteran lähellä on myös kivikasa, jossa nähdään usein oppilaita tasapainoharjoituksissa.

Veden lähde: Pieni järvi.

Reviirin merkit: Reviiri loppuu koillisessa kiviseinämään ja lounaassa reviirin raja loppuu suohon. Luoteessa on olemassa myös pieni kaksijalkojen viherlehtipaikka, jonka polun reunaan jätetään hajumerkit. Ellei ole viherlehti, kissat merkkaavat rajansa lähemmäs kaksijalkojen pesää.

Kasvillisuus: Pääkasvillisuus on havumetsää.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtiluola.

Klaanin leiri

Yleinen kuvaus: Yöklaanin leiri sijaitsee melko keskellä reviiriä. Leiriä ympäröi kuuset sekä niiden oksat. Myös piikkihernepensaita on käytetty hyväksi. Yöklaanilaiset keräävät aina kovan tuulen tai jopa myrskyn jälkeen metsästä puista irronneita oksia ja käyttävät niitä leirin rakenteiden tukemiseen. Monet pesätkin ovat tehty käyttäen piikkihernepensaita sekä kuusen oksia.

Heti sisäänkäynnin vierelle sijaitsee sotureiden pesä, joka on valmistettu piikkihernepensaista ja kuusen oksista. Sotureiden pesä on pesistä isokokoisin ja sinne mahtuisikin monta soturia. Pesän pohja on maata, mutta sitä on peitetty kuusen oksilla. Oksien päälle on valmistettu pehmeämmästä sammaleesta sekä kaisloista vuoteita. Maan kylmyys ja kosteus ei pääse edes lehtikadon aikaan häiritsemään nukkuvia kissoja. Pohjalla olevia kuusen oksia täytyy kuitenkin välillä vaihtaa, kun ne pääsevät kuivahtamaan, muuttumaan ruskeiksi ja varistamaan neulasensa pois. Yleensä oksat raahataan pois pesästä lehtikadon päätyttyä ja kuskataan takaisin sen alettua.

Sotureiden pesän jälkeen on pieni kissan mentävä rako ja parantajan pesä. Raosta pääsee sotureiden pesän taakse ja siellä on todella ahdasta. Sotureiden pesän takana on toinen uloskäynti, tosin se on sammalverhon peitossa, eikä sitä saa käyttää kuin hätätapauksien sattuessa. Parantajan pesä on sotureiden pesää puolet pienempi ja sinne mahtuu juuri ja juuri parantajan lisäksi pari potilasta. Parantajan pesää ei ole kuitenkaan mahdollista laajentaa, sillä heti toisella puolella on iso vaahtera. Vaahtera ei kuitenkaan vedä vertoja Kynsivaahteralle.

Pentutarha sijaitsee lähellä parantajan pesää, ihan vaahteran toisella puolella. Se on tehty samalla tavalla kuin muutkin pesät, mutta pehmustettu sisältä höyhenillä ja sammalilla. Maassa ei ole lehtikadonkaan aikaan kuusen oksia, sillä ne voisivat satuttaa pentuja. Niinpä maa on vuorattu sammalilla ja höyhenillä.

Sisäänkäyntiä vastapäätä on klaaninvanhimpien pesä. Sen ja pentutarhan välissä on runsaasti tilaa, jotta pentutarhan äänet eivät häiritsisi vanhuksia. Siinä välissä onkin kaivettu kuoppa, jossa säilytetään tuoresaalista. Klaaninvanhimpien pesä on melko pieni ja sinne mahtuukin vain pari kissaa.

Sitten on taas hieman väliä ennen oppilaiden pesää. Oppilaiden pesä on samasta materiaalista, mistä sotureiden pesä. Pesä on pesistä kolmanneksi, sotureiden pesä ja pentutarha ovat sitä isompia. Pesän takana on tilaa ainakin kolmelle kissalle ja oppilaat tykkäävät pitää siellä juttutuokioita. Se on myös monelle pennulle oiva piilopaikka, jos sinne sattuu löytämään.

Päällikön pesä sijaitsee vaahteraa vastapäätä leirin toisella puolella ison Yökiven alla. Siellä on ahdasta ja sinne mahtuu hädin tuskin vain yksi kissa. Pesään pääsee Yökivessä olevasta halkeamasta. Yökivi toimii klaanikivenä, kun päälliköllä on klaanilleen jotain ilmoitettavaa.

Leirin keskellä on kasa kiviä, joiden päällä varsinkin pennut tykkäävät leikkiä ja hypellä. Kivet ovat hieman kissoja isompia, joten suurinkin soturi mahtuu niiden päällä loikoilemaan. Erityisesti paikka on klaaninvanhimpien suosiossa, sillä he kyöräävät leikkivät pennut pois paikalta ja asettuvat itse nauttimaan yleensä viherlehden aikaan auringosta ja sen lämmittävistä säteistä. Soturit suosivat enemmänkin pienen järven keskeltä löytyviä kiviä - siellä ei ole ainakaan klaaninvanhimpia kyöräämässä pois.

