Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Peli lyhyesti

1. Pelin idea

2. Kokemuspisteet kissakohtaisesti

    2.1 Kokemuspisteiden ansaitseminen

    2.2 Kissan tasot

3. Tarinointi

    3.1 Klaanin tarinasivu

4. Kauppa


1. Pelillä on melko simppeli idea, mutta peli sisältää silti paljon pelattavaa. Tarkoituksena Aamunkasteessa on pelaajan luoda ikioma klaani, jota sitten viedä eteenpäin. Hakemuksesta lisää myöhemmin, jos olet päättänyt liittyä joukkoon. Klaania pelaaja itse johtaa, enkä esimerkiksi minä voi mennä muuttamaan soturia varapäälliköksi. Pelin idea siis eroaa melko paljon perinteisistä soturikissa-tarinaroolipeleistä. aiken muun saat reviirilläkin päättää itse, mutta minä määrään ne, kuinka kaksi eri klaania jakavat rajan. Yhteisistä rajoista, eli neljän klaanin metsistä lisää osiossa 5.
2. Kokemuspisteet tässä pelissä ovat kissakohtaisia, vaikka pelaaja pelaakin kokonaisella klaanilla. Kokemuspisteiden ansaitseminen tapahtuu päivittäisten tehtävien avulla
    2.1 Kuten sanottu, kokemuspisteitä ansaitaan tekemällä päivittäisiä tehtäviä. Päivittäiset tehtävät toimivat sillä periaatteella, että pelaaja käy eräällä sivulla ilmoittamassa, että millä kissalla tekee minkäkin tehtävän (esimerkiksi pennut leikkiä tai imeä maitoa). Niistä siis ansaitaan kokemuspisteitä. Mutta mitä niillä pisteillä sitten tekeekään loppujen lopuksi? Kokemuspisteillä voit nostaa kissasi tasoa, eli käytännössä sillä meinataan sitä, että kun esimerkiksi eräs pentu omistaa tarpeeksi kokemuspisteitä, voi klaaninomistava pelaaja (klaani, johon pentu kuuluu) nostaa pennun oppilaaksi.
    2.2 Kissalla on myös tottakai tasoja, aina pennusta päällikköön asti. Tässä on kissan tasot nopeasti lueteltuna, ja niihin vaadittavat kokemuspisteiden määrät. Kun kissasi on saanut seuraavalle tasolle vaaditut kokemuspisteet, sinun ei vielä ole pakko nostaa sitä ylöspäin. vasta kun kissasi on puolivälissä saavuttamassa seuraavaakin tasoa, on kissan noustava ylöspäin. Toki voit hidastaa nousua olla keräämättä kokemuspisteitä, mutta tehtävien teko olisi varsin suotavaa.
Pentu: 0-50 kokemuspistettä 
Oppilas: 50-130 kokemuspistettä
Parantajaoppilas: 50-150 kokemuspistettä
Soturi: 130-> kokemuspistettä
Varapäällikkö: 170-> kokemuspistettä
Parantaja: 150-> kokemuspistettä
Klaaninvanhin: 250-> kokemuspistettä
Päällikkö: 200-> kokemuspistettä TAI kun edellinen päällikkö on menettänyt viimeisen henkensä
Kuolema (päällikkö & varapäällikkö): 500->
Kuolema (soturi): 350->

3. Tarinointi on Aamunkasteen pääpointti. Klaanista tarinoidaan ja tarinoista sitten voi ansaita pelin rahaa, eli silmuja. Tarinoidessa Aamunkasteessa noudatetaan suomen kielen peruskielioppia. Jos esimerkiksi isoja kirjaimia on väärissä kohdissa, niin siitä tulee miinussolmuja. Itsekään en osaa kielioppia aivan loppuun asti, mutta peruspointit on kirjoittaessa hyvä osata (tai sitten oppia). Ylläpito, tässä tapauksessa minä, tarkistan tarinat ja annan kirjoittajille palautetta. Tarkemmat ohjeet tarinointiin löytyy tarinasivuilta (Toiminta > tarinat)
    3.1 Jokaisella klaanilla on oma tarinasivu, jonne pääsee klaanin omalta sivulta. Sinne on koottu kaikki klaanin tarinat, jos jotakuta kiinnostaa lueskella tietyn klaanin tarinoita. 
4. Mistä sitten saat klaaniisi lisää kissoja? Kaupasta tietenkin. Silmuilla voit ostaa kaikkea, esimerkiksi uusia kissoja, parantajille yrttejä, tai reviirille vesialueita. 

Säännöt

Tässäkin pelissä vallitsee säännöt, ja jos niitä lähdetään rikkomaan, en todellakaan katso toimintaa hyvällä. Tapauskohtaisesti rangaitsen porukkaa.

1. On sallittua kiroilla pienesti chatissa, mutta en suvaitse sitä missään muualla, kuten vieraskirjoissa tai tarinoissa.
2. On mukavaa, kun chatissa voi tutustua uusiin ihmisiin, mutta ilkkuminen heidän esimerkiksi synnyinperänsä tai uskontonsa takia on ehdottomasti kiellettyä. Haluan jokaiselle pelaajalle vapaan olon, kun astuu näille sivuille.
3. Mitään vieraskirjoja ei ruveta edes läpälläkään spämmimään, sillä se hidastaa kaikkia.
4. Kuljet vain yhdellä nettinimellä. Jos vaihdat nettinimeäsi, tulee asia ilmoittaa vieraskirjaan.
5. YLLÄPIDON SANA ON LAKI!

Liittyminen

Jos olet lukenut kaiken ylläolevan, pääset hakemukseen tästä

©2019 Aamunkaste - suntuubi.com