Tarpeidentekotunneli löytyy läheltä Yökiveä. Tunneli on pieni ja kissa joutuu usein kyyristymään siitä mennessään. Tunneli on pieni, etteivät petoeläimet pääsisi sen kautta leiriin. Tarpeidentekopaikalla on hiekkaista maata.

Leirin sisäänkäynti: Piikkihernetunneli, joka sijaitsee vastapäätä klaaninvanhimpien pesää.

Klaanilaiset

Päällikkö: Tummatähti - Tummanharmaa kolli sinisin silmin. (3 henkeä)

Varapäällikkö: Sinisilmä - Harmaa naaras sinisin silmin.

Parantaja: Lovisydän - Valkea kolli meripihka silmin.

Vastaus:

Kiintoisa klaani! Ehdottomasti hyväksytty! Saat saman mitä muutkin, aloitus kassan perusyrtteineen. Lisään klaanin nyt heti!

- Athene (26.12.2018)

Nimi: Catty

25.12.2018 15:31
Nimimerkki: Catty

Klaanisi nimi: Viidakkoklaani

Klaanin ”teema”: Klaanin kissat ovat sopeutuneet elämään hyvin sademetsissä, sekä lisäksi tottuneet sateisiin.
----------
Reviiri

Kuvaus reviiristä: Viidakkoklaanin reviiri koostuu sademetsästä. Leiri sijaitsee melko keskellä klaanin reviiriä, ehkä hieman itään päin, jossa on suuret kalliot. Kallioita on kolme, joiden sisässä on hyvin onkaloita piilopaikoiksi, mutta kallioilta on alas suuri pudotus.
Leirin takana on pieni, harjoitteluaukioksi kutsuttu aukio. Siellä oppilaat harjoittelevat taistelua mestarinsa kanssa.
Reviirin toisella puolella, lännessä on kaksijalkala johon reviiri päättyy, joten se ei varsinaisesti kuulu reviiriin. Kaksijalkala ei ole kovin iso, mutta sinne menemistä vältetään normaalisti. Etelässä sijaitseva ukkospolku on yhteydessä kaksijalkalaan.
Ihan reviirin pohjoispuolella sijaitsee Tähtikivi, joka ei myöskään varsinaisesti kuulu reviirille. Tähtikivi on suuri kivi, jota puut suojaavat. Tähtikiveltä saa yhteyden Tähtiklaaniin, kun sitä koskettaa.

Vedenlähde: Viidakkoklaanin reviirin halki virtaa runsasvetinen joki.

Reviirin merkit: Pohjoisessa Tähtikivi, etelässä ukkospolku, idässä suuret kalliot ja lännessä kaksijalkala.

Kasvillisuus: Sademetsää.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtikivi.
----------
Klaanin leiri

Yleinen kuvaus: Viidakkoklaanin leiri on aukio, jota suojelevat puut ja pensaat. Sisäänkäynnin vieressä oikealla on heti pieni kivi, joka on tarkoitettu sille joka vartioi leiriä yöaikaan. Sisäänkäynnin toisella puolella, vasemmalla on pieni luola, joka on tarkoitettu sotureille ja sen vieressä hieman pienempi luola klaaninvanhemmille. Leirin toisella puolella on oppilaiden pesä, joka muodostuu heinikoista. Oppilaiden pesän vieressä on pentutarha, joka on myös heinikoiden ympäröimä, mutta hieman suojaavampi.
Leirin perällä on kaksi suurta kiveä, jonka välissä on päällikön pesä. Toinen kivistä on suurempi, ja sitä kutsutaan Suurkiveksi. Suurkiven päältä päällikkö puhuu klaanille. Päällikön pesän vieressä on luola parantajalle.
Päällikön pesän takana on pieni aukio, joka on tarpeidentekopaikka.

Leirin sisäänkäynti: Sisäänkäyntinä toimii monenlaisista kasveista muodostuva tunneli.
-----------
Klaanilaiset

Päällikkö: Liekkitähti - punertava kolli vihrein silmin. Rohkea ja viisas. 8 henkeä jäljellä.

Varapäällikkö: Vihersilmä - valkoinen kolli mustin raidoin ja huomiota herättävin vihrein silmin. Lehtiloisteen veli. Uskollinen ja vitsikäs.

Parantaja: Lehtiloiste - valkoinen naaras kilpikonnakuvioin. Vihersilmän sisar. Lempeä ja huolehtivainen.

Vastaus:

Hakemus hyväksytty, tervetuloa peliin Viidakkoklaani! Tulet saamaan 50 silmua alkajaisiksi, ja sitten muutaman perusyrtin. Toivotan pelin iloa!

- Athene (26.12.2018)

Nimi: Zinna

24.12.2018 16:26
Uusi leirin kuvaus, muokkasin vain viimeistä kappaletta. Muokkasin myös leirin sisäänkäynnin kuvausta, anteeksi tästä vaivasta!

Klaanin leiri

Yleinen kuvaus: Savuklaanin leiri sijaitsee hiukan itään sen keskiosista. Tämän hiukan vanhemman metsänosan pohjaa peittävät erilaiset pensaat ja hyvin harvat ruohokasvit. Klaanin leiri onkin rakennettu erääseen vaahteroiden, pensaiden ja pienen kallion piirittämään kohtaan. Leiriä suojaa pohjoisen kylmiltä tuulilta korkea, sileä kallio. Soturin on melko helppo kiivetä sen ylle leirin ulkopuolelta, mutta leiriin on sieltä mahdoton päästä: pudotus voisi hyvinkin aiheuttaa vammoja jopa soturille. Muita reunoja suojaavat vaahterat sekä piikkihernepensaat. Aivan leirin keskellä on hiukan muita suurempi vaahtera. Tämän vaahteran ympärillä oleva maa on tasaista ja hiekkapohjaista, ja jättää hyvin tilaa klaanin kissoille.

Leirin keskellä sijaitsevan vaahteran juurien alle on kaivettu pesä päällikölle. Tämä sammalilla vuorattu kolo on sijainnistaan huolimatta varmasti klaanin mukavin pesä. Sieltä päällikön on myös helppo nousta puhumaan klaanilleen – toimiihan kokoontumispaikkana yksi samaisen vaahteran juurista, josta käytetään itse vaahteran kanssa jaettua nimeä Suurvaahtera. Tältä juurelta on hyvä näköyhteys soturien pesälle, joka sijaitsee leirin itälaidalla. Tämä piikkihernepensaisiin rakennettu pesä on klaanin suurin – viitaten ääneti siihen, että klaani arvostaa eniten sotureitaan.

Soturien pesän vieressä, pohjoisessa, sijaitsee parantajan pesä. Tämä pesä on sijoitettu kallion kapean halkeaman toiselle puolelle: alaosastaan haljennutta kiveä voi sanoa sisältä ontoksi, eli pienen halkeaman takaa voi löytää melko avaran tilan. Halkeamaa on pyritty suurentamaan kaivamalla maata pois sen tieltä, mutta se pysyy edelleen melko ahtaana, ja sisään mahtuukin vain pienikokoisimmat kissat. Tästä syystä klaanin parantajilta vaaditaan pientä kokoa. Monet ovatkin esittäneet, että parantajan pesän paikkaa tulisi vaihtaa, mutta vielä ei asiaa ole saatu aikaan. Samasta syystä löytyy kiven viereltä vain sairaille kissoille tarkoitettu pesä.

Parantajan pesän vierellä sijaitsevan sairaspesän vierellä sijaitsee paikka tuoresaaliskasalle, jonka jälkeen voi itsensä löytää pentutarhan edestä. Tämä piikkihernepensaissa sijaitseva pesä on yritetty parhaan mukaan eristää pehmeämmillä kasveilla ja oksilla. Piikikkäiden oksien lisäksi on toinen syy eristykseen pentutarhan vieressä sijaitseva klaaninvanhimpien pesä, jonne pentutarhan äänet tuntuvat toisinaan kuuluvan liiankin hyvin – ainakin niille, jotka ne voivat vielä kuulla. Klaaninvanhimpien pesä sijaitsee siis aivan pentutarhan vieressä, ja sekin noudattaa klaanin useimpien pesien kaavaa: sen seinät ovat piikkihernepensaita, ja pohja hiekkaista maata, jota on monesti pyritty vuoraamaan esimerkiksi saniaisilla pesien sammalten lisäksi.

Klaaninvanhimpien pesän vierellä sijaitsee suuri tammen kanto, jonka alle on onnistuttu kaivamaan parin makuupaikan verran tilaa. Nämä makuupaikat ovat osa oppilaiden pesää, jonka muina tiloina toimivat kantoa ympäröivät piikkihernepensaat, sekä kannon vierellä makaava tammi, jonka laho runko on jo osittain ontto, antaen sisällään nukkumapaikan yhdelle oppilaalle.

Leirin sisäänkäynti: Savuklaanin leirin sisäänkäynti sijaitsee leirin etelälaidassa, oppilaiden pesän vieressä sijaitsevan kaatuneen puun ja soturien pesän välissä. Toiselta puolelta sitä reunustaa soturien pesän seinä, ja toisella puolella toimii seinänä kaatunut tammi, jonka paljaat oksat luovat lyhyeen tunneliin eräänlaisen katon, jota jotkut ovat yrittäneet muillakin oksilla vahvistaa.

Vastaus:

Ei haittaa, otan tästä sitten tuon leirin kuvauksen!

- Athene (jouluaattona)

Nimi: Zinna

23.12.2018 23:24
Nimimerkki: Zinna

Klaanisi nimi: Savuklaani

Klaanin ”teema”: Suurin osa klaanin kissoista on väriltään tummia, ja kissojen keskuudessa korostuvat viekkaus ja älykkyys.


Reviiri

Kuvaus reviiristä: Pääasiassa Savuklaanin reviiri on lehtimetsää. Koillisessa sijaitsee suuri kaistale palanutta metsää, jonka on väitetty olevan syy klaanin nimelle. Alueelta voi löytää jonkun verran jo kasveja ja pientä riistaa, mutta pääasiassa se on kuitenkin mustia puunkäppyröitä ja tuhkaa. Tämä Tuhkametsäksi nimetty alue on etenkin pennuille ja sairaille vaarallinen suuren tuhkamääränsä kanssa. Myös terävät oksat ja helposti katkeilevat puut voivat osoittautua vaarallisiksi. Samoista syistä se on oppilaiden keskuudessa suosittu harjoittelupaikka: heille alueen vaarallisuus osoittaa sen, kuka onkaan rohkea ja kuka ei.

Tuhkametsän yhtenä rajana toimii ukkospolku, ja toisena vehreä lehtimetsä. Kahden metsän rajalla on suurimmaksi osaksi pensaikkoa, joka kuitenkin nopeasti muuttuu nuoriksi lehtipuiksi. Aluskasvillisuus koostuu pääasiassa saniaisista ja erilaisista pensaista tässä metsässä, joka peittää suurimman osan Savuklaanin reviiristä. Etelässä klaanin reviiri vaihtuu metsiköstä kivikkoalueeseen. Laajan alueen kattava kallio on alussa melko tasaista ja turvallista, mutta muuttuu kauemmas mentäessä yhä epätasaisemmaksi ja railojen halkomaksi, ja lopulta matkan katkaisee kissojen mittakaavalla syvä kanjoni, jonka yli on heidän mahdoton päästä.

Lännessä, Savuklaanin reviirin laidalla, sijaitsee melko isokokoinen Kaksijalkala. Sitä ennen sijaitsevalle niitylle on klaanin nuorimmilta ehdottomasti pääsy kielletty, sillä alue on tunnettu ketuistaan: nämä pedot metsästävät sekä metsässä, että Kaksijalkalassa. Metsään niitä voi toisinaan houkutella lampi, joka sijaitsee melko lähellä reviirin länsirajaa. Lammen viereltä löytyy muuta metsää vanhempi, hyvin suuri tammi, jota jotkut kutsuvat Suurtammeksi.

Savuklaanin metsäreviiriä täplittävät myös pienet ja hiukan suuremmatkin niityt, joita esiintyy etenkin reviirin luoteisessa kolkassa. Suurin osa niistä on edes osittain aluskasvillisuuden peitossa. Klaani on kuitenkin raivannut yhden pienemmistä niityistä harjoittelukäyttöön.

Vedenlähde: Lampi

Reviirin merkit: Leirin pohjois- ja koillisreunalla aluetta rajaa ukkospolku, joka kaakossa katoaa vuoren sisään, joka toimii toisena rajamerkkinä jyrkkien kallioidensa kanssa. Suoraan etelässä reviiriä rajaa syvä kanjoni. Reviirin länsirajana toimii metsän raja – kaistale pensaikkojen peittämää niittyä ja sen takana sijaitseva Kaksijalkala.

Kasvillisuus: Lehtimetsä ja kivikot.

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtilampi. Pohjoisessa, ukkospolun toisella puolella, sijaitsee suuria kukkuloita. Syvälle niiden alle vie kapea käytävä, jonka päässä on avara luola. Luolan keskellä on lampi, joka on suurimman osan vuodesta ohuen jään peitossa. Sen yläpuolella on muutamia railoja luolan katossa, joista kuunvalo pääsee valaisemaan luolan.


Klaanin leiri

Yleinen kuvaus: Savuklaanin leiri sijaitsee hiukan itään sen keskiosista. Tämän hiukan vanhemman metsänosan pohjaa peittävät erilaiset pensaat ja hyvin harvat ruohokasvit. Klaanin leiri onkin rakennettu erääseen vaahteroiden, pensaiden ja pienen kallion piirittämään kohtaan. Leiriä suojaa pohjoisen kylmiltä tuulilta korkea, sileä kallio. Soturin on melko helppo kiivetä sen ylle leirin ulkopuolelta, mutta leiriin on sieltä mahdoton päästä: pudotus voisi hyvinkin aiheuttaa vammoja jopa soturille. Muita reunoja suojaavat vaahterat sekä piikkihernepensaat. Aivan leirin keskellä on hiukan muita suurempi vaahtera. Tämän vaahteran ympärillä oleva maa on tasaista ja hiekkapohjaista, ja jättää hyvin tilaa klaanin kissoille.

Leirin keskellä sijaitsevan vaahteran juurien alle on kaivettu pesä päällikölle. Tämä sammalilla vuorattu kolo on sijainnistaan huolimatta varmasti klaanin mukavin pesä. Sieltä päällikön on myös helppo nousta puhumaan klaanilleen – toimiihan kokoontumispaikkana yksi samaisen vaahteran juurista, josta käytetään itse vaahteran kanssa jaettua nimeä Suurvaahtera. Tältä juurelta on hyvä näköyhteys soturien pesälle, joka sijaitsee leirin itälaidalla. Tämä piikkihernepensaisiin rakennettu pesä on klaanin suurin – viitaten ääneti siihen, että klaani arvostaa eniten sotureitaan.

Soturien pesän vieressä, pohjoisessa, sijaitsee parantajan pesä. Tämä pesä on sijoitettu kallion kapean halkeaman toiselle puolelle: alaosastaan haljennutta kiveä voi sanoa sisältä ontoksi, eli pienen halkeaman takaa voi löytää melko avaran tilan. Halkeamaa on pyritty suurentamaan kaivamalla maata pois sen tieltä, mutta se pysyy edelleen melko ahtaana, ja sisään mahtuukin vain pienikokoisimmat kissat. Tästä syystä klaanin parantajilta vaaditaan pientä kokoa. Monet ovatkin esittäneet, että parantajan pesän paikkaa tulisi vaihtaa, mutta vielä ei asiaa ole saatu aikaan. Samasta syystä löytyy kiven viereltä vain sairaille kissoille tarkoitettu pesä.

Parantajan pesän vierellä sijaitsevan sairaspesän vierellä sijaitsee paikka tuoresaaliskasalle, jonka jälkeen voi itsensä löytää pentutarhan edestä. Tämä piikkihernepensaissa sijaitseva pesä on yritetty parhaan mukaan eristää pehmeämmillä kasveilla ja oksilla. Piikikkäiden oksien lisäksi on toinen syy eristykseen pentutarhan vieressä sijaitseva klaaninvanhimpien pesä, jonne pentutarhan äänet tuntuvat toisinaan kuuluvan liiankin hyvin – ainakin niille, jotka ne voivat vielä kuulla. Klaaninvanhimpien pesä sijaitsee siis aivan pentutarhan vieressä, ja sekin noudattaa klaanin useimpien pesien kaavaa: sen seinät ovat piikkihernepensaita, ja pohja hiekkaista maata, jota on monesti pyritty vuoraamaan esimerkiksi saniaisilla pesien sammalten lisäksi.

Klaaninvanhimpien toista seinää kuitenkin tukee myös kaatunut puunrunko, joka pitkine oksineen luo pientä kattoa sekä klaaninvanhimpien pesän, että leirin sisäänkäynnin ylle.

Leirin sisäänkäynti: Savuklaanin leirin sisäänkäynti sijaitsee leirin etelälaidassa, klaaninvanhimpien pesän vieressä sijaitsevan kaatuneen puun ja soturien pesän välissä. Toiselta puolelta sitä reunustaa soturien pesän seinä, ja toisella puolella toimii seinänä kaatunut vaahtera, jonka paljaat oksat luovat lyhyeen tunneliin eräänlaisen katon, jota jotkut ovat yrittäneet muillakin oksilla vahvistaa.


Klaanilaiset

Päällikkö: Tuhkatähti, musta naaras (5 henkeä)

Varapäällikkö: Roihutuuli, punertava kolli, jolla meripihkanväriset silmät

Parantaja: Sadelehti, pienikokoinen, tummanharmaa naaras

Vastaus:

Vau, mikä lomake! Ehdottomasti hyväksytty, lisään Savuklaanin listalle saman tien! Klaanille lisätään aloitusrahat sekä -yrtit.

Pakko myös kehua tuota parantajain pesää, on kiinnostavan oloinen paikka! Toivottavasti tarinasi vie minut jokin päivä sinne!

- Athene (jouluaattona)

Nimi: Suvi

22.12.2018 14:55
Hakemus

Nimimerkki: Suvi

Klaanisi nimi: Kaunokkiklaani

Klaanin ”teema”: Tyypillisesti Kaunokkiklaanin kissat ovat lumoavan kauniita ulkonäöltään ja turhamaisia luonteeltaan. Kissat käyttävät ulkonäköään etujensa saavuttamiseksi ja he arvostelevat muiden ulkonäköjä mielellään. Etenkin naaraskissoissa ominaisuudet korostuvat. Muille klaaneille Kaunokkiklaanin kissat voivat muistuttaa jopa hemmoteltuja kotikisuja. Äärimmilleen vietynä ulkonäkökeskeisyys näkyy jopa taisteluissa, joissa kaunokkiklaanilaiset käyttävät ulkonäköään hyväkseen.

Reviiri
Kuvaus reviiristä: Kaunokkiklaanin reviiri on sekametsää. Reviirin eteläosassa kasvaa enemmän lehtipuita suhteessa havupuihin, kun taas pohjoisosassa on enemmän havupuita. Metsän puut kasvavat suhteellisen harvakseltaan. Reviirillä on vähän aluskasvillisuutta, sen määrä on vähentynyt klaania piinanneen kuivuuden myötä.
Reviirillä on jonkin verran jäkälää ja sammalta. Reviirin reunalta virtaa koilliselta rajalta etelään kulkeva joki, jonka yläjuoksulla on kivikkoinen koski. Kaunokkiklaanin reviirin luoteisella rajalla on kaksijalkojen rakentama pienehkö pesä, jota kutsutaan Punapesäksi sen kirkkaanpunaisen värin mukaan.
Klaanin leiri sijaitsee lähellä reviirin keskiosaa, enemmän koillisen suunnassa. Klaanin reviirin länsirajalla sijaitsee jättimäisen suuri järkäle, Tähtienkivi, jota kaksijalat kutsuvat siirtolohkareeksi.

Vedenlähde: Joki, joka virtaa koilliselta rajalta etelän suuntaan. Joen yläjuoksulla on kivikkoinen koski. Alajuoksulla joki virtaa hitaasti ja matalalla, ja sen ylittäminen on sieltä helppoa.

Reviirin merkit: Pohjoisessa reviirin rajaa merkkaa suurikokoinen mänty. Koilisessa reviirin raja on puunpituuden päässä joella olevasta koskesta - joki jatkuu vielä rajan ulkopuolelle. Idässä reviiriä rajaa kallio, joka ei kuulu enää reviirille, ja josta näkee joelle. Eteläisen rajan tunnistaa kolmesta yhteenkasvaneesta koivusta. Lännessä reviiriä rajaa siirtolohkare. Reviiri rajoittuu Punapesään luoteessa.

Kasvillisuus: Sekametsää, vähän aluskasvillisuutta, paikoittain paljon sammalta ja jäkälää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Tähtiklaanin kohtaamispaikka on hyvin suurikokoinen kivi, Tähtienkivi. Kiven päälle on käytännössä mahdotonta päästä. Tähtienkivi on haljennut melkein keskeltä. Päästäkseen yhteyteen Tähtiklaanin kanssa, on mentävä kiven alle kolosta. Kiven alla on luola, jonne tulvii kuun- ja tähtienvaloa Tähtienkiven halkeamasta.

Klaanin leiri

Yleinen kuvaus: Kaunokkiklaanin leiri on kallion päällä, jonka toinen puoli on melko loiva. Loivalla puolella kalliota on maakerros ja kasvillisuutta. Loivassa rinteessä on useita kiviä ja siinä kasvaa muutamia puita. Leiri sijaitsee kallion yläosassa olevalla tasanteella. Kallio jatkuu tasanteen jälkeen kivisenä ja jyrkempänä ylemmäs, ja päättyy jyrkkään pudotukseen, josta putoaminen voi tappaa. Pentuja ja oppilaita on kielletty kulkemasta leiriä ylemmäs kalliolla, mutta terävien kivien ja jyrkkyyden vuoksi yleensä vain vanhemmat kissat pääsevät ylipäätään kiipeämään kallion yläosaan.
Leirillä ei ole sisäänkäyntiä, ennen sitä suojasivat saniaistiheiköt, mutta nykyään niitä ei ole. Päällikön pesä on loivassa rinteessä, noin ketunmitan varsinaista leiritasannetta alempana. Se on luolamainen onkalo, jonka edessä on suurehko kivi; onkalon suu avautuu kiven takana. Varsinaisessa leirissä, rinteestä katsottuna heti vasemmassa reunassa kasvaa kaksi suurta mäntyä vieretysten. Niiden juurakoissa on kaksi pesää. Vasemmanpuoleisen männyn alla on pentutarha ja oikeanpuoleisen alla klaaninvanhinten pesä. Oikealla puolella leiriä rinteestä katsottuna sijaitsee kaksi kiveä, joiden välissä on yhden kissan mentävä kolo. Kolo johtaa onkaloon, joka vie oppilaiden pesään; laajempaan maanalaiseen luolaan. Oppilaiden pesästä hieman taaempana sijaitsee kuivuneita saniaisia, joiden alle peittyy soturien pesä. Soturien pesä on myös maanalainen luola, sinne johtava onkalo on jyrkästi alas viettävä. Leirin takaosassa, kallion suuntaisesti, on kaatunut kuusi, jonka oksien alla on parantajan pesä. Kuusen päältä pidetään myös klaanikokoukset.

Leirin sisäänkäynti: Tasanteen etureunassa loivasta rinteestä tultaessa.

Klaanilaiset
Pelin alussa saat 3 kissaa. Nämä kolme ovat päällikkö, varapäällikkö sekä parantaja.

Päällikkö: Jäätähti / Kermanvaalea kolli, jolla on ruskea raidoitus kasvoissa ja jaloissa; jäänsiniset silmät. (9 henkeä)

Varapäällikkö: Lehtosydän / Pienikokoinen harmaa raidallinen naaras, jolla on vihreät silmät.

Parantaja: Räntäsilmä / Vanha ja laiha, nuhjuinen valkoinen kolli, jonka toinen silmä on sokea ja omituisen näköinen.

Metsät

Haluaisin luultavasti jossain välissä metsään, jos mahdollista.

Vastaus:

Hakemus hyväksytty, tervetuloa pelaamaan!

Laitoin sinut nyt heti Tunturisuden Tuiskuklaanin kanssa samaan metsään. Teidän rajanne kulkee kuusikon ja kolmen koivun välillä.

Saat silmuja 50 näin alkajaisiksi, sekä varastoosi muutaman perusyrtin!

- Athene (23.12.2018)

Nimi: Tunturisusi

21.12.2018 17:38
Aiemmas oli virheitä, uus versio:

Nimimerkki: Tunturisusi

Klaanisi nimi: Tuiskuklaani

Klaanin ”teema”: Tuiskuklaanin kissat sietävät todella hyvin kylmää ja märkää paksujen turkkiensa ansiosta.

Kuvaus reviiristä:

Tuiskuklaanin reviiri koostuu lähinnä kuusimetsästä ja kallioista, aivan reviirin eteläosissa on myös koivumetsää. Maisema on ympäri vuoden luminen, kinokset eivät siis sula viherlehden aikanakaan. Klaanin leiri sijaitsee reviirin keskellä, Aurinkokallion onkalossa. Valtavan kallion toisella puolella on puhdasvetinen järvi. Vesi on tosin hyvin kylmää ja järvi syvä, joten erityisesti nuorempia kissoja varoitellaan paikasta. Järven rannalla seisoo Vanha kuusi, joka on kaikkia muita puita korkeampi. Sen alimpien oksien alle mahtuu hyvin piiloutumaan ja täältä löydetäänkin toisinaan kulkureita. Lyhyen matkan päässä leiristä sijaitsee Lumiaukio, jolla mestarit kouluttavat oppilaitaan.

Reviiri rajautuu lännessä kaksijalkalaan. Kaksijalkala on rajattu kevyellä verkkoaidalla, jonka läpi kissa pääsee halutessaan ahtautumaan. Aidan vieressä kulkee pieni puro, jonka vesi on jossain määrin saastunutta. Etelässä Tuiskuklaanin reviirin rajana kulkee kaksijalan ukkospolku. Ukkospolun toisella puolella pienen kävelymatkan päässä on matala kallio, jonka luolassa sijaitsee Hopealampi. Siellä kissat käyvät vaihtamassa unia Tähtiklaanin kanssa. Klaanin itäraja kulkee hyvin tiheän kuusikon kohdalla. Kissojen on hankala kulkea tiheässä metsikössä, mutta sieltä löytyy yleensä hyvin riistaa, joten hankalina lehtikatoina kissat saattavat poiketa reviiriltään ja yrittää metsästää tiheässä kuusikossa. Pohjoisessa Tuiskuklaanin reviiriä rajaa valtava kallioalue, joka kasvaa lopulta vuoristoksi ja jonka suurissa luolissa asuu toisinaan susia. Kissat välttelevät paikkaa ja reviirin pohjoisosa on muutenkin heikossa suosiossa.

Vedenlähde: järvi

Reviirin merkit: lännessä kaksijalkala, etelässä ukkospolku, idässä tiheä kuusikko ja pohjoisessa vuoristo

Kasvillisuus: lehtimetsää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Hopealampi

Yleinen kuvaus:

Tuiskuklaanin leiri sijaitsee maanalaisessa luolastossa, jonne pääsee suuressa kalliossa olevan tunnelin kautta. Kalliota kutsutaan Aurinkokallioksi, koska siihen paistaa hyvin aurinko ja kivet lämpenevät herkästi. Tullessasi tunnelin kautta, tupsahdat sisälle avoimeen luolaan, josta lähtee pienempiä tunneleita eri pesiin. Suoraan vasemmalla sisäänkäyntitunnelista lähtee tunneli parantajan pesälle. Parantajan pesän viereinen tunneli vie oppilaiden ja soturien pesille, jotka sijaitsevat samassa pienemmässä luolassa, oppilaat vasemmalla ja soturit oikealla seinustalla. Luolan takaseinustalla on irtolohkare, jonka ympärillä oppilaat usein leikkivät.
Oppilaiden ja soturien pesille lähteneen tunnelin vieressä, eli pääluolan perällä on kuningattarien pieni luola. Luola on kaikista lämpimin, koska se on kauimmaisena ulos vievästä tunnelista ja koska se on lähellä kuumien lähteiden luolaa, jonka suuaukko lähtee aivan pentutarhan tunnelin vierestä. Toisella puolella kuumien lähteiden luolaa on klaaninvanhimpien luola, joka on myös kohtuullisen lämmin. Klaaninvanhimpien luolan vieressä on valtava Suurkivi, jonka päältä lähtee tunneleista viimeisin, joka vie pieneen päällikön pesään. Suurkiven ja pääluolasta ulos vievän suuaukon välissä on vielä jonkin verran tilaa esim. oppilaiden leikeille. Tuoresaaliskasa sijaitsee kuumien lähteiden luolassa, jossa riista pysyy tuoreena mahdollisimman pitkään.

Leirin sisäänkäynti: Aurinkokalliosta lähtevä tunneli kallion sisällä olevaan luolaan

Pelin alussa saat 3 kissaa. Nämä kolme ovat päällikkö, varapäällikkö sekä parantaja.

Päällikkö: Pilvitähti - vanha, pieni valkoinen kolli (1 henki jäljellä)

Varapäällikkö: Routakäpälä - valtava tummanharmaa naaras

Parantaja: Härmälehti - tumma juovikas kolli, jolla on kirkkaat silmät

Vastaus:

Hieno hakemus, sinut on hyväksytty Aamunkasteen ensimmäiseksi liittyjäksi! Tervetuloa! Aloitusrahana saat 50 silmua.

- Athene (22.12.2018)

Nimi: Tunturisusi

21.12.2018 17:31
Nimimerkki: Tunturisusi

Klaanisi nimi: Tuiskuklaani

Klaanin ”teema”: Tuiskuklaanin kissat sietävät todella hyvin kylmää ja märkää paksujen turkkiensa ansiosta.

Kuvaus reviiristä:

Tuiskuklaanin reviiri koostuu lähinnä kuusimetsästä ja kallioista, aivan reviirin eteläosissa on myös koivumetsää. Maisema on ympäri vuoden luminen, kinokset eivät siis sula viherlehden aikanakaan. Klaanin leiri sijaitsee reviirin keskellä, Aurinkokallion onkalossa. Valtavan kallion toisella puolella on puhdasvetinen järvi. Vesi on tosin hyvin kylmää ja järvi syvä, joten erityisesti nuorempia kissoja varoitellaan paikasta. Järven rannalla seisoo Vanha kuusi, joka on kaikkia muita puita korkeampi. Sen alimpien oksien alle mahtuu hyvin piiloutumaan ja täältä löydetäänkin toisinaan kulkureita. Lyhyen matkan päässä leiristä sijaitsee Lumiaukio, jolla mestarit kouluttavat oppilaitaan.

Reviiri rajautuu lännessä kaksijalkalaan. Kaksijalkala on rajattu kevyellä verkkoaidalla, jonka läpi kissa pääsee halutessaan ahtautumaan. Aidan vieressä kulkee pieni puro, jonka vesi on jossain määrin saastunutta. Etelässä Tuiskuklaanin reviirin rajana kulkee kaksijalan ukkospolku. Ukkospolun toisella puolella pienen kävelymatkan päässä on matala kallio, jonka luolassa sijaitsee Hopealampi. Siellä kissat käyvät vaihtamassa unia Tähtiklaanin kanssa. Klaanin itäraja kulkee hyvin tiheän kuusikon kohdalla. Kissojen on hankala kulkea tiheässä metsikössä, mutta sieltä löytyy yleensä hyvin riistaa, joten hankalina lehtikatoina kissat saattavat poiketa reviiriltään ja yrittää metsästää tiheässä kuusikossa. Pohjoisessa Tuiskuklaanin reviiriä rajaa valtava kallioalue, joka kasvaa lopulta vuoristoksi ja jonka suurissa luolissa asuu toisinaan susia. Kissat välttelevät paikkaa ja reviirin pohjoisosa on muutenkin heikossa suosiossa.

Vedenlähde: järvi

Reviirin merkit: lännessä kaksijalkala, etelässä ukkospolku, idässä tiheä kuusikko ja pohjoisessa vuoristo

Kasvillisuus: lehtimetsää

Tähtiklaanin kohtauspaikka: Hopealampi

Yleinen kuvaus:

Tuiskuklaanin leiri sijaitsee maanalaisessa luolastossa, jonne pääsee suuressa kalliossa olevan tunnelin kautta. Kalliota kutsutaan Aurinkokallioksi, koska siihen paistaa hyvin aurinko ja kivet lämpenevät herkästi. Tullessasi tunnelin kautta, tupsahdat sisälle avoimeen luolaan, josta lähtee pienempiä tunneleita eri pesiin. Suoraan vasemmalla sisäänkäyntitunnelista lähtee tunneli parantajan pesälle. Parantajan pesän viereinen tunneli vie oppilaiden ja soturien pesille, jotka sijaitsevat samassa pienemmässä luolassa, oppilaat vasemmalla ja soturit oikealla seinustalla. Luolan takaseinustalla on irtolohkare, jonka ympärillä oppilaat usein leikkivät.
Oppilaiden ja soturien pesille lähteneen tunnelin vieressä, eli pääluolan perällä on kuningattarien pieni luola. Luola on kaikista lämpimin, koska se on kauimmaisena ulos vievästä tunnelista ja koska se on lähellä kuumien lähteiden luolaa, jonka suuaukko lähtee aivan pentutarhan tunnelin vierestä. Toisella puolella kuumien lähteiden luolaa on klaaninvanhimpien luola, joka on myös kohtuullisen lämmin. Klaaninvanhimpien luolan vieressä on valtava Suurkivi, jonka päältä lähtee tunneleista viimeisin, joka vie pieneen päällikön pesään. Suurkiven ja pääluolasta ulos vievän suuaukon välissä on vielä jonkin verran tilaa esim. oppilaiden leikeille. Tuoresaaliskasa sijaitsee kuumien lähteiden luolassa, jossa riista pysyy tuoreena mahdollisimman pitkään.

Leirin sisäänkäynti: Aurinkokalliosta lähtevä tunneli kallion sisällä olevaan luolaan

Pelin alussa saat 3 kissaa. Nämä kolme ovat päällikkö, varapäällikkö sekä parantaja.

Päällikkö: Pilvitähti - vanha, pieni valkoinen kissa (1 henki jäljellä)

Varapäällikkö: Routakäpälä - valtava tummanharmaa naaras

Parantaja: Härmälehti - tumma juovikas uros, jolla on kirkkaat silmät

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com